TEKNOPAZARIM Xiaomi Mi 10t Pro Type C Kulaklık Beyaz Renk

200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEKNOPAZARIM Xiaomi Mi 10t Pro Type C Kulaklık Beyaz Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOPAZARIM Satıcı Ünvanı: YUSUF YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9310529960
    Bu ürün TEKNOPAZARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TYPE C KULAKLIK 3.5 JACK GİRİŞİ OLMAYAN TELEFONLAR İÇİN ÜRETİLMİŞ KULAKLIKTIR SAMSUNG-HTC-CASPER TELEFONLARI DESTEKLEMEMEKTDİR

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Ses Özelliği Stereo
  • Bağlantı Kablolu
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

TEKNOPAZARIM T93 Xiaomi Mi 10T Pro Type C Kulaklık

Xiaomi Mi 10T Pro siyah Type C kulaklık, kullanıcısına benzersiz bir ses deneyimi yaşatan kaliteli bir üründür. Type C girişi bulunan aksesuar, ses aktarımını kablosuyla sağlar. Ürün, kulak içi yapıdadır. Stereo ses özelliği bulunan kulaklık, rengiyle de hemen hemen bütün kullanıcıların beğenisini kazanır. Siyah rengi sayesinde ürün, telefonunuza kolaylıkla uyum sağlar. Xiaomi Mi 10T Pro siyah Type C kulaklık, günlük kullanım için son derece idealdir. Düzgün kullanıldığı takdirde aksesuar, uzun yıllar boyunca ilk günkü performansını korumayı başarır. Type C girişi bulunan her akıllı cep telefon modeli ile ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Bağlantı Tipi: Kablolu
  • Ürün Rengi: Siyah
  • Ses Özelliği: Stereo

Xiaomi Mi 10T Pro Siyah Type C Kulaklık Ses Kalitesi

Xiaomi Mi 10T Pro Siyah Type C Kulaklık Ses Kalitesi

Xiaomi Mi 10T Pro siyah Type C kulaklık, günlük aktiviteleriniz için tercih edebileceğiniz kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Kulak içi aksesuar, cep telefonuna kablo aracılığıyla bağlanır. Ürünün giriş ucu, Type C olarak belirtilir. Uyumlu modellerle sorunsuz bir şekilde çalışan kulaklık, stereo ses özelliğine sahiptir. Stereo, ses kaynağını ortamdaki dağılıma uygun olacak şekilde iletmekle görevlidir. Bu sayede müzik dinlerken ya da video izlerken kulaklıktan duyduğunuz sesler, ortamda dağılarak size iletilmiş olur. Stereo ses, frekansların ayrı kaynaklardan geldiği duygusunu uyandırır. Kulaklıkta bulunan sağ ve sol hoparlörlerin stereo özellikleri sayesinde son derece kaliteli bir dinleme deneyimi yaşamanız mümkündür. Xiaomi Mi 10T Pro kulaklık, sevdiğiniz içeriklerin farklı detaylarını duyabilmenize olanak tanır.

Xiaomi Mi 10T Pro Siyah Type C Kulaklık Kablosu Dayanıklı mıdır?

Xiaomi Mi 10T Pro siyah Type C kulaklık, yapımında kullanılan materyaller sayesinde günlük aktiviteler sırasında alabileceği çeşitli fiziksel darbelere karşı dayanıklı bir üründür. Düşme ya da çarpma gibi durumlarda kulaklık, dirençli bir tutum sergilemeyi başarır. Yine de kullanım sırasında üründen uzun süre boyunca verim alabilmeniz için dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunur. Ürün, ses iletimini kablo aracılığıyla sağladığı için daha hassas bir yapıya sahiptir. Kablo herhangi bir sebepten ezilip zarar görürse ses aktarımı düzgün şekilde sağlanamayabilir. Xiaomi Mi 10T Pro siyah Type C kulaklıkta su ve tere karşı dayanıklılık bulunmaz. Bu nedenle ürünü dikkatli ve özenli şekilde kullanmanız tavsiye edilir. Kullanım önerilerine uyulduğu takdirde kulaklık, ilk günkü kalitesini uzun bir süre boyunca korur.

Xiaomi Mi 10T Pro Siyah Type C Kulaklık Başka Modellerle Uyumlu mu?

Xiaomi Mi 10T Pro siyah Type C kulaklık, uyumlu olduğu modellerde kusursuz bir şekilde ses aktarımı sağlar. Aksesuar, başta Xiaomi Mi 10T Pro olmak üzere farklı telefon modellerine uyum sağlar. Kablonun telefona bağlanan kısmı Type C tipindedir. Type C giriş özelliği sayesinde ürün, soketi bu şekilde olan her cihaz ile son derece rahat bir biçimde kullanılabilir. Ürün, 3.5 mm jack girişi bulunmayan cihazlar için titizlikle imal edilmiştir. Kulaklığı satın almadan önce ürünün telefonunuza uyumlu olup olmadığına dikkat etmeniz önerilir. Böylece kullanım sırasında herhangi bir problem yaşama olasılığınız en aza inmiş olur. Pratik bir kullanım vadeden Xiaomi Mi 10T Pro siyah Type C kulaklık, donanımlı özellikleriyle adından sıkça söz ettirir. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz. Dilerseniz bu işlemden önce Xiaomi Mi 10T Pro siyah Type C kulaklık yorumlarını inceleyebilirsiniz.