TEKNOPARKTA Xiaomi Redmi Note 9 Pro Mat Tam Full Kaplayan Seramik Nano Cam Ekran Koruyucu

115 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  115 TL
%10 indirim
2 x  103,50 TL
207 TL
%20 indirim
3 x  92 TL
276 TL
%30 indirim
4 x  80,50 TL
322 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEKNOPARKTA Xiaomi Redmi Note 9 Pro Mat Tam Full Kaplayan Seramik Nano Cam Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOPARK Satıcı Ünvanı: BURCU ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120328717
    Bu ürün TEKNOPARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TEKNOPARKTA Mat Seramik Ekran Koruyucu, telefonun ekranında mat dokunma hissiyatı veren, leke, kir ve parmak izi tutmayan özel bir ekran koruyucudur. ÜRÜNÜMÜZ KIRILMA YAPMAZ ÇİZİLMEYE KARŞI KORUMA SAĞLAR FAZLA YANSIYAN IŞIĞI ENGELLER DAHA İYİ BİR GÖRÜNTÜ ELDE EDEBİLİRSİNİZ OYUN OYNAYANLAR İÇİN TERLEME VE İZ YAPMAZ Camlara göre daha fazla nano malzeme kullanılarak güçlendirilmiş yapısı ile darbelere karşı maksimum koruma sağlar Yüksek kalite malzemeden üretilmiştir. Cihazınıza bire bir uyumludur. Kenarları kırılmaya karşı güçlendirilmiştir. Darbelere ve çizilmelere karşı maksimum koruma sağlar Dokunmatik hassasiyetini kesinlikle etkilemez.
Geri Bildirim Ver

TEKNOPARKTA Xiaomi Redmi Note 9 Pro Mat Tam Full Kaplayan Seramik Nano Cam Ekran Koruyucu

Telefon ekranları hassas tasarımlara sahip olduğu için darbe anında kırılma ya da çizilme gibi problemler yaşanması olasıdır. Bu durumu ortadan kaldırmak için Teknoparkta markası tarafından ekran koruyucu modelleri üretilir. Teknoparkta Xiaomi Redmi Note 9 Pro mat tam full kaplayan seramik nano cam ekran koruyucu birçok özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Ürün telefon ekranını tam olarak kaplayarak yüksek performanslı bir koruma sağlar. Üretimde kullanılan seramik nano teknolojisi ürünü son derece dayanıklı hale getirir. Redmi Note 9 Pro seramik ekran koruyucu telefon kullanımı sırasında avantaj sağlayan birçok özelliği ile müşteriler tarafından tercih edilir.

  • Kırılma ve çizilmeye karşı tam koruma
  • Parmak izi oluşturmayan malzeme kullanımı
  • Gözü yormayan mat görüntü

TEKNOPARKTA Redmi Note 9 Pro Ekran Koruyucu Özellikleri

TEKNOPARKTA Redmi Note 9 Pro Ekran Koruyucu Özellikleri

Teknoparkta markasının kalitesi ile dikkat çeken Xiaomi Redmi Note 9 Pro uyumlu ekran koruyucu modeli birçok farklı özelliğe sahiptir. Ürün özellikleri arasında ilk dikkat çeken nokta, cam ekran koruyucunun sağlam ve dayanıklı olarak üretilmesidir. Telefonun alabileceği darbeler sonucunda meydana gelen ekran hasarları minimuma indirmeyi amaçlayan ürün, dayanıklı seramik nano teknolojisi ile üretilir. Ekranda aktif olarak çeşitli aktiviteler yapan kişiler için geliştirilen parmak izi önleme ve ter lekelerini belli etmeme özelliği de beğenilir. Mat yapılı koruyucu gözü yormayarak ışık seviyesini kontrollü bir şekilde göze yansıtır. Teknoparkta Xiaomi Redmi Note 9 Pro mat tam full kaplayan seramik nano cam ekran koruyucu kullananlar tarafından yapılan yorumlarda tam yüzey kaplama özelliğinin oldukça kullanışlı olduğu görülür. Bu özellik sayesinde darbelere karşı yüksek koruma sağlanır.

Seramik Nano Teknolojisi ile Üretilen Cam Ekran Koruyucu

Seramik Nano Teknolojisi ile Üretilen Cam Ekran Koruyucu

Teknoparkta Xiaomi Redmi Note 9 Pro mat nano cam ekran koruyucu kalitesi ve gelişmiş özellikleri ile beklentileri karşılar. Ürün, seramik malzeme kullanılarak üretildiği için dayanıklı yapıya sahiptir. Darbelere karşı koruma sağlayan ekran koruyucu ince yapısı ile ekran hassasiyetine zarar vermeden kullanım sağlar. Mat yapılı tasarım sayesinde ekrandaki fazla ışığı dengeleyen ürün, oyun oynamayı sevenleri memnun eder. Bunun yanı sıra oyun oynarken ekranı uzun süre kullananlar için düşünülen ter ve parmak izi lekelerini önleyen tasarım avantaj sağlar. Teknoparkta Xiaomi Redmi Note 9 Pro mat tam full kaplayan seramik nano cam ekran koruyucu cihazı kırılmadan korumasının yanı sıra yüzey çizilmelerini de engeller. Ürün özelliklerini detaylı olarak inceleyerek telefonunuz ile uyumu görebilir, ilave özellikler sayesinde kullanım sırasında rahatlığı yakalayabilirsiniz.

Teknoparkta Xiaomi Redmi Note 9 Pro Ekran Koruyucu Fiyatı

Teknoparkta Xiaomi Redmi Note 9 Pro Ekran Koruyucu Fiyatı

Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefon modeline uyumlu şekilde üretilen ekran koruyucusunu piyasaya sunan Teknoparkta markası, üründe çeşitli özelliklere yer verir. Teknoparkta Xiaomi Redmi Note 9 Pro mat tam full kaplayan seramik nano cam ekran koruyucu fiyat seçenekleri ürün özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Üründe yer alan, kullanım sırasında rahatlık sağlayan mat ekran ilavesi, dayanıklılık için ilave edilen seramik nano teknolojisi gibi özellikler fiyatı etkiler. Ürün Trendyol’da online alışveriş kolaylığı ile satışa sunulur. Teknoparkta Xiaomi Redmi Note 9 Pro mat tam full kaplayan seramik nano cam ekran koruyucu yorum bölümünde yer alan değerlendirmeleri inceleyerek ürün hakkındaki geri bildirimleri öğrenebilirsiniz. Ürün özelliklerini detaylı olarak inceleyerek telefonunuzla uyumunu görebilirsiniz. Teknoparkta markasının cam ekran koruyucu modelini kullanarak telefonunuzu olası kazalardan koruyabilirsiniz.