TEKNOPARKTA Iphone Xs Iphone X Seramik Nano Esnek Tam Full Kaplayan Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu

115 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  115 TL
%10 indirim
2 x  103,50 TL
207 TL
%20 indirim
3 x  92 TL
276 TL
%30 indirim
4 x  80,50 TL
322 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEKNOPARKTA Iphone Xs Iphone X Seramik Nano Esnek Tam Full Kaplayan Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOPARK Satıcı Ünvanı: BURCU ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120328717
    Bu ürün TEKNOPARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iphone x iphone xs SERAMİK NANO ESNEK Seramik malzeme içeriği nedeniyle çatlamaya kırılmaya çizilmeye karşı aşırı dirençlidir. Aynı zamanda darbelere karşı korumasıyla oldukça dayanıklı bir yapı sergiliyor. Tüm bunların yanında telefonunun ekranını tam olarak kapladığı için %100 bir koruma sağlanmış oluyor. Parlak yapısı sayesinde ekranda koruyucu yokmuş hissi verir. Bunları da yaparken telefondaki çözünürlük, piksel kalitesinde ve görüntü kalitesinde herhangi bir bozulma söz konusu olmamaktadır. Ekran koruyucu seramik cam, uygulama konusunda sizi hiç zorlamaz. Olurda sökmek isterseniz, söküldüğünde kesinlikle leke yada iz bırakmaz. Bu özelliğiyle birçok ekran koruyucudan ayrılmaktadır. Bu eşsiz kaliteyi sizlere TEKNOPARK güveni ve hizmet kalitesiyle sunuyoruz.
Geri Bildirim Ver

TEKNOPARKTA Iphone Xs Iphone X Seramik Nano Esnek Tam Full Kaplayan Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu

TEKNOPARKTA iPhone XS iPhone X seramik nano esnek tam full kaplayan kırılmaz cam telefonunuzu koruyarak cihazın her zaman yeni kalmasına destek olur. Telefon ekranınızın çizilmesinin, hasar almasının önüne geçer. Bu ürün, esnek özelliğe sahip olduğu için kırılma ve çatlama gibi durumlar ile karşılaşmazsınız. Ürünün içeriği seramiktir. Seramik darbelere karşı tam koruma sağlar. Ürün, yapısı gereği parlaktır ancak bu parlaklık dışarıdan belli olmaz. Telefonunuzun çözünürlük seviyesini asla düşürmeyen kırılmaz cam, telefonunuzun kalitesini ve görüntü değerini bozmaz. Ayrıca pikselleşmeye de sebep olmaz. Telefonunuzu %100 koruyarak cihazın ömrünü uzatır. Ürünü telefonunuza uygulamak oldukça kolaydır. Eğer kırılmaz camı sonradan sökmek isterseniz, basit bir şekilde çıkarabilirsiniz. Telefonunuzda leke veya kalıntı bırakmayan ürün, ince yapısıyla dokunmatik ekranınızı kasmaz ve parmaklarınızı rahatsız etmez.

  • Esnek yapı
  • Seramik cam
  • Kaliteli çözünürlük

TEKNOPARKTA iPhone XS Kırılmaz Cam Özellikleri

TEKNOPARKTA iPhone XS Kırılmaz Cam Özellikleri

TEKNOPARKTA iPhone X seramik nano esnek tam full kaplayan kırılmaz cam zengin malzeme içeriği sayesinde telefonunuzun ekranını tamamen korur. Ürün telefon ekranınızın çözünürlüğünü düşürmez. Telefonunuzun kırılmasına, çatlamasına ve çizilmesine karşı etkin bir direnç sağlar. TEKNOPARKTA iPhone XS seramik nano esnek tam full kaplayan kırılmaz cam ekran koruyucu ince yapısından dolayı ekran görüntü kalitesini bozmaz. Esnek yapısıyla kolaylıkla cihazınıza uygulanır. Kırılmaz camı cihazınızdan söktüğünüz zaman kalıntı ve iz kalmadığını görebilirsiniz. Ekran koruyucu parlak bir görünüme sahiptir. Dışarıdan bakılınca varlığı belli olmaz. Hassas yapısı gereği dokunmatik ekranınızı etkilemez ve parmak uçlarınızı rahatsız etmez. Sizlere kolay ve keyifli bir kullanım sunar. Ekran koruyucu tüm sert darbelere karşı etkin koruma sağlayarak cihazınıza mükemmel bir bariyer olur. Ürün, telefonun ömrünü uzatır.

TEKNOPARKTA iPhone XS Kırılmaz Cam Yorumları

TEKNOPARKTA iPhone XS Kırılmaz Cam Yorumları

Cihazın yapısına uyum sağlayan TEKNOPARKTA iPhone X XS seramik nano esnek tam full kaplayan kırılmaz camı kullananlar son derece memnun kalabilir. Ürün, esnek yapısı sayesinde cihazınıza kolaylıkla uygulanabilir. İçeriğinin seramik olmasından dolayı cihazı darbelere karşı dirençli bir şekilde korur. Yüksek performanslı bu ürün sayesinde telefonun görüntü kalitesi bozulmaz. Cam koruyucu, cihazınızın ilk günkü gibi kalmasına destek olur. Parlak görünümü ile beraber cihazdan ayırt edilmesi zordur. Telefon üzerinde kir ve leke oluşumuna engel olur. Parmak izlerine karşı direnç gösterir. Ürünün temizliği de oldukça basittir. Son derece dayanıklı olan bu model, ekranınızı piksellenmeden korur. İnce bir yapıya sahip olan cam koruyucu, telefonunuzun çalışmasını etkilemez. Telefonuzun eskimesinin, darbe almasının önüne geçerek ömrünü uzatır. Cihaz yüzeyini tam bir şekilde kaplar. İz bırakmayan esnek camı kolaylıkla takıp çıkarabilirsiniz.

TEKNOPARKTA iPhone XS Kırılmaz Cam Fiyatı

TEKNOPARKTA iPhone XS Kırılmaz Cam Fiyatı

TEKNOPARKTA iPhone X seramik nano esnek tam full kaplayan kırılmaz cam fiyat aralığı, ürünün özelliklerine göre belirlenir. Ürün, esnek yapısı ve seramik malzemeden yapılması ile son derece başarılıdır. Cihazınızı çiziklerden ve çatlaklardan koruyarak %100 dayanıklılık gösterir. TEKNOPARKTA iPhone XS seramik nano esnek tam full kaplayan kırılmaz cam ekran koruyucu fiyatlarını belirleyen etmenlerin başında, ürünün cihazın çözünürlüğünü düşürmemesi yer alır. Görüntü kalitesini bozmayan cam, ekranda kasma oluşturmaz. Keyifli bir kullanım imkanı sunar. Telefonunuzun ömrünü uzatan bu seçenek, cihazın şık ve yeni kalmasına yardımcı olur. Sizler için esnek cam özelliği ile darbelere karşı etkin koruma sunar. Cam koruyucu çıkarıldığı zaman telefon üzerinde iz veya leke gibi kalıntılar bırakmaz. Siz de bu modeli Trendyol sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.