TEKNOHANEM Design Group Apple Ipad 1 Ipad 2 I4g I4s Şarj Kablosu

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TEKNOHANEM Design Group Apple Ipad 1 Ipad 2 I4g I4s Şarj Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NMN GROUP Satıcı Ünvanı: NUMAN KARABIYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5030592099
    Bu ürün NMN GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal Kalitede Apple iPhone 3/3G/3GS/4/4S iPod / iPad Data Kablosu
  • A++ Apple iPad 3 Şarj ve Senkronizasyon Kablosu 1 Metre beyaz Apple iPad 2 Şarj ve Senkronizasyon Kablosu 1 Metre beyaz Apple iPad 1 Şarj ve Senkronizasyon Kablosu 1 Metre beyaz Apple iPhone 4S Şarj ve Senkronizasyon Kablosu 1 Metre beyaz Apple iPhone 4G Şarj ve Senkronizasyon Kablosu 1 Metre beyaz Apple iPhone 3GS Şarj ve Senkronizasyon Kablosu 1 Metre beyaz Apple iPhone 3G Şarj ve Senkronizasyon Kablosu 1 Metre beyaz Apple iPhone 2 Şarj ve Senkronizasyon Kablosu 1 Metre beyaz Apple ipod touch Şarj ve Senkronizasyon Kablosu 1 Metre beyaz

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

TEKNOHANEM Design Apple iPad 1 iPad 2 I4g I4s Şarj Kablosu

Akıllı cihazlar hayatımızda giderek daha fazla yer almaya başlamıştır. İletişimi dünya çapında daha kolay bir hale getiren birçok akıllı cihaz bulunmaktadır. Ve bu birçok akıllı cihaz belirli ölçüye sahip olan bataryalarla çalışmaktadır. Bu sebepten dolayı cihazların şarjı bittiği zaman yeniden doldurulmaları gerekir. Şarj cihazları eskiden adaptör ve data şeklinde üretilirken günümüzde ayrı olarak tasarlanmaktadır. Böylece birçok akıllı cihaz için kullanılan bataryalar hemen hemen aynı şekilde üretilip birkaç cihaz için kullanılabilmektedir. Apple markasının bataryaları ve kabloları kendine özgü aksesuarlara sahip olmaktadır. iPad şarj kablosu da aynı şekilde birçok Apple cihazına uygun olarak üretilmektedir. Giriş ve bağlantı portları ile özgün bir niteliğe sahip olan Apple iPad 1 iPad 2 i4g i4s şarj kablosu değişen birçok nitelik taşımaktadır. Cihazınızla uyumlu 12124S model kabloyu seçerek verimli bir kullanım olanağı alabilmeniz mümkündür.

  • İPad 2 uyumlu
  • Şarj kablosu
  • Uzun ömürlü kullanım

TEKNOHANEM Design Group Apple İPad 1 İPad 2 I4g I4s Şarj Kablosu 12124S Özellikleri

TEKNOHANEM Design Group Apple İPad 1 İPad 2 I4g I4s Şarj Kablosu 12124S Özellikleri

Temel olarak Apple markasının bilgisayarları ve tablet modelleri ile bağlantı sağlamak için üretilen kablolar bir ucu USB diğer ucu HDMI girişi olarak üretilmektedir. Oldukça işlevsel olan bu kablolar birçok Apple ürünü olanlar için iyi bir seçim oluyor. iPad 2 şarj kablosu uzun vadede kullanmaya dayanıklı olarak üretilmektedir. Uzun süre kullanmaya dayanıklı olarak üretilen kablolar sorunsuz bir şekilde kullanıcıya sunuluyor. Farklı renk seçeneklerine sahip olan kablolar uzunluk olarak da değişiklik göstermektedir. Teknohanem design group Apple iPad 1 iPad 2 i4g i4s şarj kablosu 1 metre uzunluğunda ve beyaz renktedir. Data kablosu A++ olup kullanıcı için avantajlı bir üründür. Oldukça işlevsel bir kullanım sunan kablolar adeta yardımcı bir aparat niteliğindedir. Kablolar genellikle her an yanımızda taşıyabileceğimiz nitelikte oldukları için zaman içerisinde yıpranmalara karşı da dikkatli bir şekilde kullanmak gerekmektedir.

TEKNOHANEM Design Group Apple iPad 1 Ipad 2 I4g I4s Şarj Kablosu 12124S Kullanımı

TEKNOHANEM Design Group Apple iPad 1 Ipad 2 I4g I4s Şarj Kablosu 12124S Kullanımı

Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilen kablo çeşitleri uzun ömürlü bir kullanım olanağı sağlar. Ayrıca kaliteli malzemelerden üretilen ürünler cihazın daha kısa sürede şarj olmasını sağlar. Böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz. Teknohanem design group Apple iPad 1 iPad 2 i4g i4s şarj kablosu içeriği ezilme ve kopmalara dayanıklı iç malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Cihazınızı şarj ederken kullanabileceğiniz gibi USB bağlantı kablosu olarak da kullanılabilir. Kablo seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta cihazınızla uyumlu girişlere sahip olmasıdır. Cihazın giriş yerine bakarak uyumlu ucu görmek mümkündür. Kablonuzu uzun ömürlü kullanabilmeniz kabloyu çok sıkıştırmadan sararak muhafaza etmeniz gerekir. Ayrıca topraklanmış prizlerde kullanılması gerekir. Şarj etme süresi bittikten sonra fişte bırakılmaması daha uzun ömürlü kullanımı için tavsiye edilir. Ayrıca enerji tasarrufu sağlar. Kablolarınızın su ile temasından kaçınınız.

TEKNOHANEM Design Group Apple iPad 1 iPad 2 I4g I4s Şarj Kablosu 12124S Yorumları

TEKNOHANEM Design Group Apple iPad 1 iPad 2 I4g I4s Şarj Kablosu 12124S Yorumları

Kullanıldığınız akıllı cihazların sunduğu hizmetin kalitesini artıran en önemli unsurlardan biri de şarj kablosudur. Cihazınızı daha sağlam ve uzun yıllar kullanabilmeniz için kaliteli kablo çeşitlerini tercih etmeniz gerekir. Farklı işlevselliklere ve akım güçlerine sahip olan kablo çeşitlerinden cihazınıza uygun olanı tercih etmeniz en yüksek performansı almanızı sağlar. Kablonuzu çanta veya cepte taşırken fazla sarılmış olmamasına içinde bulunan ince kablolara zarar gelmemesine özen göstermeniz kablonuzu korumaya sağlar. Ürün fiyatları her bütçeye uygun seçenekler ile kategorilerimizde yer alır. Aradığınız ürünü avantajlı fiyat seçenekleri ile bulabilir güvenle satın alabilirsiniz. Teknohanem design group Apple iPad 1 iPad 2 i4g i4s şarj kablosu yorumları ürünün oldukça kaliteli ve dayanıklı olduğu yönündedir. Belirtilen modellerle tam olarak uyumlu olup sorunsuz bir şekilde çalışır. Masaüstü bilgisayarlar, laptoplar ile bağlantı kurmak için kullanılmaya uygun yapıdadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.