Teknoçeri Iphone 6 / 6s Anti Şok Darbe Emici Airbag Şeffaf Silikon Kılıf

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teknoçeri Iphone 6 / 6s Anti Şok Darbe Emici Airbag Şeffaf Silikon Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoçeri Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5320539811
    Bu ürün Teknoçeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İphone 6 ve 6S modelleri ile uyumludur. "Oba" silikon modelidir. Kenarları airbag çıkıntılarına sahiptir. Darbelere karşı ekstra koruma sağlar. Telefon yüzeye bırakıldığında kenarlarında ki çıkıntıları sayesinde kamera lenslerinin yüzeye temas etmesini engeller.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 6S
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Beyaz
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Teknoçeri Iphone 6 / 6s Anti Şok Darbe Emici Silikon Şeffaf Kılıf Kapak PRA-1588974-9563

Elektronik cihazlar, gün içerisinde çanta ve cep gibi bölmelerde taşındığı için özel bir korumaya gereksinim duyar. Günlük hayatın koşuşturmacası içinde hızlı hareket ederken cihazlara gelecek zararın engellenmesi için kullanılan kılıflar telefonların kullanım ömrünü uzatır. Darbe, kir ve toz gibi çeşitli dış etkenlere karşı telefonunuzu koruyan iPhone 6 kılıf kapak transparan yapısıyla dikkat çeker. Telefonun marka logosunun ve arka yüzeyinde bulunan yazıların görünmesini sağlar. Bununla beraber telefonun asıl renginin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Temiz görünümü ve kullanışlı özellikleri olan iPhone 6 s kapaklı kılıf telefonu nitelikli bir şekilde muhafaza eder. Hafif yapısı kullanım esnasında rahatsızlık hissi yaratmadan işlemlerinize devam etmenizi sağlar. Cihazın boyutlarına uygun olarak tasarlanan model, telefonu tamamen kapatarak etkili koruma sunar.

  • Estetik duruşlu şık tasarım
  • Yumuşak yapısıyla rahat kullanım
  • Dayanıklı materyal

Etkileyici iPhone 6 Kılıf Kapak

Etkileyici iPhone 6 Kılıf Kapak

Tam koruma sağlayan kılıf, şeffaf yapısıyla telefonun tüm özelliklerini görmenize imkan tanır. Arka kasayı, markanın logosunu ve telefonun rengini açık bir şekilde görebilmenizi sağlayan parça, telefonu tamamen kaplar. Arka kasayı tamamen kapatan iPhone 6 darbe emici kılıf telefona gelebilecek olan dış darbelere karşı etkili muhafaza özelliğine sahiptir. Darbe, kir, toz ve su gibi zarar verebilecek olan çeşitli dış etkenlere karşı telefonu korur. Böylece cihazın kullanım ömrünü uzatır. Telefonu etkili bir şekilde koruyan kılıfı aktif olarak kullanmanız dahilinde cihazın kozmetiğinde meydana gelecek olan bozulmaların önüne geçebilirsiniz. Telefonu tam koruma altına alan iPhone 6 kapaklı telefon kılıfı ile cihazın ömrünü uzatabilirsiniz. Bu sayede alacağınız verimi artırabilirsiniz. Telefonunuzu estetik bir şekilde muhafaza ederken kullanım bakımından da keyif veren özelliklere bu ürünle ulaşabilirsiniz.

Fonksiyonel iPhone 6 Kapaklı Telefon Kılıfı

Fonksiyonel iPhone 6 Kapaklı Telefon Kılıfı

Cihazın arka kasasını ve yan kısmını komple kapatarak etkili bir koruma sağlayan kılıf, kullanışlı özellikleriyle dikkat çeker. Kolay bir şekilde cihaza takılabilir. Böylece nitelikli kullanım sağlar. Kılıf cihazın üzerindeyken bütün slotlara erişim sağlayabilirsiniz. Ana ekran tuşu, ses açma kapama tuşu ve kilit tuşuna kolayca ulaşabilir, cihazınızın özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Çeşitlilik gösteren iPhone 6 kapaklı kılıf modelleri arasında ön plana çıkan bu şeffaf aksesuar, rengiyle sade bir kullanım sunar. Telefonun tüm özelliklerini ve rengini ön plana çıkaran şeffaf ürün, rahat bir şekilde cihazı kullanmanıza olanak sağlar. Silikondan üretilen iPhone 6 / 6S anti şok kılıf yumuşak ve hafif yapısıyla konforlu kullanım sağlar. Telefonu tamamen kaplayarak bütün cihazı etkili bir şekilde korur. Cihazınızı muhafaza etmek için tercih edebileceğiniz kılıfla telefonu dış etkenlerden koruyabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı iPhone 6 / 6S Anti Şok Kılıf

Uygun Fiyatlı iPhone 6 / 6S Anti Şok Kılıf

Model; telefonun kasa deseni, marka logosu ve rengini ortaya çıkan transparan yapıya sahiptir. Aynı zamanda etkili koruma özellikleri bulunan ve cihazın boyutlarına tam olarak uygun bir şekilde üretilen kılıf, telefonu darbelerden korur. Çizik ve kırılma gibi durumların önüne geçer. Telefonunuzu muhafaza etmek için kullanacağınız bu parçaya kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Teknoçeri iPhone 6 / 6S anti şok darbe emici silikon şeffaf kılıf kapak PRA-1588974-9563 fiyatlarıyla avantajlı bir şekilde alışverişi deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürünü önceden satın almış müşterilerin yorumları da bu konuda etkilidir. Deneyimli müşterilerin Teknoçeri iPhone 6 / 6S anti şok darbe emici silikon şeffaf kılıf kapak PRA-1588974-9563 hakkında yazdığı yorumları da Trendyol’dan okuyarak ürüne dair ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Hem bütçe dostu hem de avantajlı bir şekilde alışverişinizi sonlandırabilirsiniz.