9
Yabancı Dil Hobi Kitabı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Genel Markalar El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 Cilt Takım - 8 Kitap

1.900 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.300 TL
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.457 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 Cilt Takım - 8 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOTHING CENTER Satıcı Ünvanı: OYA YİĞİTBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8830236126
    Bu ürün NOTHING CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El Arabiyyetü Beyne Yedeyk | 4 Cilt Takım - 8 Kitap & AÇIKLAMA
  • El Arabiyyetü Beyne Yedeyk" modern öğretim teknikleriyle yabancılara Arapçayı öğretmeyi hedefleyen Arapça öğrenim serisi, anadili Arapça olan konunun uzmanları tarafından titizlikle hazırlanmıştır. Yaklaşık 300 derste
  • başlangıç, orta ve ileri düzey olmak üzere üç kademede Fasih Arapçayı öğrenme imkanı. Okuduğunu anlama, dinlediğini anlama, konuşma ve yazma. Her düzey 96 ders olmak üzere 288 ders bulunmaktadır. Her bir ders için 45 dakika öngörülmüştür. Her kitap 16 üniteden, her ünite de 6 dersten oluşmaktadır. Her ders
  • okuma parçası, okuma parçası üzerine alıştırmalar, okuma parçasındaki yeni kelime ve deyimler, gramer, dinleme ve konuşma bölümlerinden oluşmaktadır. Her dersin sonunda okuma parçası üzerine konu tarama testleri, her sekiz ünitede bir ara deneme sınavı, her kitabın bitiminde final sınavları, anadili Arapça olan uzmanlarca Yayına Hazırlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Arapça
  • Yazar Anonim
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 Cilt Takım - 8 Kitap

Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 cilt takım - 8 kitap; yabancılara Arapçayı öğretmek için modern öğretim teknikleriyle özel olarak hazırlanır. Ürün; kaliteli kapak ve sayfa tasarımıyla ön plana çıkan yeni nesil Arapça öğrenim serisidir. Ana dili Arapça olan uzmanlar tarafından titizlikle hazırlanır. Tekin Kitabevi Beyne Yedeyk yaklaşık 300 ders içeriğinde başlangıç, orta ve ileri düzeyde olmak üzere üç aşamada öğretilir. Fasih Arapça'yı pratik öğrenme imkanı sağlar. Okuduğunu anlama, konuşma, yazma ve dinlediğini anlama seviyeleri dil gelişimini hızlandırır. Her aşamada 96 ders olmak üzere 288 ders yer alır. Ana dili Arapça olan uzmanlar yönetiminde özenli ve profesyonel üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Siz de bu eserle Arapça öğrenme sürecini keyifli, rahat ve pratik hale getirebilirsiniz.

  • Özel şık dış tasarım
  • Farklı seviyelere uygun
  • Öğretici ve bilgilendirici

Akıcı Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 Cilt Takım

Akıcı Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 Cilt Takım

Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 cilt takım - 8 kitap yorumları; ürünün bilgilendirici özelliğini ve Arapça dersini sevdirecek nitelikleriyle ön plana çıktığını belirtir. Özel seri, Arapça diline kendinizi yakın hissetmenizi sağlar. Modern öğretim teknikleriyle tasarlanır. Her ders ve okuma parçası; Arapça dilini hızlı bir şekilde öğrenmenize yardım eder. Arapça cümle tarzı ve kullanılan akıcı dil yapısıyla dikkat çeken eser, oldukça yoğun ilgi görür. İdeal ve hafif ölçüleriyle yanınızda taşıyarak istediğiniz an çıkarıp kolaylıkla okuyabilirsiniz. Okudukça düşüncelerinizi geliştirebileceğiniz ve baskı kalitesi yüksek bir eserdir. Dünya çapında oldukça yoğun ilgi gören bu eser Arapça dilini eğlenceli, hızlı ve rahat şekilde öğrenmenizi sağlar. Kendi seviyenize uygun bir yerden başlayarak Arapça'yı kısa sürede kolayca öğrenebilirsiniz. Başlangıç, orta ve ileri düzey aşaması sayesinde pek çok aşamada pratiklik kazanabilirsiniz.

Pratik Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk Takım

Pratik Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk Takım

El-Arabiyyetü Beyne Yedeyk; okuma parçası ve bu parçalar üzerinde yapılan pek çok etkinlik, kelime, deyim ile konuşma bölümleri dersi kısa sürede öğrenmenize yardım eder. Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 cilt takım - 8 kitap satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Kişilerin seviyesine uygun olarak dizayn edilen başlangıç, orta ve ileri düzey kademesi Arapçayı seviyenize uygun şekilde öğrenmenizi sağlar. Her ders için 45 dakika öngörülür. Derslerin toplamı 16 üniteden oluşur. Her ünite, 6 dersi kapsar. Okuma parçalarının yanı sıra alıştırma, yeni kelime, deyim, gramer, dinleme ve konuşma bölümlerinden oluşur. Ders sonunda okuma parçası ardından konu tarama testi, her 8 ünitede bir deneme ve final sınavı bulunur. 8 ünitede bir verilen deneme sınavlarıyla seviyenizi ölçerek Arapça dilini eksiksiz ve bilinçli şekilde öğrenebilirsiniz.

Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk Takım Fiyatı

Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk Takım Fiyatı

Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 cilt takım - 8 kitap fiyatı bütçenize hitap edebilir. Yayınevi kalitesi, basım tarihi ve sayfa orijinalliğine göre fiyatlar belirlenir. Tekin Yayınevi El Arabiyyetü Beyne Yedeyk 4 cilt takım - 8 kitap kullananlar ürünün uzmanlar tarafından titizlikle tasarlanan orijinal yapısını ve öğretici içeriğini beğenir. Eser, her seviyeye uygun özel olarak dizayn edilir. Ortalama 300 derste anlatılan, pek çok dil bilgisi yazı ve konuşma bölümleri dikkat çeker. Ders sonundaki konu tarama testi, deneme ve final sınavları Arapça dilini öğrenmek isteyen kişilerin kendilerini ölçmelerine imkan tanır. Arapça basılan anonim eseri Trendyol'dan analiz ederek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Kitapta yer alan deneme sınavları, test ve etkinlikler sayesinde kaliteli aynı zamanda rahat bir öğrenme sürecinden geçebilirsiniz.