3
Panel Kapı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Tekdal 200cm Boy Kombi Dolabı Demonte

1.980 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tekdal 200cm Boy Kombi Dolabı Demonte

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKDAL YAPI VE ISI SİST.İNŞ.ÜRET.PAZ. Satıcı Ünvanı: TEKDAL YAPI VE ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT ÜRETİM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8340693852
    Bu ürün TEKDAL YAPI VE ISI SİST.İNŞ.ÜRET.PAZ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 YILLIK ÜRETİM VE SATIŞ TECRÜBEMİZ İLE Kombi Dolabı özellikleri Ürünümüz kendi imalatımızdır. TEKDAL MARKADIR Ürünlerimizin Hammaddesi %100 PVC dir. Suya, Rüzgara, Güneş ışınlarına,sıcağa ve soğuğa karşı Yüksek derecede dayanıklıdır. Bu demonte dolap modelimiz , Piyasada satılan kombi modellerinin %95 i ile uyumlu modeldir. Kurulu Ürün ölçüleri En:60cm Yükseklik: 200cm Derinlik 38cm Kurulum videosu için Demonte ürün Montaj şeması kutu üzerinde mevcuttur. Ek olarak sayfada görseller kısmından kurulum şemasınıda görebilirsiniz. NOT: Kargo ile gönderilen ürünlerde, Taşıma esnasında herhangi bir aksilik olması durumunda, Gelen ürünü kargo yetkilisi yanında açıp, kontrol edip, Kırık çıkık ezilme gibi durumlar var ise , kargo yetkilisine tutanak tutturmanız gerekmektedir. Ürünlerimiz kişiye özel ölçü üretimdir ve , yukarıda yazan tutanak durumu harici geri iade alınmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver