TEFAL Air Force Dual Power 2in1 UY5118 Süpürge

637,19 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Air Force Dual Power 2in1 UY5118 Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Despina Home Satıcı Ünvanı: TOLGA ÇUBUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3554912904200015 Vergi Kimlik Numarası: 2630077925
    Bu ürün Despina Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • maksimum performans için özel olarak tasarlanan air force dual power 2in1, 750w ile 2000 w’a eşit performans sağlar.Tüm zeminlerde mükemmel manevra kabiliyetine sahip delta başlığı, ulaşılması en zor köşeleri bile temizleme imkanı sunar. Ayarlanabilir güç seviyesi sayesinde, emiş gücünü kontrol etmenizi sağlarken, minimum eforla temizlik yapmanıza yardımcı olur. 6 metre kablosu evinizin içinde kolayca hareket etmenizi sağlar ve geniş toz haznesi, ayrılabilir filtresi sayesinde kolayca temizlenir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kablo Uzunluğu 5-10 m
  • Hazne Kapasitesi 1000-1500 L
  • El Süpürgesi Kullanımı Var
Geri Bildirim Ver

TEFAL UY5118 Air Force Dual Power 2'si 1 Arada Kablolu Dikey Süpürge

Ev temizliği zorlu ve zaman alan bir süreçtir. Özellikle yerlerin süpürülmesi, silinmesi ve toz alınması evini temizleyenler tarafından çok zorlanılan konuların başında gelir. Bu bağlamda her evde olması gereken temizlik gereçlerinin başında elektrikli süpürgeler gelir. Temizliği önemli ölçüde kolaylaştıran süpürgeler bu doğrultuda önemli bir işlev görür. Bu bakımdan ev temizliği için en çok tercih edilen ürünlerin başında gelen Tefal UY5118 Air Force Dual Power 2'si 1 arada kablolu dikey süpürge temizlik esnasında her ihtiyacınızı kolaylıkla geçirecek şekilde tasarlanır. Bu noktada ev ve ofis temizliği başta olmak üzere son derece kolay bir şekilde temiz bir yaşam alanına bu ürün sayesinde sahip olabilirsiniz. Kolay kullanım özelliği sunan ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Geniş hazne kapasitesi
  • Düşük ses seviyesi
  • Etkili temizlik performansı

Kaliteli TEFAL UY5118 Air Force Dual Power Özellikleri

Kaliteli TEFAL UY5118 Air Force Dual Power Özellikleri

Ürün ergonomik tasarımı ve şık görüntüsüyle dikkat çeker. Bu çerçevede entegre el süpürgesi ayarlanabilir güç seviyesi ve mükemmel enerji verimliliği ile öne çıkar. Ayrıca ürün dikey kullanılmakla birlikte dik olan kolu çıkarıldıktan sonra küçük el süpürgesi olarak da kullanılabilir. Bu sayede temizlik esnasında dip köşelerdeki tozların alınması oldukça kolaylaşır. Bu noktada Tefal UY5118 etkili ve kolay bir temizlik sağlar. Ürün temizlik sonrasında dik bir şekilde muhafaza edilerek fazla yer kaplamaz ve her köşeye kolaylıkla sığar. Ayrıca ayarlanabilir güç seviyesi sayesinde emiş gücünde istediğiniz zaman artırma ve azalma sağlayabilirsiniz. Bunun yanında ergonomik yapısı ve şık tasarımı ile bütün zeminlerde kıvrak bir şekilde temizlik yapılmasını sağlar. Yaklaşık 6 metre uzunluğundaki enerji kablosuyla uzak mesafelerin de kolayca temizlenmesini sağlar.

TEFAL UY5118 2'si 1 Arada Kablolu Dikey Süpürge Fiyatı

TEFAL UY5118 2'si 1 Arada Kablolu Dikey Süpürge Fiyatı

Ürün son teknoloji imkanlarıyla donatılır. Bu bağlamda temizlik esnasında sırasında toplanan tozları haznesindeki özel filtreleme sayesinde hapseder. Ayrıca normal bir süpürgeye göre oldukça düşük bir seste çalışan ürün bu noktada da aradığınız konforu size sunar. Bu bağlamda Tefal UY5118 Air Force Dual Power 2'si 1 arada kablolu dikey süpürge kullananlar ürünün etkili temizliğine ve şık tasarımına sahip olurlar. Ürün ağırlık bakımından da son derece avantajlıdır. El ve kol kaslarını yormayan ağırlığa sahip olan ürün uzun süre boyunca rahatça kullanılabilir. Bu bağlamda ürünle ilgili müşteri deneyimlerinden oluşan Tefal UY5118 Air Force Dual Power 2'si 1 arada kablolu dikey süpürge yorumları üzerinden takip ederek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu çerçevede her yaşam alanı için ihtiyaç olan ürünü tercih ederek temizliğinizi kolaylaştırabilirsiniz.

TEFAL UY5118 2'si 1 Arada Kablolu Dikey Süpürge Yorumları

TEFAL UY5118 2'si 1 Arada Kablolu Dikey Süpürge Yorumları

Ürün etkili temizlik performansı, sağlam ve kaliteli malzeme kullanımı ve şık tasarımına rağmen her bütçeye hitap eden fiyatıyla dikkat çeker. Bu çerçevede herkes tarafından kolayca ürün temin edilebilir. Bununla birlikte ürünün fiyatı çeşitli faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ürünün markası, kalitesi, malzemesi, sağlamlığı ve piyasa şartları Tefal UY5118 Air Force Dual Power 2'si 1 arada kablolu dikey süpürge fiyatını belirler. Diğer taraftan ürünü satın almak isteyenler için son derece avantajlıdır. Hafif yapıya sahip ürün ağırlık oluşturmaz. Kaliteli malzemelerden üretilir ve uzun süreli kullanım ömrü sunar. Bu doğrultuda TefalUY5118 Air Force Dual Power 2'si 1 arada kablolu dikey süpürge satın almak isterseniz binlerce satıcı ve fiyat avantajıyla birlikte ürünü büyük online satış platformu olan Trendyol üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz.