TEFAL Fv9847 Ultımate Pure

2.749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Fv9847 Ultımate Pure

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: En.Trend Satıcı Ünvanı: KENAN ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2280476041
    Bu ürün En.Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel bakışözel 2’si 1 arada micro-Calc filtre sistemiolağanüstü buhar gücüdurilium airglide autoclean taban plakasıultimate pure fv9844özelliklerözel 2’si 1 arada micro-Calc filtre : Çamaşırlardaki kireç lekelerine son vermek için %100 filtrelenmiş buhar gönderimi*ultimate pure fv9844 yepyeni özel kireç yönetim sistemi, 2’si 1 arada etki için yeni teknoloji micro-Calc filtresi kullanır: Kireç filtre tarafından durdurulur ve çamaşırlara saf buhar verilir. Micro-Cac filtresi kolayca çıkarılabilir ve temizlemesi kolaydır. Kolay ütü yapmanın ve olağanüstü sonuçların tadını çıkarın! *kireç partiküllerinidurdurur < 0,2 mmtefal’den çok güçlü buharlı ütüultimate pure fv9844 hızlı ısınma ve yüksek performans için 3200w.En zorlu kırışıklıkları bile açan güçlü buhar takviyesiultimate pure fv9844 250 g şok buhar çıkışının gücü, kalın kumaşlardaki kırışıklıkları yumuşatır ve en inatçı olanları bile kolayca düzeltir.Kırışıklıkların giderilmesini kolaylaştıran güçlü ve sürekli buhar çıkışıultimate pure fv9844 60 g/dk’lık sürekli buhar çıkışı, tüm kırışıklıkları etkili bir şekilde gidermek için en ideal miktarda sabit buhar çıkışı sağlar.Durilium airglide autoclean taban plakası: En hızlı ve en kolay kaymaultimate pure fv9844 durilium airglide teknolojisi hızlı ve kolay ütü yapmak için en iyi şekilde kayma sağlar. Ayrıca etkili ütüleme için ideal buhar dağılımı sunar. Tefal’in buluşu olan autoclean katalitik kaplama, taban plakanızın zaman içinde lekesiz ve mükemmel durumda kalmasını sağlar. * kaplamalardaki dış testlerekstra güvenlik için akıllı otomatik kapanmaultimate pure fv9844 yanlışlıkla gözetimsiz bırakıldığında ütü otomatik olarak kapanır. Dikey konumda bırakıldıysa 8 dakika sonra kapanır. Tabanı yere temas halinde ya da yan durumda bırakılmışsa yalnızca 30 saniyede kapanır.Lekesiz kumaşlar için damlatmaz tabanultimate pure fv9844 damlatmaz özelliği ütülerken kumaşınıza su damlamasına ve leke oluşmasına engel olur.Uzun süreli ütülemeler için daha geniş su haznesiultimate pure fv9844 350 ml kapasiteli su haznesi sayesinde rahatlıkla uzun süre ütü

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buharlı
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Sürekli Buhar 0-100
  • Şok Buhar 200-300
  • Taban Özel Taban Teknolojisi
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Damlama Emniyeti Var
  • Kireç Önleme Var
Geri Bildirim Ver

TEFAL FV9847 Ultimate Pure ile Ütü Yapmak Artık Hiç Zahmetli Değil!

TEFAL FV9847 Ultimate Pure ile Ütü Yapmak Artık Hiç Zahmetli Değil!

Şık kıyafetlerin kalitesini ortaya çıkartmak ve kombinlerinizin görünümünü eşsiz bir hale getirmek için tercih edebileceğiniz birden fazla alternatif bulunmaktadır. Bu alternatifler sayesinde gün içinde giymek adına tercih edeceğiniz her seçeneğin dönemin ritmine uygun ve şık olmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu bağlamda sizlere mükemmel bir deneyim imkânı tanıyan markanın ütü seçenekleri arasından son teknolojinin imkânlarından yararlanarak satışa sunulmuş FV9847 modeli yanma gibi ciddi risklere karşı sizi koruma altına alırken aynı zamanda kıyafetlerinizin de ilk günkü gibi canlı kalmasına da imkân tanımaktadır. Her kullanıcıya uygun bir şekilde üretilen üründe yenilikleri keşfedebilecek ve ütü yapmayı daha konforlu bir hale getirebileceksiniz.

  • Yüksek Buhar Gücü
  • Leke Önleyici Tasarım
  • Otomatik Kapanma

Tefal FV9847 Ultimate Pure 3200 w Buharlı Ütü ile Konforlu Kullanım Olanağı

Tefal FV9847 Ultimate Pure 3200 w Buharlı Ütü ile Konforlu Kullanım Olanağı

Markanın satışa sunmuş olduğu bu üründe birden fazla yenilik kullanıcıların ilgisini çekiyor. Öncelikli olarak yapışmayan bir taban yapısına sahip model sayesinde elbiselerinizin yanmasını engelleyebileceksiniz. Dayanıklı yapısı ile hem size hem de kıyafetlerinize değer katan bu ürünler ile avantajları keşfedebilir ve uzun süreli kullanım seçeceğinden yararlanabilirsiniz. Modelde dikkat çeken en önemli detaylardan biri ideal Watt değerine sahip olmasıdır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ev aletleri de daha konforlu kullanım olanağı sunmaya başladı. Bahsi geçen konfor olanağı aynı zamanda sizlerin zamanı daha verimli kullanma noktasında da avantaj elde etmesine yardımcı oldu. Markanın ürettiği buharlı ütü seçeneğinde hem zaman tasarruf yapma imkanına hem de konfora aynı anda erişebileceksiniz. Kullanım süreci boyunca etkili performansı ile memnuniyet kazanmayı başaran marka sayesinde kendi kalite anlayışınıza uygun modeli bulmak artık daha kolay bir hal alıyor. Yüksel Watt değeri ile hızlı bir şekilde ütü yapabilmenizi ve kullanım süreci boyunca zamanı iyi değerlendirebilmenizi sağlayan Tefal FV9847 Ultimate Pure 3200 w buharlı ütü ile benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Tefal FV9847 Ultimate Pure Buharlı Ütü ile Güvenli Kullanım Fırsatı

Tefal FV9847 Ultimate Pure Buharlı Ütü ile Güvenli Kullanım Fırsatı

Markanın üretmiş olduğu buharlı ütü seçeneği zamanı verimli kullanabilmek ve ütü yapma işlemini daha kısa bir sürede tamamlamak adına en çok tercih edilen seçeneklerden biridir. Bu ürünlerin kendine özgü yapısı ve yenilikçi tasarımları da kullanım sürecinizin daha keyifli ve etkileyici geçmesine imkân tanıyor. Ütü gibi ısı ile çalışan ev aletlerini temin ederken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri ürünlerin güvenlik açısından yeterli olup olmadığıdır. Eğer güvenlik açısından yeterlilik sağlamayan seçeneklere öncelik verirseniz çeşitli kazaların meydana gelmesine neden olabilirsiniz. Bu kazalar yaşam kalitenizi direkt olarak etkileyeceği ve gün içindeki performansınızın düşmesine de neden olacağı için siz de markanın üretmiş olduğu yüksek güvenlikli alternatifleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem güvenli kullanım imkanından hem de etkili performanstan aynı anda yararlanabilirsiniz. Otomatik kapanma özelliğiyle emniyet sağlayan bu model sayesinde avantajları keşfedin.

Tefal FV9847 Ultimate Pure Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Tefal FV9847 Ultimate Pure Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Güvenli kullanım seçeneği ile satışa sunulan ürünler elbiselerinizin yapısına zarar vermeyecek şekilde tasarlanıyor. Bu tasarım sayesinde ütü sonrasında oluşan solma gibi sorunlar ortadan kalkıyor ve kıyafetleriniz daima ilk günkü gibi görünüyor. Uzun vadede yüksek performans sağlayan bu ürünler ile en zorlu kumaşları bile saniyeler içerisinde ütüleyebileceksiniz. Güçlü buhar teknolojisi sayesinde saniyeler içerisinde kıyafetlerinizi ütüleme imkânı tanıyan bu ürünler ile verimli kullanım fırsatından en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Satışa sunulan ürünler tasarım ve içerik açısından birden fazla ülkede ilk tercih edilen model oluyor. İçeriğinde ve tasarımında kendime özgü dokunuşlar barından marka sayesinde bütçenize uygun seçeneği de zorlanmadan bulabileceksiniz. Üretilen ürünler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve ürünleri sağın almak adına siz de hemen sayfayı inceleyebilir ve online alışverişin güvenilir adresi Trendyol ile dilediğiniz seçeneği temin edebilirsiniz.