TEFAL Titanyum 6x Unlimitedone I?ndüksiyon Tabanlı Tava - 32 Cm

2.289 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.475 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.490 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Titanyum 6x Unlimitedone I?ndüksiyon Tabanlı Tava - 32 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akdeniz GSM pazarlama Satıcı Ünvanı: AKDENİZ GSM PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0021104068800001 Vergi Kimlik Numarası: 0211040688
    Bu ürün Akdeniz GSM pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal UnlimitedOne Çizilmeye Dayanıklı Tava Yapışma ve çizilme yok: doğru tava seçimi her şeyi değiştirir. Tefal üstün dayanıklı kaplamalarıyla limitlerinizi zorlamanıza izin verir. Tefal UnlimitedOne serisi uzun ömürlü kullanım ve üstün kalite sunar. Bütün 6 kata kadar dayanıklı, çizilmeye dayanıklı*, Tefal kaplamalar metal mutfak gereçlerini bile kullanabileceğiniz yapışmaz kaplamalardır. Ağız sulandıran yemekler, tam kıvamında mühürlemeler ve yağsız yemek yapmak için Tefal sizinle. Tefal'in kaplamalarıyla yemek pişirme deneyiminizi ileri taşıyın. *Tefal standart kaplamalarla karşılaştırıldığında

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • İç Materyal Titanyum
  • Materyal Titanyum
  • Boyut/Ebat 32 cm
Geri Bildirim Ver

TEFAL 2100116322 Titanyum 6X UnlimitedOne 32 Cm İndüksiyon Tabanlı Tava

Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 32 cm tava, mükemmel yemekler pişirmenizi kolaylaştırır. Şık tasarımı ve kaliteli malzemesi ile uzun yıllar kullanıma uygundur. Tefal markasının kalitesiyle tüketicilere sunulan tava, geniş yüzeyi ve dayanıklı sapları ile konforlu bir kullanım sunar. Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne tava, %100 çizilmeye dayanıklı üretilir. Derin yapısı sayesinde özellikle makarna ve sote tarzı yemeklerin kolayca pişmesini sağlar. Ürünün tabanında ideal ısı seviyesini gösteren thermo signal teknolojisi kullanılır. Bu özellikle etlerde mühürleme yaparken doğru zamanı kolayca tespit edebilirsiniz. Tek saplı olarak tasarlanan mutfak gereci, ergonomik dizaynı sayesinde pratik kullanım sunar.

  • Renk: Siyah
  • Kaplama Materyali: Titanyum
  • Boyut: 32 cm

Tefal Titanyum 6x Unlimitedone İndüksiyon Tava Özellikleri

Tefal Titanyum 6x Unlimitedone İndüksiyon Tava Özellikleri

Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne 32 cm tavanın başlıca özelliklerinden biri yanmaz yapışmaz tabanı olur. Ürün titanyum kaplaması sayesinde 6 kat daha yüksek performans sergiler. Siyahın hoş bir tonu ile tasarlanan ürün, yalnızca 1.86 kg ağırlığındadır. 32 cm’lik çapı kalabalık misafirlere yemek hazırlayabilmenizi sağlar. Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 32 cm tava, farklı ocak tipleriyle kullanılır. Usta şeflerin de tercihi olan bu işlevsel pişirme gereci, tek elle rahatlıkla kontrol edilir. Kolay kavranan sap kısmı, pişirme sırasında hakimiyeti yükseltir. Sapında bulunan delik sayesinde asılarak muhafaza edilebilir. Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne 32 cm tava yeni nesil teknolojiler kullanılarak üretilir. Bu dayanıklı tasarım sayesinde ilk günkü performansını korur.

Tefal Titanyum 6x Unlimitedone Tava Hangi Pişirme İşlemlerine Uygun?

Tefal Titanyum 6x Unlimitedone Tava Hangi Pişirme İşlemlerine Uygun?

Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 32 cm tavayı kullanarak et mühürlemek, kızartma yapmak veya krep pişirmek mümkündür. Ürün, klasik bir tavadan fazlasını sunar. Ayrıca tava ile gözleme pişirme ve sebze kavurma gibi işlemleri kısa sürede yapabilirsiniz. Neredeyse bütün yemeklerde kullanıma uygun olan ürün, lezzeti de doruk noktasına çıkarır. Doğru zamanda ateşle buluşan yemekler, tam kıvamında pişirilir. Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 32 cm tava, kalın tabanı sayesinde erken ısınır geç soğur. Böylece yemekleriniz daha uzun süre sıcak kalmış olur. Ürün kolay temizlenebilen yapısıyla, pratik kullanım sergiler. Tavayı hem elde hem de bulaşık makinesinde yıkamak mümkündür. Ürün; indüksiyon, gaz, elektrikli, seramik ve halojen ocak türlerinde pişirme yapar.

Tefal Titanyum 6x Unlimitedone İndüksiyon 32 Cm Tava Yapışma Yapar mı?

Tefal Titanyum 6x Unlimitedone İndüksiyon 32 Cm Tava Yapışma Yapar mı?

Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 32 cm tava, yemek çeşidi ne olursa olsun yanma yapışma yapmaz. Titanyum kaplaması hem yemekleri hem de tavayı korur. Bu kaplama, tavanın çizilmesini ve erken deforme olmasını engeller. 6 kata kadar dayanıklı yüzeyi, sivri cisimlerden minimum düzeyde etkilenir. Bu özellik tavayı farklı karıştırma gereçleri ile kullanılabilir kılar. Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne PFOA içermez. Ayrıca üründe kurşun ve kadmiyum gibi maddeler de bulunmaz. Oldukça sağlıklı yemekler pişirmenizi sağlayan model, kapaksız tasarlanır. Fransa da üretilen Tefal Titanyum 6X, günlük pişirme ihtiyaçlarına cevap verir. Ürün, çevre dostu ambalajı ile gönderilir. Doğaya duyarlı üretim yapan Tefal hem çevreyi hem sağlığınızı korur. Siz de yemek pişirmeyi zevkli hâle getirmek için bu kaliteli tavayı satın alabilirsiniz. Dilerseniz Tefal Titanyum 6X UnlimitedOne indüksiyon tabanlı 32 cm tava yorumlarını okuyarak farklı kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan sipariş ederek kapınıza kadar güvenle gelmesini sağlayabilirsiniz.