TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Kısa Tencere - 28 Cm

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL

Ürün Bilgileri

TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Kısa Tencere - 28 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UĞURLUM Satıcı Ünvanı: MÜYESSER ÜZÜM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220305642
    Bu ürün UĞURLUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal Ultimate: Uzun ömürlü kullanım Günlük kullanım için bir çok ihtiyacı karşılayacak şekilde Tefal Ultimate serisini geliştirdi. Sotelenmiş etten, balığa, tavuktan sebzeye bir çok tarif için ideal bir seri. Titanyum parçacıklarıyla güçlendirilmiştir. Tefal'in standart kaplamalarına göre 3 kata kadar daha dayanıklıdır. Ayrıca Thermo-Fusion:trade_mark:+ indüksiyon teknolojisi ile homojen ve etkili pişirme deneyimi sunar. Tüm bunlara ek olarak, Thermo-Signal:trade_mark: teknolojisi de iddeal pişirme sıcaklığını göstererek size lezzetli tarifleriniz için yardımcı olur. Tüm bunlar Tefal Ultimate serisinde.

Ürün Özellikleri

  • İç Materyal Titanyum
  • Materyal Titanyum
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

TEFAL G26072 Titanyum 3X UltimateOne Kısa Tencere 28 cm 06FX

Kıvamında ve lezzetli yemekler hazırlamanın yolu, doğru sofra ve mutfak ürünleri tercih etmekten geçer. En çok tercih edilen tencere modelleri arasında yer alan TEFAL G26072 Titanyum 3X UltimateOne kullanıcılarından tam not almayı başarır. Kaliteli ve dayanıklı materyalden üretilen tencere, uzun ömürlü kullanım vadeder. Farklı tatların hazırlanmasında kullanılabilen tencere homojen pişirme sağlar.

 
  • Titanyum malzeme
  • Gündelik kullanıma uygun
  • 28 cm

TEFAL G26072 Kısa Tencere Özellikleri

TEFAL G26072 Kısa Tencere Özellikleri

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak TEFAL G26072 titanyum kısa tencere 28 cm en iyi tencere çeşitlerinden birisi olarak karşınıza çıkar. Sağlam ve kaliteli malzemelerden elde edilen tencere sayesinde et, balık, tavuk ve sebze yemekleri hazırlanabilir. Emsalleri ile kıyaslandığında 3 kat daha dayanıklı olan ürün, gündelik kullanıma uygun olarak tasarlanır. Üretiminde indüksiyon teknolojisi kullanılan TEFAL kısa tencere lezzetlerin her kısmının eşit pişirilmesini sağlar. Kullanıcıların ürünü satın almaları durumunda yemekleri ideal sıcaklıkta pişirmeleri mümkün olur. Şık ve kaliteli yapıda tasarlanan ürün, uzun süre boyunca dayanıklılığını korur. Soteleme, ısıtma, servis ve kavurma gibi işlevleri yerine getirebilen ürün, 28 cm boyutta üretilir. Yapışmaz kaplama özelliğine sahip olan tencere sayesinde leziz yemekler güvenle hazırlanır. Cam kapak yapısına sahip olan tencerenin taban kısmının geniş ve kalın olduğu görülür.

 

TEFAL G26072 Titanyum Kısa Tencere Avantajları

TEFAL G26072 Titanyum Kısa Tencere Avantajları

Günlük ya da özel gün yemeklerinin hazırlanmasında kullanabileceğiniz ürün bünyesinde dayanıklı kaplama kullanılır. Emsal tencerelerin kaplamalarına kıyasla 3 kat dayanıklı olması nedeniyle mutfakta uzun süre ilk günkü formunu korur. Sağlığa dost malzemelerden elde edilen kısa tencere, gıdalarla temas etmesi durumunda herhangi bir olumsuz durum yaratmaz. Üretim aşamasında Thermo-Signal teknolojisi kullanılan ürün sayesinde tarife en yakın sonuçlara ulaşmak mümkün olur. Hızlı ve eşit ısı imkanı sağlayan TEFAL G26072 Titanyum 3X UltimateOne özellikleri arasında kalın ve geniş yapılı tabana sahip olması yer alır. Ürün yapısında geri dönüşüme elverişli malzeme kullanılması nedeniyle çevreye herhangi bir zarar vermez. Tavuk, et, balık ve sebze gibi lezzetleri hazırlayabileceğiniz ürün, tüm ocak tiplerinde kullanılabilir. Cam kapağa sahip olan TEFAL G26072 Titanyum kısa tencere sayesinde yemeğin pişme durumu takip edilir. Taban kısmında yapışmayan malzeme kullanılan tencere, hijyenik kullanım avantajı sağlar. Göz alıcı siyah tonlarında tasarlanan ürün hem koyu hem de açık renkli mutfaklarda kullanılabilir.

 

TEFAL Titanyum 3X UltimateOne Fiyatı ve Yorumları

TEFAL Titanyum 3X UltimateOne Fiyatı ve Yorumları

Tariflere uygun sofra ve mutfak ürünlerinin tercih edilmesi, enfes yemekler hazırlamanıza olanak sağlar. Kullanıcıların doğru tencere seçimi yaparak tarife en yakın lezzetleri hazırlamaları mümkün olur. Mutfağınızın vazgeçilmezi olacak TEFAL G26072 Titanyum 3X UltimateOne kısa tencere Trendyol bünyesinde sizleri bekler. Yapışmaz taban yapısı ve dayanıklı kaplaması ile ürün kullanıcıların bir numaralı tercihi olur. Sap kısmı sabit olarak tasarlanan ürün, indüksiyon teknolojisi kullanılarak üretilir. 175 dereceye kadar ısıda rahatlıkla kullanabileceğiniz kısa tencere birbirinden güzel yemeklerin hazırlanmasına olanak sağlar. Sevdiğiniz veya denemek istediğiniz tarifleri bu tencere ile tecrübe edebilirsiniz. Uygun fiyatlı tencere çeşitlerinden birisi olan TEFAL G26072 Titanyum 3X UltimateOne Trendyol kalitesiyle kullanıcılara sunulur. Dilerseniz sayfa aracılığı ile TEFAL G26072 Titanyum 3X UltimateOne 28 cm fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. TEFAL G26072 Titanyum 3X UltimateOne 28 cm yorumları ve değerlendirmelerini de yine sayfadan inceleyebilirsiniz.