TEFAL L94091 Ingenio Titanyum Preference Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça

12.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL L94091 Ingenio Titanyum Preference Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOBAŞKENTİM Satıcı Ünvanı: TEKNOBAŞKENT TELEKOMÜNİKASYON AKSESUAR TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836090543400001 Vergi Kimlik Numarası: 8360905434
    Bu ürün TEKNOBAŞKENTİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Bakış Ocaktan, fırına, sofraya, buzdolabına, Ingenio Tava çok yönlü pişirme gereçlerinde kolay ve akıllıca bir çözümdür Alandan tasarruf ettiren ve iç içe geçen tasarımı sayesinde dolaplarınızda kolayca saklanabilir TITANIUM EXCELLENCE yapışmaz kaplama: 3 kata kadar daha dayanıklıdır*** Kaliteli parlak bir renge sahip yapışmaz dış yüzey kaplaması Mükemmel şekilde pişmiş, lezzetli yemekler için Tefal Thermo-Spot® sıcaklık göstergesi İndüksiyon dahil tüm ocaklarla uyumludur (gaz,elektrikli,seramik ve indüksiyon) Patentli, güvenli ve çıkarılabilen sapı 10 kg’ya kadar ağırlığı kaldırabilir** ve 10 yıl garantilidir* Bulaşık makinesinde yıkanabilir (sap hariç) Fransa’da Üretilmiştir Çevreye duyarlı ve sağlıklı yemek pişirme: geri dönüştürülebilir ürünler Pişirme gereçlerinde dünyanın bir numarası Tefal ile, her gün muhteşem lezzetler elde edersiniz**** Tek Bir Tık İle Çok Yönlü Pişirme Gereçleri Ocaktan, fırına, sofraya, buzdolabına ve bulaşık makinesine, Ingenio çok yönlü pişirme gereçlerinde akıllı çözümdür. Alandan tasarruf ettiren iç içe geçen tasarımı sayesinde dolaplarınızda kolayca saklanabilir. Patentli güvenli ve çıkarılabilen sapı 10 kg’ya kadar ağırlığı kaldırabilir** ve on yıl garantilidir.* Ingenio Preference Tava, indüksiyon dahil tüm ocaklarla uyumludur ve mükemmel şekilde pişmiş lezzetli yemekler için Thermo-Spot® sıcaklık göstergesine sahiptir. Ingenio Preference,3 kata kadar daha dayanıklı olan uzun ömürlü ve temizlemesi kolay yapışmaz Titanium Excellence kaplama*** ile gelir ve ultra parlak metalik görünümü ile oldukça beğenilmektedir. Pişirme gereçlerinde dünyanın bir numarası Tefal ile, her gün muhteşem lezzetler elde edersiniz***. *Bu Tefal garantisi müşterinin sahip olduğu yasal hakları veya müşterinin ürünü satın aldığı perakende satıcı nezdindeki haklarını etkileyemez, yok sayamaz veya kısıtlayamaz. **Dahili testlere göre ***TITANIUM EXCELLENCE kaplama TITANIUM FORCE kaplamadan 3 kata kadar daha dayanıklıdır ****2016 bağımsız panel verileri, marka değer satışları, pişirme gereçleri kategorisi tanımı * TEFAL GARANTİSİNDEDİR * TÜM SİPARİŞLERİNİZ FATURA EDİLEREK KARGO EDİLİR. FATURANIZ AMBALAJ ÜZERİNDEKİ ŞEFFAF CEP İÇİNDEDİR. * SAAT 15:30'a KADAR VERDİĞİNİZ SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGO YAPILIR (Cumartesi saat 12:00) * KARGONUZUN DURUMUNU SAAT 19:00 İTİBARİYLE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. * KARGO HASARLARINIZ ÜCRETSİZ KARŞILANIR. FOTAĞRAFLAYIP BİZE İLETMENİZ YETERLİ

Ürün Özellikleri

  • İç Materyal Titanyum
  • Materyal Titanyum
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Tefal Titanium Ingenio Preference 3x Büyük Set 12 Parça

Mutfağınız ister küçük olsun ister büyük, tencere gibi ihtiyaçlar her zaman yanınızda olmalı ve mutfağınızın büyük bir rolünü üstlenmelidir. Tefal Titanium Ingenio Preference Büyük Set ise sizin için bu görevi yerine getirir ve iç içe geçen yapısıyla tencereleri kolayca saklayabilirsiniz. Büyük parça olan seti 12 parçadan oluşmakta ve paslanmaz çelik yapısıyla her yemek çeşidi pişirilebilir ve bütün ihtiyaçlarınıza cevap alabilirsiniz. Büyük ve dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için yaklaşık 10 kg kadar ağırlık koyabilir ve kullanabilirsiniz. Bununla beraber setin içerisinde 20 cm derin ve kısa modeline sahip tencere, wok tava ve normal tava çeşidi olarak 3 tane, cam ve plastik çeşitleriyle 5 kapak ve her ürün için kullanılabilen 2 çıkarılabilir sap bulunmaktadır. Hem tavada hem tencerede sapı kullanabilirsiniz.

  • Paslanmaz Çelik Malzemeli
  • Ölçü ve Isı Ayarlı
  • 12 Parça ve Büyük Boy Ürünler

Dayanıklı ve Uzun Ömürlü Yapısıyla Titanium Ingenio

Dayanıklı ve Uzun Ömürlü Yapısıyla Titanium Ingenio

Mutfaktaki yardımcısı yapısı sayesinde isterseniz ailenizle güzel bir yemek yemek için kullanırken isterseniz de misafirleriniz için çok lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Özellikle 26 cm ve 28 cm boyutundaki tavaları ve tencereleri bulunan bu set büyüklüğüne göre her alanda ve her yemek için kullanım mümkün olmaktadır. Özellikle çok yemek yapmak istediğinizde tercih noktalarından biri olmaktadır. Ayrıca çelik malzemesi sayesinde uzun süre dayanıklılık sağlamakta ve uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır. Uzun süre dayanmasının bir nedeni de titanium excellence ile yapışmaz kaplama özelliğine sahip olmasındandır. Bu sayede sert tabanı koruyucu kaplaması ürünleri daha düzgün bir şekilde koruyup dayanıklılığını artırmaktadır. Tefal Titanium Ingenio Preference Fransa’da tasarlanan ve hazırlanan bu setler sağlıklı yemeklerin bir numaralı ürünlerden biri olarak popülerleşmektedir.

Thermo Spot ve Ölçek Özelliği ile Tefal Titanium

Thermo Spot ve Ölçek Özelliği ile Tefal Titanium

Daha pek çok özelliği bulunan Tefal Titanium Ingenio Preference 12 Parça Büyük Tencere Set Thermo Spot özelliği sayesinde mühürleme imkânı sunar ve ideal sıcaklığa geçtiğinde kırmızı renge dönüşmektedir. Bu sayede yemeklerin lezzeti de artmaktadır. Aynı zamanda ölçüm işaretleri olduğu için miktar kontrolünü kolaylıkla sağlamak mümkün olmaktadır. Hassas pişirme ve kontrol için çok tercih edilen özellikler arasında yer almaktadır. Tefal Titanium Ingenio Preference özellikleri çok fazla olsa da bir diğeri tamamen güvenli bir şekilde tasarlanmış olan bu ürün gazlı, elektrikli ve benzeri yani her ocak tipinde güvenle kullanılmaktadır. Aynı şekilde dış yüzeyi parlak ve metal gri şeklinde olduğu için oldukça güzel bir görünüm sağlamakta ve kullanıcılarını şık bir setle buluşturmaktadır. Bu sayede ürünleri misafirleriniz için de kullanabilir, ölçüsünden yardım alabilirsiniz.

Tefal Titanium Kullanımı ve Tercih Sebebi

Tefal Titanium Kullanımı ve Tercih Sebebi

Son olarak Tefal Titanium Ingenio Preference kullananlar ürünlerin her kullanım için uygun olduğundan bahsederken sapı sayesinde her yerde saklamak için de elverişli olduğunu belirtmektedir. Pek çok parçaya sahip olduğu için her türlü yemeği çok yönlü bir şekilde pişirebilir, yedek ürünleri evinizde bulundurabilirsiniz. Aynı zamanda pratik bir ürün olup çelik malzemeden üretildiği için temizlenmesi de bir o kadar kolay olmaktadır. Parlaklığı kolay çıkmasa da çeşitli ürünler yardımıyla daha parlak bir sonuç elde edebilirsiniz. Tefal Titanium Ingenio Preference Büyük Set fiyat konusunda ise oldukça dayanıklı bir ürün olarak bakıldığında ve malzemesine göre akıllı bir tercih olarak değerlendirmek mümkündür. Gözde olan ürünlerden biri olan bu büyük set her evde bulunmalı ve yemeklerin tadını çıkarmak gerekmektedir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Tefal Titanium Ingenio preference 3x büyük set 12 parça kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.