TEFAL L65486 Ingenio Titanyum Performance Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça

4.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL L65486 Ingenio Titanyum Performance Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3TGRUP Satıcı Ünvanı: KOÇAK GRUP TİCARET BİLİŞİM TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0572056538600001 Vergi Kimlik Numarası: 5720565386
    Bu ürün 3TGRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Adet Tava (26 Cm Ve 28 Cm)
  • 1 Adet 28 Cm Wok Tava
  • 1 Adet 26 Cm Kısa Tencere
  • 1 Adet 22 Cm Derin Tencere
  • 2 Adet Sap
  • 3 Adet Cam Kapak (22,26,28 Cm)
  • 2 Adet Plastik Kapak (22,26 Cm)

Ürün Özellikleri

  • İç Materyal Titanyum
  • Materyal Titanyum
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 12+
Geri Bildirim Ver

Tefal Ingenio Performance Titanium 12 Parça Büyük Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tefal, yüzey kaplama teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla uzun yıllar mutfak ihtiyaçlarına cevap verir. Titanium Ingenio Performance, kalitesi ve şık tasarımıyla markanın ilgi gören modellerinden biridir. Tefal Titanium Ingenio Performance büyük set 12 parça, özel kaplamasıyla sağlıklı ve güvenli pişirme imkânı verir. Dışı da içi gibi yanmaz yapışmaz özelliğe sahip olduğu için her açıdan pratik kullanım sunar. Temizliği ve kullanımı son derece kolay olan bu set, çok parçalı içeriğiyle mutfakta birçok ihtiyaca çözüm olur. Hazırlıktan pişirmeye sunumdan saklamaya kadar birçok amaç için Tefal Titanium Ingenio büyük set 12 parça kullanılabilir.

  • Tak Çıkar Saplı Tefal Titanium Ingenio Büyük Set 12 Parça
  • Tencere, Tava, Cam Kapak, Plastik Kapak ve Saplardan Oluşan Tefal Titanium Ingenio Büyük Set 12 Parça
  • Titanium Pro Kaplamalı Tefal Titanium Ingenio Büyük Set 12 Parça

Tefal Titanium Ingenio Performance Büyük Setin Özellikleri

Tefal Titanium Ingenio Performance Büyük Setin Özellikleri

Titanium Ingenio Performance büyük set 12 parça, şık ve kullanışlı tasarımıyla her kesimden beğeni kazanır. Bu ürün, Titanium Pro kaplamasıyla yanma ve yapışma sorunlarını ortadan kaldırır. Thermo-Spot taban teknolojisi, tava ve tencerelerin ısınma sürecini uzaktan kontrol edebilmenizi sağlar. Ingenio Performance tencere ve tavaların iç katmanında ise uzun ömürlü ve dayanıklı tasarım için alüminyum materyal kullanılır. Güvenli ve kullanışlı tasarımıyla mutfak kazalarının önüne geçen set, tak çıkar saplarıyla da oldukça ergonomiktir. Saplar, pişirme sırasında takılarak sunum ve saklama aşamasında çıkarılabilir. Ergonomik saplar, 10 kilograma kadar ağırlık kapasitesiyle güvenli kullanım imkânı verir. Tefal Titanium Ingenio Performance 12 parça siyah büyük set; gazlı, elektrikli, seramik ve indüksiyon ocaklarda kullanılabilir. Ingenio Performance tencere ve tavalar, sapsız hâlde fırına da atılabilir.

Tefal Titanium Ingenio Performance Büyük Setin Yüzeyi Sağlam mı?

Tefal Titanium Ingenio Performance Büyük Setin Yüzeyi Sağlam mı?

Tefal Titanium Ingenio Performance 12 parça büyük set, sağlam yüzeyiyle uzun ömürlü kullanım sunar. Bu ürün, Titanium Pro yüzey kaplaması sayesinde 2 kat daha dayanıklıdır. Titanium Pro kaplama, ısıyı eşit dağıtarak tüm yiyeceklerin dengeli pişmesini sağlar. Böylece lezzeti artırırken pişirme sürecini de kısaltır. Ayrıca iki adet sap, servis ekipmanlarıyla güvenli kullanım imkânı verir. Ancak ürünün yüzey direncini uzun süre koruyabilmesi için yemekleri metal karıştırma gereçleriyle karıştırmamak gerekir. Bunun yerine; tahta, plastik ve silikon servis gereçleri kullanarak tencere ve tavaların ömrünü uzatabilirsiniz. Tefal Titanium Ingenio Performance büyük set, dış yüzeyinde de yanmaz yapışmaz kaplamaya sahiptir. Bu özelliği sayesinde tencere ve tavalar, ovalamaya ve yıpratıcı kimyasallara gerek kalmadan temizlenir. Titanium Pro, sapları binlerce kez takıp çıkarmaya rağmen yüzey bütünlüğünü korur.

Tefal Titanium Ingenio Performance Büyük Set Çok Yer Kaplar mı?

Tefal Titanium Ingenio Performance Büyük Set Çok Yer Kaplar mı?

Tefal Titanium Ingenio 12 parça büyük set; hazırlık, pişirme, sunum ve saklama ihtiyaçlarına cevap verir. Set içeriğinde; 26-28 cm ikili tava, 28 cm wok tava, 22 cm derin tencere ve 26 cm sığ tencere bulunur. Ayrıca sette; üç cam kapak, iki plastik kapak ve iki sap yer alır. Modern ve minimalist Ingenio Performance set, tak çıkar saplarıyla yerden tasarruf sağlar. Tefal Titanium Ingenio Performance 12 parça büyük set siyah, iç içe geçerek mutfakta hareket alanını genişletir. Titanium Ingenio Performance setin cam kapakları katlanır minimal kulplara sahiptir. Böylece tıpkı tencere ve tavalar gibi kapaklar da üst üste yerleştirilebilir. Tefal tencere seti, plastik kapaklarıyla kalan yemekleri saklamak için pratik çözümler sunar. Sert plastik kapaklar sayesinde buzdolabında tencereler üst üste yerleştirilebilir. Tefal Titanium Ingenio Performance 12 parça büyük set siyah yorumları ürünün kullanım özelliklerini ve kalitesini ortaya koyar. Siz de kaliteyi ve konforu aynı anda deneyimlemek için Ingenio Performance seti Trendyol’dan satın alabilirsiniz.