TEFAL L65095 Ingenio Titanyum Expertise Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL L65095 Ingenio Titanyum Expertise Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZBASHOP Satıcı Ünvanı: AHMET ÖZBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6650260192
    Bu ürün ÖZBASHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • İç Materyal Titanyum
  • Materyal Titanyum
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 12+
Geri Bildirim Ver

Tefal Ingenio Expertise Büyük Set 12 Parça Titanium Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Tefal Titanium Ingenio Expertise büyük set 12 parça, az yer kaplayarak çok iş yapan fonksiyonel ürünlerden meydana gelir. 12 parça sette 2 tencere, 3 tava, 5 kapak ve 2 sap bulunur. Tava ve tencereleri ocakta veya fırında kullandıktan sonra saklama kabı olarak değerlendirebilirsiniz. Sağlam ve hafif olması sayesinde uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz bu seti, iç içe geçen tasarımı ve çıkarılabilir sapları sayesinde her yere sığdırabilirsiniz.

  • Farklı Boyutlarda Tefal Titanium Ingenio Expertise Büyük Set 12 Parça
  • Titanyum Kaplama Tefal Titanium Ingenio Expertise Büyük Set 12 Parça
  • Kullanışlı Tefal Titanium Ingenio Expertise Büyük Set 12 Parça

Tefal Titanium Ingenio Expertise Büyük Set Özellikleri

Tefal Titanium Ingenio Expertise Büyük Set Özellikleri

Tefal Titanium Ingenio Expertise 12 parça büyük set, hem pişirme hem saklama sırasında kullanabileceğiniz farklı boyutlardaki kaplardan oluşur. Set içerisinde 20 cm derin tencere, 26 cm kısa tencere, 26 cm ve 28 cm tavalar ve 26 cm wok tava mevcuttur. Bunların haricinde 12 parça sette tüm tava ve tencerelerle uyumlu 5 adet kapak bulunur. Bu kapaklardan üçü pişirme esnasında kullanabileceğiniz 20, 26 ve 28 cm boyutlarında cam kapaktır. 20 ve 26 cm ebatlarda, plastik malzemeden üretilmiş diğer iki kapağı ise yiyecekleri saklama amaçlı kullanabilirsiniz. Setin son iki parçası ise portatif kulplardır. Çıkarılabilir saplar, 10 kiloya kadar taşıma gücüne sahiptir ve 10 yıl garantilidir. Set içerisindeki tüm parçaların üretiminde PFOA, kurşun ve kadmiyum içermeyen çevre dostu ve sağlıklı malzemeler kullanılır.

Tefal Titanium Ingenio Expertise Büyük Set Kullanışlı mı?

Tefal Titanium Ingenio Expertise Büyük Set Kullanışlı mı?

Tefal Titanium Ingenio Expertise büyük set, son derece pratik ve fonksiyonel özelliklere sahiptir. Set içindeki tüm tava ve tencereler ocakta ve fırında pişirme yapmaya, sofra sunumlarına ve yiyecekleri buzdolabında saklamaya uygundur. Ürünleri tüm set üstü ocaklarda kullanabilirsiniz. Tava ve tencereler; indüksiyon, gazlı, elektrikli, seramik ocaklara ve halojenlere uygun malzemeden üretilir. Aynı zamanda tüm parçaları bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Tefal Titanium Ingenio Expertise büyük set 12 parça siyah yer kaplamayan tasarımı sayesinde kullanmadığınız parçaları iç içe geçirerek küçük dolaplarda bile saklayabilirsiniz. Portatif saplar yardımıyla tava ve tencereleri kolaylıkla taşıyabilir, ocakta ve dolapta kulpların yer kaplamasını önleyebilirsiniz. Plastik kapaklar sayesinde yemeklerinizi, hazırladığınız tencerenin içinde güvenle muhafaza edebilirsiniz. Böylece fazladan saklama kabı kullanmamış ve bulaşık çıkarmamış olursunuz.

Tefal Titanium Ingenio Expertise Büyük Set Sağlam mı?

Tefal Titanium Ingenio Expertise Büyük Set Sağlam mı?

Tefal Titanium Ingenio Expertise 12 parça büyük sette yer alan tava ve tencerelerin iç yüzeyi 3 kata kadar dayanıklı titanyum malzemeyle kaplanır. Titanyum, son derece güçlü bir materyaldir. Çeliğin yarısı kadar ağırlığa sahip, hafif bir malzeme olmasına rağmen en az paslanmaz çelik kadar güçlüdür. Asitlere karşı dayanıklı yapısı mutfakta kolaylık sağlar. Titanyum malzeme, çizilmelere karşı dirençlidir. Metal çizildiği takdirde titanyum kaplamadaki oksit film sayesinde çizik kapanır. Titanyum, ısıyı eşit şekilde dağıtması ve yapışmaz özelliği ile yemekleri ideal şekilde pişirir. Setteki ürünlerin tamamı insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen materyallerle üretilir. Tefal Titanium Ingenio Expertise 12 parça büyük setteki ürünlerin iç yüzeyinde yapışmaz, aşırı kalın sert tabanlı, titanyum parçacıklarla güçlendirilmiş, ekstra dayanıklı ve dirençli tabaka kullanılır. Bu sayede setteki ürünleri uzun yıllar sağlıkla kullanabilirsiniz. Ürün ile ilgili kullanıcı deneyimlerini okumak için Tefal Titanium Ingenio Expertise büyük set 12 parça siyah yorum sayfasını inceleyebilir ve seti Trendyol’dan satın alabilirsiniz.