TEFAL Sv8052 2800 W Buhar Kazanlı Ütü

1.238,63 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Sv8052 2800 W Buhar Kazanlı Ütü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal SV8052 2800 W Buhar Kazanlı Ütü

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buhar Kazanlı
Geri Bildirim Ver

Tefal SV8052 Ütü ile Kıyafetleriniz Yıpranmaz

Tefal SV8052 Ütü ile Kıyafetleriniz Yıpranmaz

En önemli ev eşyaları arasında bulunan ütüler, genel olarak buharlı ve buhar kazanlı olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Daha fazla buhar üretebilmesi ile öne çıkan buhar kazanlı ütüler, özellikle ütüleme işlemini çok daha kısa bir sürede halledebilmenize imkân sağlayan yapıları ile kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Bu doğrultuda geliştirilen Tefal SV8052, kazanlı yapısı sayesinde kullanıcılarına hem üstün bir buhar gücü hem de yenilikçi bir teknoloji vadetmektedir.

  • Arttırılmış Su Kapasitesi
  • Düzleştirmeyi Kolaylaştıran Durillium Taban
  • Üstün İşlevsellik ve Efektif Performans

Arttırılmış Su Kapasitesi

Arttırılmış Su Kapasitesi

Tefal SV8052 ütü, kazanlı yapısı ile standart buharlı ütü modellerine göre çok daha fazla su haznesi kapasitesine sahiptir. Su kazanına doldurulacak suyun ısıtılması ile çalışan bir işleyişe sahip olan SV8052 böylelikle hız ve enerji tüketimi açısından çok daha efektif sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. 1.8 litrelik bir su kazanı kapasitesine sahip olan Tefal SV8052 ütü, aynı zamanda çalışma prensibi bakımından basınçlı kazan kullanmaktadır. Basınçlı kazançlar ise basınçsız kazan kullanan ütülere kıyasla çok daha ekonomik bir enerji tüketimi ve buna ek olarak kullanışlı bir deneyim ortaya çıkarmaktadır. 1.8 litrelik su kapasitesini 6.5 bar buhar basıncı ile destekleyen Tefal SV8052 özellikleri itibariyle kullanıcıların en üst seviyede bir kullanım sağlamayı hedeflemektedir. Ütüleme işlemini standart bir buharlı ütüye kıyasla neredeyse yarı zamanda tamamlayabilmenize imkân sağlayan Tefal SV8052, inatçı ve zorlu kırışıklıkların üstesindeki gelmedeki başarılı performansı ile kullanıcıların tercih ettiği ürünlerin başında gelmektedir.

Düzleştirmeyi Kolaylaştıran Durillium Taban

Düzleştirmeyi Kolaylaştıran Durillium Taban

Kullanıcılarının istek ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirilen Tefal SV8052 ütü, bu doğrultuda titiz bir tasarım barındırmaktadır. Bu doğrultuda öne çıkan taban yapısı ile kullanıcıların dikkatini çeken ütü standart seramik tabanlara göre yüzde 35 gibi bir oranda daha fazla kayganlık sağlayan Durillium Air Glide taban yapısını tercih etmektedir. En zorlu kırışıklıkların bile yapışma ya da takılma gibi süreci uzatan sorunlar ortaya çıkarmaksızın üstesinden gelmenizi sağlayan Durillium Air Glide taban, seramik ve metal kaplama karışımından meydana gelen bir materyaldir. Böylelikle çok daha konforlu bir deneyim sağlamayı hedefleyen Tefal SV8052, yüksek buhar gücü ve su kapasitesi ile sağladığı düzleştirmeyi kolaylaştıran yapısını son derece ergonomik bir tasarımla desteklemektedir. Aynı zamanda içeriğindeki metal kaplama sayesinde çok daha dayanıklı bir kullanım sunan Durillium Air Glide taban yüzeyi ile SV8052 Tefal ütü, böylelikle uzun yıllar boyunca ev işlerinizde en büyük yardımcılarınızdan biri olmayı hedeflemektedir. Çizilmelere karşı dirençli yapısı ile performansını daima muhafaza eden Durillium Air Glide taban, en zorlu kumaşlarda bile keyifli bir ütüleme deneyimi sunmaktadır.

Üstün İşlevsellik ve Efektif Performans

Tefal SV8052 kullanıcı yorumları incelendiğinde ütünün pek çok farklı özelliği ile çeşitli kullanıcılara hitap ettiği göze çarpmaktadır. Dolayısıyla birçok ihtiyaca cevap veren üstün bir teknoloji ihtiva eden ütü, ütüleme işlerinizi çok daha kolay bir hale getirmektedir. Tefal SV8052 yorum ve değerlendirmelerinde öne çıkan özelliklerinden biri ütünün anti kireç kazanlı yapısıdır. Bu anlamda fark yaratan Tefal Express Anti-Calc SV8052 suyun kireçlenmesinin önüne geçerek gerek çamaşırlarınızın kumaşını korumakta gerekse de kendi kullanım ömrünü daha uzun yıllara yayabilmektedir. 2800 watt’lık bir motor gücüne sahip olan Tefal SV8052 Express anti-kireç kazanlı ütü, yüksek su kapasitesi ve buhar basınç gücünü verimli bir enerji kullanımı ile desteklemektedir. Bunlara ek olarak Tefal SV8052 Express anti-kireç kazanlı ütü kullananlar tarafından öne çıkarılan bir diğer özellik de damlama önleyici fonksiyonudur. Böylelikle çamaşırlarınızda oluşabilecek lekelerin önüne geçen ütü, istenmedik sararma ve yıpranmalara engel olmaktadır.