6
Servis Maşa Seti kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

TEFAL Simplissima Servis Ve Hazırlık Seti (5 PARÇA) - 2100118737

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Simplissima Servis Ve Hazırlık Seti (5 PARÇA) - 2100118737

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tefal Satıcı Ünvanı: GROUPE SEB İSTANBUL EV ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833003193000011 Vergi Kimlik Numarası: 8330031930
    Bu ürün Tefal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Simplissima Servis ve Hazırlık Seti - 5 Parça Günlük kullanım, kolay temizlik ve maksimum kullanım rahatlığı için ideal olan Simplissima Servis ve Hazırlık Seti, 5 temel mutfak gerecini (kaşık, kepçe, açılı spatula, uzun spatula ve gözleme spautula) bir arada sunar. 220 ° C'ye kadar ısıya dayanıklıdır ve yapışmaz kaplamalara zarar vermez özel yapıya sahiptir. Çizmeyen özel yapıya sahiptir
  • tava ve tencerelerinize asla yapışmaz ve kaplamayı korur. Kolay temizlenebilir, bulaşık makinanızda yıkayabilirsiniz. Mutfak çekmecelerinize göre özel olarak tasarlanmış boyutlara sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 5-8
  • Materyal Plastik
  • Özellik BPA Free
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Tefal Simplissima Servis ve Hazırlık Seti - 5 Parça

Pratik mutfak gereçlerine çoğunlukla yemek servisi yapılırken ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve estetik tasarıma sahip olan Tefal Simplissima servis ve hazırlık seti - 5 parça büyük beğeni toplar. Ürünün kaliteli materyallerden tasarlanması dayanıklılığını artırır. Yemek hazırlama ve servis yapma işini kolaylaştıran bu ürün sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda sahip olduğu 220 derece ısıya dayanıklı yapısı ile tava ve tencerelere yapışmaz. Farklı boyut ve şekillerdeki ergonomik tasarımıyla bu ürün çeşitli yemek yapımına ve servisine uygun kullanılabilir. Kolay kullanım avantajı sağlayan bu ürün hem zamandan tasarruf ettirir hem de yapılan işin zahmetini minimuma indirerek kişiyi yormaz. Estetik görünümü ile Tefal Simplissima servis ve hazırlık seti - 5 parça 2100118737 her tarz mutfağa uyum sağlar.

  • Isıya dayanıklı yapı
  • Kolay temizlenebilme imkanı
  • Amaca uygun şekil ve boyutlar

Tefal Simplissima Servis Hazırlık Seti - 5 Parça Özellikleri

Tefal Simplissima Servis Hazırlık Seti - 5 Parça Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan aletler her zaman ön plana çıkar. Simplissima servis ve hazırlık seti - 5 parça sayesinde yemek yaparken ve servis ederken ihtiyaç duyulan kolaylığı bulabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün ısıya dayanıklı yapısıyla tava ve tencerelere yapışmayarak uzun süre kullanıma uygundur. Bu özelliği müşteriler için bir avantajdır. Ürün bu avantaj sayesinde yemeklerini kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmenize yardımcı olur. Boyutları kullanım amacı için ideal olan Tefal 5’li servis seti mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin gerçekleştirdikleri faaliyetleri kolaylaştırır. Aynı zamanda mekan tasarımını öne çıkaran estetik tasarıma sahip bu ürün çokça tercih edilir. Hem yemeği yaparken hem de yapılan yemeği servis ederken kullanabileceğiniz bu ürün ile mutfakta geçirdiğiniz süreyi keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Tefal Simplissima 5 Parça Servis Seti Avantajları

Tefal Simplissima 5 Parça Servis Seti Avantajları

Mutfakta geçirdiğiniz zamanı hem zevkli hem pratik bir deneyime dönüştürmek istiyor olabilirsiniz. Bu kullanışlı ürün sayesinde mutfakta geçirdiğiniz zaman verimli ve keyifli geçebilir. Kaliteli ve dayanıklı olmasıyla beğenilen ürün, uzun kullanım ömrüne sahiptir. Tefal Simplissima 5 parça servis seti kullanışlı özellikleriyle öne çıkar. Elinize oturan ergonomik yapısıyla kullandığınız süre boyunca rahatsızlık hissi oluşmaz. Hem avantajlı hem ideal boyutuyla yemek ve servis yapma işlerini zahmetsiz bir şekilde yapmanıza olanak verir. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla ısıya direnç göstererek tava ile tencerelere yapışmayarak kaplamayı ve kendi yapısını korur. Aynı zamanda makinede yıkanabilmeye uygundur. Bu özelliğiyle Tefal Simplissima set 5 parça müşteriye rahat temizlenebilme kolaylığı verir. Mutfaklarınıza kolaylık getiren bu ürün ile pratik bir yemek hazırlama ve servis etme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tefal Simplissima Servis Hazırlık Seti 5 Parça Fiyatları

Tefal Simplissima Servis Hazırlık Seti 5 Parça Fiyatları

Tefal Simplissima servis ve hazırlık seti - 5 parça fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürünün farklı boyut ve şekilleri sayesinde kolayca yemek hazırlayarak servis edebilirsiniz. Bu farklı şekil ile boyutlarının sağladığı kolaylıklar ile ürün çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Aynı zamanda hem servis yapma hem de yemek hazırlama konusunda kaliteli ve dayanıklı özellikleriyle mutfakta geçirilen süreyi zevkli hale getirir. Set halinde sahip olabileceğiniz Tefal Simplissima servis ve hazırlık seti - 5 parça yorumları beğeni ifadeleri içerir. Kaliteli özellikleriyle beğenilen bu ürün yapışmaz yapısıyla uzun süreli kullanıma uygundur. Bununla birlikte şık özelliklere sahip olan Tefal Simplissima servis ve hazırlık seti - 5 parça kullananlar memnuniyetlerini belirtir. Kaliteli özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürünü Trendyol aracılığıyla güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.