TEFAL Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere

4.399 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ApaStorE Satıcı Ünvanı: GÜLSÜM APA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0700469278
    Bu ürün ApaStorE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere - 7114000484 Besleyici ve lezzetli yemekler hazırlamanız için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan Tefal Secure 5 Neo V2 6 Litre Düdüklü Tencere, dikkat çeken tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Paslanmaz çelik gövde malzemesinin yanı sıra dikkat çeken yeşil rengi ile de mutfağınıza tarz katan düdüklü tencere geniş iç hacmi sayesinde daha fazla yemeği kısa sürede pişirmenize yardımcı oluyor. Ergonomik kullanım avantajı sunan Tefal tencere, geliştirilmiş özellikleri sayesinde güvenle yemek pişirmenizi sağlıyor. Tefal Secure 5 Neo V2 ile hem aileniz hem de arkadaşlarınız için lezzetli yemekleri daha kısa sürede hazırlayarak mutfağınızın şefi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Fonksiyonel Kullanım Avantajı ile Tefal Secure 5 Neo V2 Düdüklü Tencere Kompakt tasarıma sahip olan Tefal düdüklü tencere mutfak dolabınızda çok daha az yer kaplayarak alandan tasarruf etmenize yardımcı oluyor. 6 litre geniş iç hacmi ile kalabalık misafir grupları için ideal olan düdüklü tencerede dilediğiniz kadar yemek pişirebilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip tutma sapları bulunan tencere taşımayı kolaylaştırıyor ve şık bir görünüm avantajı sunuyor. 10 yıl Tefal garantisi bulunan paslanmaz çelik kaplaması ile uzun ömürlü kullanım avantajı sunarken, lezzetli yemekler hazırlamasını sağlıyor. 2 farklı pişirme programına sahip olan Tefal düdüklü tencerede yemeğinizin malzemelerine uygun programı seçebilirsiniz. Basınç göstergesi ile maksimum güven sağlayan düdüklü tencere, aynı zamanda yemeğinizin ideal ısı ayarı için de size yardımcı oluyor. Teknik Özellikler Gövde Malzemesi: Paslanmaz Çelik Tek Elle Açma/Kapama: Var Renk: Yeşil Pişirme Programı Sayısı: 2 Basınç Göstergesi: Var Kullanım ve Bakım Önerileri Tefal düdüklü tencerenin tüm malzemeleri bulaşık makinesinde güvenle yıkanabiliyor. Tencerenin elle yıkanması durumunda üzerinde su lekeleri kalmaması için mutlaka bir bezle kurulanması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver