TEFAL Maxi Toast Xl Kapasiteli Gri Izgara Ve Tost Makinesi

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Maxi Toast Xl Kapasiteli Gri Izgara Ve Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: burtekno Satıcı Ünvanı: İBRAHİM ONUR KIŞLALIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5590471420
    Bu ürün burtekno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • XL kapasitesi ile tüm aile için ideal XL Kapasiteli Maxi Toast, tüm aile için idealdir. Izgara ve mangal konumu ile sadece tostlarınızı değil, lezzetli ızgara tariflerinizi de kolayca pişirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Gri
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 2
  • Isı Ayarı 2 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Çift Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Tefal Maxi Toast Tost Makinesi Gri

Ekmek dilimlerini kızartmak için kullanılan tost makinesi, mutfak aletlerinden biridir. Bir rezistör aracıyla elektrikle ısıtılan demirdöküm makinenin içinde devir daim yaparak ısının iletilmesini sağlar. Bu süreçte içerisine konulan gıdanın ısınmasını sağlayan tost makineleri kahvaltı için vazgeçilmez bir üründür. Mutfak araçları bakımından uzman marka Tefal, müşteriler için kullanışlı tost makinesi üretir. Bunlardan biri olan Tefal Maxi Toast sıcak ekmek dilimlerini hazırlamanıza yardımcı olur. Kısa sürelerde hazırlayabileceğiniz birbirinden çeşit yemekleri yapmanızı sağlar. Hızlı ve aynı zamanda lezzetli ekmek dilimleri hazırlamamızı sağlayan elektrikli bir cihazdır. Sadece prizi fişe takarak mükemmel sonuçlar elde etmenize katkıda bulunur. Tefal Maxi Toast tost makinesi gri renk seçeneği ile mutfağınızda diğer cihazlarla uyumunu kolaylaştırır. Birbirinden farklı içerikli tost hazırlayabilir, hızlı bir şekilde servis yapabilirsiniz.

  • İki kademeli ısı ayarı
  • Çift yönlü plaka
  • Izgara özelliği

İşlevsel Tefal Maxi Tost Makinesi Özellikleri

İşlevsel Tefal Maxi Tost Makinesi Özellikleri

Geleneksel tost makinelerinden farklı olarak elektrikle çalışan Maxi Toast ekmek dilimleri için iki kademeli ısı ayarına sahiptir. Düşük ve yüksek kademeli hızları isteğinize göre ayarlarken yemeğin pişme derecesi göz önüne alınır. Ekmek dilimlerinin yanında farklı gıdaları da pişirmenize olanak tanır. Çift yönlü plakaları ızgara özelliği gösterir. Izgara yapmak istediğiniz gıdaları bu ürünle pişirebilirsiniz. Maxi Toast XL kapasiteli gri ızgara ve tost makinesi geniş kapasitesi ile birkaç ekmek dilimini aynı anda pişirmenizi kolaylaştırır. Her iki tarafı da ısınan döküm çift başlıkları kısa sürede ürünlerinizi pişirmenize yardımcı olur. Kullanımı oldukça kolay olan bu ürün müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Ayrıca mutfakta az yer kaplayan bu ürünün temizliği de son derece pratiktir. Bu tost makinesi size kolaylık, hız ve konfor sağlar.

Beğeni Toplayan Tefal Maxi Tost Makinesi Avantajları

Beğeni Toplayan Tefal Maxi Tost Makinesi Avantajları

Yatay tost makineleri sınıfının özelliklerinden biri de ekmeğin aynı anda her iki tarafının kızartılmasıdır. Yiyecekleri çevirmenize gerek kalmadan üstünü kızartabileceği gibi altını da iyi bir şekilde pişirir. Birbirinden farklı işlevsel özellikleri yönüyle sadece tost yapmak için değil, lezzetli ızgara tarifleri de deneyebilirsiniz. Üzerinde bulunan kademeli ısıtma düğmesinde ızgara için de derece bulunur. Her biri bağımsız çalışır. Bu tost makinesi tutarlı sıcaklık elde etmek için iyi bir ısıtma sistemine sahiptir. Avantajlı özellikleri ile Tefal Maxi Toast tost makinesi gri kullananlar üründen memnun kalır. Çıkarılabilir plaka sayesinde makineyi kolay bir şekilde yıkayabilirsiniz. 1501 - 2000 Watt güce sahip olan bu ürün, yüksek sıcaklık gerektiren gıdaların pişirilmesine olanak sağlar. Fırına ya da ateşe ihtiyaç duyulmadan tek bir adımla hızlı sonuç alınır.

Tefal Maxi Tost Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Tefal Maxi Tost Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Tefal Maxi Toast tost makinesi gri fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurulur. Ekonomik fiyatlarla satın alabileceğiniz bu ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Kaliteli döküm özelliği ürünün performansını arttırır. Gövde kısmı metalden olup, iç kısmı döküm ızgara niteliğindedir. Bunun yanında geniş hacmi sayesinde iki farklı tost kapasitesine sahiptir. Kuru gıdaların yanında buzlu ürünleri de çözmek için bu tost makinesini kullanabilirsiniz. Yüksek enerjili güce sahip olması ızgara tariflerinin denenmesine olanak tanır. Çıkarılabilir plakalar sayesinde bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Ayrıca PFOA içermeyen tabakalardan oluşur. Bu sayede sağlıklı tarifler oluşturulabilir. Tüm aile için ideal XL kapasitede bu tost makinesini satın almak istiyorsanız, Trendyol üzerinden diğer müşteriler tarafından oluşturulan Tefal Maxi Toast tost makinesi gri yorumları okuyabilir, deneyimlerinden faydalanabilir ve sizlere yardımcı olacak birçok bilgiye sahip olabilirsiniz.