TEFAL Fv1842 Maestro Plus 2500 Watt Easy Glide Seramik Tabanlı Buharlı Ütü - 4300006008

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.989 TL

Ürün Bilgileri

TEFAL Fv1842 Maestro Plus 2500 Watt Easy Glide Seramik Tabanlı Buharlı Ütü - 4300006008

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepettebul Satıcı Ünvanı: SEPETTEBUL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761100749200001 Vergi Kimlik Numarası: 7611007492
    Bu ürün Sepettebul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FV1842 Maestro Plus Buharlı Ütü Maestro Plus FV1842 Buharlı Ütü Maestro Plus Buharlı Ütü, üstün kullanım kolaylığı ve zahmetsiz ütüleme deneyimi sunar. 40 g / dakikalık sürekli buhar çıkışı, inatçı kırışıklıkları ve kırışıklıkları gidermek için 130 g çok buhar ile yüksek performanslı ütüleme işlemleri yapabilmenize olanak sağlar. Ekstra geniş seramik tabanı, kusursuz kayganlık ve maksimum yüzey alanına erişim sağlarken, ergonomik buhar ve püskürtme tetiği mükemmel bir ütüleme deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Damlama önleyici koruma, görünür su seviyesine sahip yüksek kapasiteli, kolay doldurulabilir bir su deposu, kireç önleyici koruma ve daha fazlası dahil olmak üzere etkileyici bir dizi özellikle demir Maestro Plus Buharlı Ütü, her zaman kolay ütüleme için verimlilik ve rahatlık sağlar. Groupe SEB N.1 Avrupa'nın 1 Numaralı Ütü Üreticisi* *Euromonitor International Limited, ütü kategorisi,Groupe SEB’in ütü markalarının 2019 yılındaki toplam hacim bazında perakende satışı (Tefal, Calor,Rowenta, OBH Nortica)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buharlı
  • Otomatik Kapanma Var
  • Sürekli Buhar 0-100
  • Şok Buhar 100-200
  • Taban Özel Taban Teknolojisi
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Damlama Emniyeti Var
  • Kireç Önleme Var
Geri Bildirim Ver

TEFAL Maestro Plus Fv1842 Buharlı Ütü

Tefal FV1842e1 Maestro Plus 2500 watt buharlı ütü, ergonomik tasarımı sayesinde kolay kullanım imkânı sunar. Yüksek performanslı ve zahmetsiz bir ütüleme deneyimi için tercih edilebilir. Tüm inatçı kırışıklıkları hızlı bir şekilde yok eder. Geniş bir yüzeye sahip tabanı sayesinde kısa sürede maksimum alanı ütüleme olanağı sağlar.

  • Tefal FV1842 buharlı ütü, dakikada 40 gram buhar çıkışına sahiptir.
  • Ürün, damlama önleyici koruma barındırır.
  • Ütünün üzerinde kolay doldurulabilir su deposu mevcuttur.

Tefal Maestro Plus FV1842 buharlı ütü, optimum kullanım kolaylığı sağlaması için tasarlanmıştır. Gelişmiş özellikleri sayesinde verimli ve sorunsuz bir ütü yapma deneyimi sunar. Kalın kumaşlar için 130 grama kadar buhar püskürtme özelliğine sahiptir. Bu sayede en zorlu kırışıklıklar bile kolaylıkla giderilebilir. Zahmetsiz ve kolay bir şekilde kullanılması ütüleme sürecinin eğlenceli olmasını sağlar.

Tefal Maestro Plus Ütü Otomatik Buharlı mıdır?

Tefal Maestro Plus Ütü Otomatik Buharlı mıdır?

Tefal FV1842 ütü, dakikada 40 gr otomatik buhar desteği sağlar. Daha kalın ve zorlu kırışıklıklar için 130 grama kadar buhar püskürtme özelliği vardır. Ürün, geniş ve seramik özellikli tabana sahip olduğu için giysiler üzerinde kolaylıkla kayar ve yapışma yapmaz. Ayrıca bu taban sayesinde kısa süre içerisinde çok daha fazla alanı ütüleme olanağına sahip olursunuz. Ergonomik tasarımı kolay tutuş imkânı sağlar. Sezgisel buhar tetiği sayesinde zorlu görünen kırışıklıklara ekstra buhar püskürtebilir, inatçı kırışıklıkları anında düzeltebilirsiniz. Tefal FV1842 buharlı ütü, damlama önleme özelliğine sahiptir. Bu özellik, düşük sıcaklıklarda ütü yaparken giysilerinizde leke oluşmasını engeller. Bu ürün, geniş su haznesi sayesinde uzun süre boyunca ütü yapmanızı sağlar. Kolay doldurulabilir özellikli bu hazne içerisindeki su miktarı gözle görülebilir.

Tefal Maestro Plus Ütü Kaliteli midir?

Tefal Maestro Plus Ütü Kaliteli midir?

Tefal FV1842 buharlı ütü, birinci sınıf malzemeden ve evrensel kalite standartlarına göre üretilir. Mavi rengi ile oldukça şık bir görünüme sahip olan bu ütü, Easy Glide teknolojili tabana sahiptir. Giysileriniz üzerinde kolay bir biçimde hareket eder. Ütü, 1.8 m kablo uzunluğuna sahiptir. Bu sayede geniş alanda iş yapabilme ve hareket imkânı sunar. Yanlışlıkla veya gözetimsiz şekilde açık bırakılırsa otomatik olarak kapanır. Topuk kısmında bırakıldığında 8 dakikada, taban veya yan bir konumda bırakıldığında ise 30 saniye içerisinde kendi kendine kapanma özelliği vardır. Tefal FV1842 buharlı ütü üzerinde kullanılan tüm parçalar yüksek kaliteli materyallerden özenle üretilmiştir. Bu sayede ürün, uzun ömürlü kullanım imkânı sağlar. Kolay kolay arızalanmaz ya da deforme olmaz. Tasarımındaki ince dokunuşlar sayesinde zamandan ve efordan tasarruf edersiniz.

Tefal Maestro Plus Ütü Kireç Toplama Özelliği Var mıdır?

Tefal Maestro Plus Ütü Kireç Toplama Özelliği Var mıdır?

Tefal FV1842 buharlı ütü, anti kireç özelliğine sahiptir. Ütü yaparken yoğun kireç içeren su kullansanız bile giysileriniz her zaman güvende olur. Kireç toplama özelliği, ütü yaparken kullanılan buharın kalitesini artırır. Bu durum giysilerinizin ömrünün uzamasına yardımcı olur. Tefal FV1842 buharlı ütü, barındırdığı gelişmiş teknolojik özellikler ve zahmetsiz kullanım kolaylığı sayesinde oldukça işlevsel bir üründür. Bu nedenle ütü yapmanız gerektiğinde herhangi bir olumsuzluk hissetmenizin önüne geçer. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ilk günkü formunu korur. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Tefal FV1842 Maestro Plus buharlı ütü yorumlarını inceleyerek barındırdığı tasarım detayları ve teknolojik özellikler ile hayatınızı kolaylaştıracak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.