TEFAL Comfort Kapaklı Şef Bıçak 20 Cm

372 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
368,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Comfort Kapaklı Şef Bıçak 20 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIRIMAVM Satıcı Ünvanı: FATMA BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1840435357
    Bu ürün YILDIRIMAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal comfort bıçak 20 cm Paslanmaz çelik doğramak, dilimlemek ve kesmek için , konfor alanı . Yüksek dayanıklılık ve performns için kaliteli paslanmaz çelikten bıçaklar. Içerdiği bıçak kabı, bıçağın tamamen güvenli bir şekilde muhafaza edilmesini sağlar. Bilinebilir bıçak Dikkat: Bıçak keskindir. Çacuklardan ve kullanmayacaklar durumdaki insanlardan uzak tutun, yaralanma riski vardır. Bıçak sadece plastik veya tahta kesme tablalarında kullanılabilir. Sadece evde ve mutfakta kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver

Tefal K22132 Comfort Kapaklı Şef Bıçağı 20 cm Comfort Zone

Tefal K22132 comfort kapaklı şef bıçağı paslanmaz çelik yapısı, orijinal tasarımı, ergonomi kullanım özellikleri ile ön plana çıkar. Doğrama, dilimleme, kesme için ideal olup konforlu kullanım avantajı sağlayabilir. Yüksek dayanıklılık ve performans gösteren ürün paslanmaz çelikten üretilmiştir. Kabı bıçağın güvenli şekilde muhafaza ederek uzun ömürlü kullanılmasına yardım eder. Bıçak yapısı keskin yapıda olup yiyeceklerinizi doğrudan hızlı, pratik, emniyetli şekilde kesip dilimlemenizi ve doğramanızı sağlar. Çocuklardan ve kullanamayacak durumdaki insanlardan uzak tutmanız tavsiye edilir.

 
  • Yaralanma riski olup sadece gerekli olduğu zamanlarda kullanılmalıdır.
  • Plastik ya da tahta kesme tablalarında pratik, rahat kullanım avantajı sağlar.
  • Evde, mutfakta kullanımı oldukça idealdir.

Tefal Comfort Kapaklı Şef Bıçağı

Tefal Comfort Kapaklı Şef Bıçağı

Tefal K22132 comfort kapaklı şef bıçağı 20 cm paslanmaz çelikten üretilen tekli bir üründür. Son derece kullanışlı olup profesyonel kullanıma özel olarak dizayn edilmiştir. Mutfakta belirli bir zaman geçirmiş, bıçak kullanmaya hâkim kişiler tarafından kullanılması önerilir. Büyük boy besinleri keserek ideal şekilde doğramanızı sağlar. Metal malzemeden üretilen bıçağı bilemeye ihtiyaç duymadan sorunsuz, rahat şekilde kullanabilirsiniz. Son derece popüler hale gelen bu ürün zaman içerisinde kesme işlemleri sonucunda keskinliğini kaybetmeden uzun ömürlü kullanılabilir. Hayatın her alanında alışkanlıklarınızı destekleyen orijinal, yüksek kaliteli bir üründür. Amatör mutfaklarda, evlerde pratiklik sağlayarak işlemlerinizi hızlı, emniyetli şekilde halletmenizi sağlar.

 

Tefal Comfort Kapaklı Şef Bıçağı Kullanımı ve Yorumları

Tefal Comfort Kapaklı Şef Bıçağı Kullanımı ve Yorumları

Tefal K22132 comfort kapaklı şef bıçağı 20 cm yorum ve değerlendirme ile analiz ederek kesim yapma kolaylığı sunan, ergonomik şekilde kullanabileceğiniz teknolojik tasarım bu ürünün kesme, doğrama üzerindeki yüksek fayda etkisini fark edebilirsiniz. Küçük ve seri hareketler yaparak pek çok sebzeyi kolayca doğrayabilirsiniz. Uzmanlar tarafından tercih edilen vazgeçilmez aksesuarların başında gelir. Evde yemek yapmaktan zevk alan kişilerin tercihidir. Büyük parçalı sert ürünleri sorunsuz, rahat, pratik şekilde kesebilir. Kaliteli, orijinal yapısı, konforlu kullanımıyla günümüzde sıklıkla tercih edilir. Yüksek tasarım kalitesi, ergonomik kullanım özellikleriyle ön plana çıkan ürün paslanma ve kırılmalara karşı ekstra dayanıklıdır. Paslanmaz çelik tasarım keskin bıçaklar uzun yıllar boyunca kullanmanız için özel olarak dizayn edilmiştir.

 

Tefal Comfort Kapaklı Şef Bıçağı Fiyatı

Tefal Comfort Kapaklı Şef Bıçağı Fiyatı

İndirimli Tefal comfort kapaklı şef bıçağı 20 cm fiyat ve kampanya seçenekleri bütçenize hitap edebilir. Büyük gövdeli ürünü belirli aralıklarda bileyerek uzun süre keskin kalmasını sağlayabilir, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aşçılık yapmış ustalık seviyesine ulaşmış profesyonel şeflere hitap eder. El ergonominiz için ideal olup pratik, konforlu kullanım avantajı sağlar. Esnek yapı özelliği sayesinde doğrama işlemlerinizi sorunsuz şekilde gerçekleştirmenize yardım eden orijinal, özel üretim üründür. Esnek hareket kabiliyetine sahip olup büyük balık ve fileto etlerini kolay, pratik şekilde ayırır. Esnek kabiliyeti sayesinde balık, tavuk ve kemikleri parçalarken rahat hareket etmenizi sağlar. Engellerden kurtulmanız için özel olarak dizayn edilmiş olup tavuk, balık gibi yiyecekleri rahatlıkla doğramanıza yardım eder. Yaratıcı tasarımı, ergonomik yapısı ile ön plana çıkan modern, yenilikçi tasarım üründür. Kaliteli, sağlam yapısı pratik kullanımıyla ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verir. Evlerde büyük pratiklik sağlayan esnek dokusu, kesme kabiliyetiyle ön plana çıkan orijinal, yeni sistem bıçaktır. Metal malzemeden üretilmiş olup uzun süre deformasyon problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. Hoş tasarımı, rahat kullanımıyla ön plana çıkan ürünü Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.