TEFAL K30801 Travel Mug Termos 0,36 L Gri

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

TEFAL K30801 Travel Mug Termos 0,36 L Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMR ÇARŞI Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KEMAL ÇATALHÜYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3714776346800017 Vergi Kimlik Numarası: 2310529316
    Bu ürün EMR ÇARŞI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal K3080114 Travel Mug 0.36 L Metal Termos Gri Özellikleri 360° kolay içme, %100 sızdırmaz yapısı sayesinde taşıması kolay ve 4 saat sıcak 8 saat soğuk tutması ile yüksek korumanın tadını çıkarın. 360° kolay içim ile her koşulda sıcak(4 saat ) ve soğuk(8 saat) içeceğinizin tadını çıkarın. %100 sızdır...more Güvenle İçebilirsiniz BPA içermez Modern Tasarım 360 ° dairesel içme: her yönden içme Basit kapak aktivasyonu: açmak için hızlı basmanız yeterli Mükemmel...more Taşınması Kolay % 100 sızdırmaz 0.36L - Araba içecek tutucular için optimize edilmiştir Hoş ve güvenli tutuş için...more Mükemmel Koruma Performansı 4 saat sıcak 8 saat soğuk tutma performası Pratik Temizleme Tüm parçalarını bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 250-350 ml
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Gümüş
  • Yalıtım Süresi 6 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
Geri Bildirim Ver

TEFAL K3080114 Travel Mug 0.36lt Metal Termos Gri

İçecekleri tüketirken onların sıcaklığının, tazeliğinin korunması arzu edilir. Ancak içeceklerin sıcaklığını her yerde ve her koşulda kontrol edebilmek pek mümkün olmayabilir. Bu gibi durumlarda kendinize bir Tefal termos satın alarak sıcak ve soğuk içeceklerinizi keyifle, her yerde tüketebilirsiniz. Tefal marka termos şık ve ergonomik tasarımı ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanır. Bu ürünlerde sağlıklı malzemeler kullanılır ve içecekler uzun süre hijyenik şekilde saklanarak tüketilebilir. İşlevsellik ve kalite açısından mükemmel olan termos modeli, parlak renkleri ve zarif tasarımı ile de estetik açıdan göze hitap eder. Tefal travel mug 0.36 l metal termos gri ürünü şık metalik rengi ve uzun ömürlülük sunan dayanıklı malzemesiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Akıtmaz ve damlatmaz özelliği sayesinde güvenle kullanımı sağlanabilir.

  • Güvenli kullanım
  • Kompakt tasarım
  • Sağlam ve dayanıklı

Kaliteli ve Kullanışlı TEFAL Metal Termos

Kaliteli ve Kullanışlı TEFAL Metal Termos

Tefal travel mug termos modeli zarif bir tasarıma sahiptir. Küçük ve kullanışlı bir ürüne ihtiyaç duyanlar için istenen performansı sunar. Ürünün kullanımı ve temizliği oldukça kolaydır. Uzun bir kullanım ömrü sağlamak adına ürün kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Uzun yıllar size eşlik edecek kaliteli bir termos istiyorsanız bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Ürünün bütün parçaları rahatlıkla bulaşık makinesinde yıkanabilir niteliktedir. Termos 4 saate kadar sıcak ve 8 saate kadar soğuk tutma performansına sahiptir. BPA içermediğinden ötürü içerisine koyduğunuz sıcak ya da soğuk içecekleri güvenle içebilirsiniz. Modelin zarif beyaz görünümü, ergonomik tasarımı ve içecekleri uzun süre sıcak tutma özelliği her zaman müşterilerin hayatına konfor katar. Çıkarılabilir başlığı, kullanımı ve temizliği kolaylaştırır. Üstelik vakumlu çalışan iç aksamı ve paslanmaz çelik dış yüzey yapısı sayesinde kaliteyi her zaman yanınızda bulabilirsiniz.

TEFAL Travel Mug Metal Termoslarda İndirim Fırsatları

TEFAL Travel Mug Metal Termoslarda İndirim Fırsatları

Markanın iyi koruma ve sağlıklı içecekler tüketme şansı sağlayan bu termos modeliyle daha keyifli içecek tüketimi gerçekleştirebilirsiniz. Tefal k3080114 termosun, şık ve pratik tasarımı günlük hayatınızda da büyük kolaylık sağlar. Tefal termoslar, içeceklerin her an sıcaklığını ve tazeliğini koruyarak taşınmasına olanak sağlar. Bu sayede aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte güvenilir Tefal marka termosların keyfini dış ortamlarda da çıkarabilirsiniz. Bu yüksek kaliteli ve çok yönlü termos ile içecekleriniz her zaman taze kalır ve güvenle tüketilebilir. Tefal K3080114 Travel Mug 0.36 L Metal Termos Gri fiyatı herkesin bütçesine uygun olabilecek bir aralıkta yer alır. Müşteriler için inanılmaz bir performans sunan bu ürünün fiyatı oldukça ekonomiktir.

Avantajlı Fiyatlarla TEFAL Mug Metal Termos Trendyol’da!

Avantajlı Fiyatlarla TEFAL Mug Metal Termos Trendyol’da!

Her gün rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz Tefal ürünü, rahat yapısı ve şık görünümü ile öne çıkar. Eşsiz Tefal termosu ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Pompa ağızlı olan bu model içeceklerin kazara dökülmesi gibi sorunlara da çözüm sunar. Tefal travel mug 0.36l termos uzun saatler içeceğinizi muhafaza eder. Ürünün su geçirmezlik özelliği bulunur ve ayrıca sıcak içecekleri 4 saate kadar ve soğuk içecekleri 8 saate kadar korur. İçeçeğin tadını bozmayan özel kaplaması sayesinde sıcak ya da soğuk içecek değişimi ardından tatlar birbirine karışmaz. Tüm ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap veren Tefal markası uzun yıllar içerisinde elde ettiği tecrübesini bu eşsiz ürünü ile müşterilerine sunar .Tefal K3080114 Travel Mug 0.36 L Metal Termos Gri yorumlarına göz atarak ürün detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.