TEFAL Ice Force Şef Bıçak - 20 Cm - 2100104352

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
2.200 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Ürün Bilgileri

TEFAL Ice Force Şef Bıçak - 20 Cm - 2100104352

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tefal Satıcı Ünvanı: GROUPE SEB İSTANBUL EV ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833003193000011 Vergi Kimlik Numarası: 8330031930
    Bu ürün Tefal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ice Force Şef Bıçak - 20 cm Mükemmel kesme performansını premium tasarımın kalite ile buluştuğu Ice Force serisi ile deneyimleyin. Ice Force santoku bıçak büyük parçalar kesmek için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver

Tefal K23202 Ice Force Şef Bıçağı 20 Cm

Mutfakta harika yemekler hazırlamak için bazı temel mutfak gereçlerine ihtiyaç vardır. Mükemmel keskinlikte ve profesyonel kesim yapmanızı sağlayan bıçak bu ürünlerden biridir. Tefal Ice Force şef bıçağı, keskin ve güvenli tasarımı ile mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Ergonomik tasarımı ile elinizin şeklini alarak oluşabilecek problemleri önler. Keskin bıçak tasarımı, uzun süre et ve benzeri ürünleri kolay bir şekilde kesmenizi sağlar. Tamamen paslanmaz Alman çeliğinden oluşan ürün, sert etleri kesebilir ve ete kolayca şekil vermenizi sağlar. Tefal K23202 Ice Force şef bıçağı 20 cm elinizin şeklini alır ve elinizi yormadan mükemmel yemekler hazırlamanıza yardımcı olur. Uygun sap tasarımı ile kolunuz yorulmadan saatlerce yemek yapabilirsiniz. Üründe bulunan Ice Force teknolojisi, bıçağın kullanım ömrünü artırarak enfes lezzetler hazırlamanıza yardımcı olur.

  • Uzun ömürlü kullanım
  • Ice Force teknolojisi
  • Paslanmaz Alman çeliği

Tefal K23202 Ice Force Şef Bıçağı Özellikleri

Tefal K23202 Ice Force Şef Bıçağı Özellikleri

Arkadaşlarınızla geçireceğiniz vakitleri çeşitli yemekler ile eğlenceli hale getirebilirsiniz. Tefal şef bıçağı, mutfaklarda kesintisiz ve pratik şekilde farklı et ve sebze yemekleri hazırlamanız için pratik kullanım sunar. Tasarımı ile hızlı bir şekilde özellikle et yemeklerini hazırlama konusunda mükemmel tasarıma sahip olan ürün, keskinliği ile dikkat çeker. Tefal Ice Force bıçak içerdiği teknoloji ile -120 derecede bekletilerek mükemmel keskinlik ve paslanmaya karşı dayanıklılık kazandırılır. 0.282 kg ağırlığa sahip olan ürün, elinizi yormadan uzun süren yemek hazırlama deneyimleri yaşatır. Keskin bıçak bölümü ve tutma kısmı 20 cm uzunluğundadır. Tamamen paslanmayan çelikten oluşur. Keskinleme ihtiyacı duymadan Ice Force teknolojisi sayesinde -120 derecede bekleterek ürünün kullanım ömrünü ve dayanıklılığını artırabilirsiniz. Büyük parçalara kolayca eşit şekiller vermenizi sağlar. Son teknoloji ile üretilen ürünün 2 yıl garanti süresi mevcuttur.

Tefal K23202 Ice Force Şef Bıçağı 20 Cm Yorumları

Tefal K23202 Ice Force Şef Bıçağı 20 Cm Yorumları

Tefal Ice Force şef bıçak - 20 cm, paslanmayan çelik tasarımı ile farklı şekilde kesim tekniklerini uygulamanızı kolaylaştırır. Mutfakta profesyonel ve mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlayan ürün, yemek hazırlama sürecini keyifli hale getirir. Farklı pişme derecelerine sahip etlere, keskin bıçağı birkaç basit hareketle şekil vermenizi sağlar. Boyutları kullanım şekline uygun olacak şekilde tasarlanır. Ürün ile birçok farklı tarif ve et yemeklerini pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.Tefal K23202 Ice Force şef bıçağı 20 cm yorumları, ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için size yardımcı olabilir. İki yıl garanti süresine sahip olan ürün, Ice Force teknolojisi sayesinde optimum performans ve dayanıklılığa sahiptir. Sizde ürün sayesinde farklı tarifler deneyebilir ve lezzetli yemekler ortaya çıkarabilirsiniz. Tefal K23202 Ice Force şef bıçağı 20 cm kullananlar mutfakta lezzetli ve harika görünen yemekler hazırlayabilir.

Tefal K23202 Ice Force Şef Bıçağı 20 Cm Fiyatı

Tefal K23202 Ice Force Şef Bıçağı 20 Cm Fiyatı

Ice Force teknolojisi ürünün kullanım ömrünü ve dayanıklılığını maksimum seviyeye çıkarır. Ürün ısıtıldıktan sonra -120 derecede bekletilerek mükemmel keskinlik, optimum güç ve paslanmaya karşı dayanıklılığı artırılır. Modern tasarımı ve uzun süren keskinliği birleşerek, keyifli lezzetler ortaya çıkar. Tefal K23202 Ice Force şef bıçağı 20 cm fiyatı, ürünün materyaline ve garanti sürecine göre belirlenir. İki yıl garanti süresine sahip olan ürün, bir problem yaşandığında kesintisiz hizmet sunar. Bulaşık makinesinde hassas programda yıkayabilirsiniz. Kullanım talimatları doğrultusunda ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Paslanmayan bıçak bölümü nem, küf gibi dış etkilere karşı dayanıklı olacak şekilde üretilir. Tefal K23202 Ice Force şef bıçağı 20 cm satın alarak, keyifli ve pratik yemekler hazırlamanız mümkündür. Tefal Ice Force şef bıçak ürününe sahip olmak için Trendyol aracılığıyla sipariş verebilirsiniz.