TEFAL C3670402 Titanium Elegance 24 Cm Thermo-spot Teknolojili Yapışmaz Tava - 2100101777

1.999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.749 TL

Ürün Bilgileri

TEFAL C3670402 Titanium Elegance 24 Cm Thermo-spot Teknolojili Yapışmaz Tava - 2100101777

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davutoğulları Satıcı Ünvanı: DAVUTOĞULLARI ELEKTRONİK HİZMETLERİ ZÜCCACİYE TEMİZLİK OTOMOTİV İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271079620500010 Vergi Kimlik Numarası: 2710796205
    Bu ürün Davutoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Titanium Elegance Tava - 24 cm Titanium Elegance Tava sayesinde artık her gün lezzetli yemekler pişirmek mümkün! Maksimum yapışmazlık için geliştirilmiş yüksek performanslı Titanium Force yapışmaz kaplaması ile yemek pişirmek artık hiç olmadığı kadar kolay. İndüksiyon hariç tüm ocak tipleriyle uyumlu olan bu Elegance Tencere ve Tava serisi lezzetli yemekleri kolaylıkla yapmanız için geliştirilmiş özelliklerini derin tasarımı ile bir araya getirir. Thermo-Spot teknolojisi sayesinde optimum ısıyı tespit ederek lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Ekstra büyük ergonomik sap, lezzetli yemekler yaratırken veriminizi arttırır. Dayanıklı bir gövdeye sahip olan Elegance serisi, rahat kullanım ve güçlü performans arasında kurduğu mükemmel denge ile dikkat çeker.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Titanyum
Geri Bildirim Ver

Tefal C3670402 Titanium Elegance Thermo - Spot Teknolojili Yapışmaz Tava 24 cm

Birçok yemeğin yapımında kullanılan tavalar mutfaklarda sık ihtiyaç duyulan parçalarındandır. Tefal Titanium Elegance 24 cm tava yapışmaz dış kaplamaya sahip yeni nesil bir üründür. Yapışmaz olması yemeklerinizi yaparken kullanım kolaylığı sağlar. Uygun sıcaklığa ulaşıldığında uyarı veren Thermo-Spot teknolojisi mevcuttur. Mühürleme yöntemi için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Titanium Force dış yüzey kaplaması yüksek yapışmazlık avantajı sunar. Titanyum parçacıktan oluşan sert taban sayesinde ürünün ömrü uzar. Yemeklerin servisinde kolaylık sağlaması açısından tavanın şekli özel olarak tasarlanır. Gaz, seramik, elektrik ve halojen tipi ocaklarda kullanılabilir. Tefal Elegance Titanium tava 24 cm 9100028891 PFOA, kurşun veya kadmiyum içermez. Geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilir. Ergonomik sapı, kullanım esnasında rahat çalışmanıza olanak tanır. Ürün, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

  • Thermo-Spot sıcaklık uyarısı
  • Yapışmaz Titanium Force kaplama
  • Çevre dostu

Tefal Elegance Tava 24 cm ile Lezzetli Yemekler

Tefal Elegance Tava 24 cm ile Lezzetli Yemekler

Yüksek performansa sahip Titanium Force kaplama, tavaya yapışmazlık özelliği kazandırır. 2 kata kadar dayanıklılık sağlayarak uzun yıllar günlük pişirme ihtiyaçlarınızı karşılar. Sert yapıdaki tabanı titanyum parçacıklardan oluşur. Tefal Titanium Elegance tava 24 cm holografi tekniği ile tasarlanan orta yüzeye sahiptir. Bu sayede yapışmazlığını olabildiğince korur. Thermo-Spot teknolojisi, mühürleme işlemlerinizde yardımcınız olur. Gerekli ısıya ulaşıldığında Thermo-Spot uyarısı kırmızı renge dönerek istenilen kıvamı yakalamanızı sağlar. Tavanın kenar kısımları yemek servisinde kolaylık sağlaması açısından özel olarak tasarlanır. Tefal Elegance tava 24 cm boyutundadır ve kullanışlı bir sapa sahiptir. Gaz, elektrik ve seramik tipi ocaklarda kullanılabilir. 0,734 kilogram ağırlığındaki tavanın ortalama kapasitesi 2 kişiliktir. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Çevre dostu malzemelerden üretilen ürün sayesinde gönül rahatlığıyla lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirebilirsiniz. İnsan sağlığına zararlı herhangi bir madde içermez.

Mutfağınızın Şefi Tefal Titanium Elegance 24 cm Tava

Mutfağınızın Şefi Tefal Titanium Elegance 24 cm Tava

Yeni nesil teknolojiye sahip bu ürün ile yemeklerinizde istediğiniz kıvamı yakalamanız mümkündür. Thermo-Spot özelliği pişirmeye başlamak için gereken ısıyı ayarlayıp kırmızı renge dönerek sizi uyarır. Böylelikle mühürleme işleminde istediğiniz renge ve kıvama ulaşabilirsiniz. Titanium Force yapışmaz kaplamadan oluşan tavanın yüzeyi, yemeklerinizi yaparken yapışmayı engeller. İndüksiyon hariç tüm ocak tiplerinde kullanılabilir. Tefal Titanium Elegance 24 cm tava kullananlar ürünün bulaşık makinesinde yıkanabildiğini belirtir. Ürünün kenarları servisi kolaylaştırmak için özel tasarlanır. Titanyum parçacıklardan üretilen alt taban ve holografik yöntemle hazırlanan orta katman ürünün 2 kata kadar daha uzun süre dayanmasını sağlar. Tefal Titanium Elegance 24 cm tava yorumları bölümünden ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerine erişebilirsiniz. İçeriğinde sağlıklı ürünler barındırması bakımından gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Siz de Tefal tarafından satışa sunulan bu kullanışlı tavayı güvenle satın alabilirsiniz.

Tefal Titanium Elegance 24 cm Tava Fiyatları

Tefal Titanium Elegance 24 cm Tava Fiyatları

Sevdiklerinize lezzetli yemekler pişirmek istediğinizde yardımcınız olacak ürün ile dilediğiniz kıvamı ve rengi yakalayabilirsiniz. İdeal ısıya ulaşıldığında kırmızıya dönen uyarı sistemi ile ekstra çaba harcamanıza gerek kalmaz. Kaplaması yapışmaz özellikte olduğu için pişirme esnasında pratik çalışma alanı sağlar. Tabanı, titanyum parçacıklarından oluştuğu için ürün uzun ömürlüdür ve yüksek kalitededir. Dayanıklı olmasının yanı sıra çevre dostu ve geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılarak üretilir. Sağlığa zararlı kurşun veya kadmiyum gibi maddeler içermez. Bulaşık makinesinde yıkanabilmesi kolay temizlik avantajı sunar. Ortalama 2 kişilik kapasitesi olan tava, derin bir tasarımla zenginleştirilir. Dayanıklı gövdesi ve kullanışlı sap kısmı çalışırken rahatsızlık hissi oluşturmaz. Estetik görünüm ile yeni nesil teknolojinin bir araya geldiği tava mutfağınızın bir parçası olur. Avantajlı Tefal Titanium Elegance 24 cm tava fiyatları için Trendyol’u inceleyebilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.