TEFAL DT3030 Access Steam Pocket Buharlı Dikey Ütü Düzleştirici ve Kırışık Giderici

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.989 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.250 TL

Ürün Bilgileri

TEFAL DT3030 Access Steam Pocket Buharlı Dikey Ütü Düzleştirici ve Kırışık Giderici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarsılmaz Elektronik Satıcı Ünvanı: HALİME SARSILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4495671967800001 Vergi Kimlik Numarası: 2760896996
    Bu ürün Sarsılmaz Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 YIL FİRMA GARANTİLİ
  • Access Steam Pocket DT3030 Buharlı Düzleştirici Akıllı özellikleri ve ultra kompakt çerçevesiyle Tefal Access Steam Pocket Buharlı Düzleştirici, giysi bakımını daha kolay hale getirmek için tasarlanmıştır. Özel katlanabilir başlık, seyahatlerinizde kolaylık sağlarken, hafif çerçeve rahat ve sorunsuz bir buharlama deneyimi sunar. Sadece 15 saniye süren hızlı ısınma süresi ile, tam ihtiyacınız olduğunda hazır bir şekilde kullanabilirsiniz. 1300 W güç ve 19 g/dakikalık sürekli buhar çıkışı sayesinde yüksek buharlama performansı sağlayarak kolayca ütüleme yapmanıza yardımcı olur. Opsiyonel buhar özelliği, ayakta durabilen tasarım ve otomatik kapanma özelliği gibi gelişmiş güvenlik özellikleri ile her kumaşta güvenli ve kolay bir şekilde mükemmel sonuçlar elde edersiniz.

Ürün Özellikleri

  • Sürekli Buhar 0-100
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Güç (Watt) 1200 - 1400
Geri Bildirim Ver

TEFAL DT3030 Access Steam Pocket Hızlı Ve Kompakt Buharlı Düzleştirici, 1300 Watt

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte her alanda yenilik olanağı sunan marka sayesinde kendi kalite anlayışınıza uyum sağlayacak seçeneğe erişebilirsiniz. Ürettiği ütü seçeneklerinde de kendine özgü tasarım anlayışını ve yüksek kaliteyi kullanıcıların ilgisine sunmayı başaran marka ile güvenli ve konforlu bir kullanım süreci geçirebileceksiniz.

  • Airglide Teknolojisi
  • Autoclean Teknolojisi
  • Şok Buhar Özelliği

Tefal DT3030 Tefal Access Steam Pocket Hızlı ve Kompakt Buharlı Düzleştirici

Ütü yaparken zamanı verimli kullanmak ve kıyafetlerinizin kalitesini koruma altına almak adına tercih edebileceğiniz alternatifler arasında yer alan DT3030 kireç önleyici yapısı ile kıyafetlerinizde oluşabilecek kireç lekelerini ortadan kaldırıyor. Bu sayede ürünleri uzun süre boyunca kıyafetlerinizde kireç lekesi sorununa maruz kalmadan kullanabileceksiniz. Kireç önleyici yapısı sayesinde hem kıyafetlerinizi hem de ütünün dayanıklılığını arttıran marka yüksek buhar kalitesi ile de en zorlu kumaşlarda bile hızlı sonuç elde etmenize imkân tanımaktadır. Yüksel buhar kalitesi ve 1300 watt’lık tasarımı ile elektrik enerjisini verimli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olan bu ürünlerde aynı zamanda Micro-Calc sistemi bulunuyor. Bu sistem sayesinde leke oluşumu minimum seviyeye iniyor. Ütü tercihi yaparken kireç önleyici sisteme sahip alternatiflere öncelik tanımak verimli bir süreç geçirmenize yardımcı olacaktır. Bu abladan hem micro-calc sistemi ile hem de mükemmel yüzeyi ile size arzu ettiğiniz deneyimi sunmayı başaran markanın DT3030 modeli yenilikçi tasarımıyla da dikkat çekiyor

Tefal DT3030 Access Steam Pocket Hızlı ve Kompakt Buharlı Düzleştirici 1300 Watt

Markanın bu üründe sunmuş olduğu en büyük avantajlardan biri yüksel hız olacağıdır. Güçlü tasarımı ve 1300W avantajı ile satışa sunulmuş olan bu alternatifler sayesinde zamanı verimli kullanabileceksiniz. Gerek çalışan bireyler gerekse ev hanımları için zamanı verimli kullanmak oldukça önemli bir yere sahip olduğundan siz de şok buhar teknoloji ile geliştirilmiş bu ürünü temin edebilirsiniz. En inatçı kırışıklarda bile hızlı etkiye sahip olan şok buhar çıkışı sayesinde saniyeler içerisinde kırışıklardan kurtulabilirsiniz. Otomatik buhar kapama özelliği ile de hem güvenli hem de tasarruflu bir kullanım süreci geçirmenizi sağlayan markanın bu ürünüyle yüksek kaliteyi keşfedin.

Tefal DT3030 Access Steam Pocket Hızlı ve Kompakt Buharlı Düzleştirici Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Yüksek kaliteli içeriği ve konforlu tasarımı ile zamanı mükemmel bir şekilde kullanabilmenizi ve teknolojinin olanaklarından en iyi şekilde yararlanabilmenizi sağlayan bu ürün airglide outoclean teknolojisi ile de kolay temizlik imkânı tanıyor. Ütü tercihi yaparken kireçlenme sorununu engellemek adına tercih edeceğiniz ürünün kolay temizlenebilir olması büyük bir önem arz etmektedir. Bu üründe sunulan autoclean temizlik olanağı ile zahmetsiz bir şekilde ütünüzün arzu ettiğiniz hijyen standardına erişmesine olanak tanıyabileceksiniz. Satışa sunulan bu alternatifler içeriğindeki kaliteli bileşenlerin yanı sıra tasarımı ile de gereksiz güç sarf etmeden size konforlu bir kullanım süreci geçirme fırsatı veriyor. Yüksek kaliteli içerikten faydalanmak ve hızlı performansın avantajlarını değerlendirmek adına siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak adına hemen sayfayı inceleyebilir ve güvenli alışverişin adresi Trendyol ile dilediğiniz seçeneği temin edebilirsiniz.