TechnoSmart Uzun Tüylü Köpekler Için Temizlenebilir Tarak Büyük

229,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TechnoSmart Uzun Tüylü Köpekler Için Temizlenebilir Tarak Büyük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TechnoSmart Satıcı Ünvanı: EMZA ELEKTRONİK TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334104212800001 Vergi Kimlik Numarası: 3341042128
    Bu ürün TechnoSmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

TechnoSmart 0TSPSKDBF6 Uzun Tüylü Köpekler için Temizlenebilir Büyük Tarak

TechnoSmart uzun tüylü köpekler için temizlenebilir büyük tarak, yapısıyla ilgi çeker. Ürün, boyutlarıyla avantajlı bir kullanım sağlar. Uzun tüylere sahip olan köpek ve kedilerin rahat etmesi amacıyla üretilir. Söz konusu tarak, hayvanların tüy dökme sorunlarının giderilmesi için kullanıcıların tercih ettiği bir üründür. Bu malzeme evcil hayvan bulunan her evde bulunması gereken özelliklere sahiptir. TechnoSmart uzun tüylü köpekler için temizlenebilir büyük tarak, hayvanlara zarar vermez. Sadece köpek ve kedilerin dökülecek olan tüylerinin temizlenmesini sağlar. Söz konusu ürün, ergonomik yapısıyla öne çıkar. Evlerde sıklıkla yaşanan tüy problemlerinin önüne geçilmesi için tasarlanmış olan bir üründür. Bu sebepten evcil hayvanınız varsa kendi evinizde güvenle kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bu tarağı sevdiklerinize hediye etme şansınız olur.

  • Ürün Ölçüleri: 16 cm
  • Tarak Genişliği: 10 cm
  • Rengi: Sarı

TechnoSmart Köpekler İçin Temizlenebilir Tarağın Özellikleri

TechnoSmart Köpekler İçin Temizlenebilir Tarağın Özellikleri Nelerdir?

TechnoSmart köpekler için temizlenebilir sarı büyük tarak, paslanmaz çelik ağız bölümüyle avantajlıdır. Ürün, bu özelliği sayesinde uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Söz konusu tarak, uzun tüylerden kurtulmanın en kolay yolunu sunar. Evcil hayvanınızın tüm vücudundaki ölü tüyleri temizlemek için uygun bir üründür. Tarak boyutları, uzunluğu 16 cm ve tarak genişliği 10 cm olacak şekilde üretilir. Dayanıklı malzemeden tasarlanan ürünün tutma sapı, tırtıklı malzemesiyle elinizden kaymaz. Böylece tarama işlemini yaparken konfor sağlar. Söz konusu ürün üzerindeki tarak bölümü, sık olacak şekilde tasarlanmıştır. Böylece uzun tüyleri hem tarar hem de dökülenleri toplamanıza yardımcı olur. TechnoSmart uzun tüylü köpekler için temizlenebilir büyük tarak, sarı rengiyle ilgi çeker. Özellikle mevsim geçişlerinde hayvanların rahatlamasına destek olmanız için gereklidir.

TechnoSmart Uzun Tüylü Köpekler İçin Büyük Tarak Kullanışlı mıdır?

TechnoSmart Uzun Tüylü Köpekler İçin Büyük Tarak Kullanışlı mıdır?

TechnoSmart uzun tüylü köpekler için temizlenebilir büyük tarak, tasarımıyla kullanışlı bir üründür. Tarak kısmı paslanmaz malzemeden üretilirken tutma bölümü dayanıklı plastiktir. Aynı zamanda ürünü düzenli olarak kullandığınızda tüy dökülmesini %90 oranında azaltabilirsiniz. Bu durum hem siz hem de evcil hayvanınız için önemlidir. Bu pratik tarak sayesinde eviniz temiz kalırken evcil hayvanınız da rahat eder. Ürün, sağlıklı tüylere zarar vermesine engel olmak için özel olarak dizayn edilir. Bu yapı, kısa ve uzun tüylü köpek ve kediler için avantajlıdır. TechnoSmart köpekler için temizlenebilir sarı büyük tarak, tüyleri kesmez sadece dökülenleri toplar. Ürün kullanımı için ekstra bir beceri gerekmez. Böylece herkes güvenle faydalanabilir. Bu kullanışlı tarağı, köpek veya kediniz için gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

TechnoSmart Uzun Tüylü Köpekler İçin Büyük Tarak Kaliteli midir?

TechnoSmart uzun tüylü köpekler için temizlenebilir büyük tarak, üretildiği malzemeler sebebiyle kaliteli bir üründür. Aynı zamanda tasarımı ve kullanımıyla da dikkat çeker. Ürün, kendi özel ambalajında gönderilir. Böylece kullanmadığınız zamanlarda güvende tutabilirsiniz. Paslanmaz çelik tarak bölümünü kolaylıkla temizleme şansınız olur. Bu modeli, uzun tüylü patili dostlarınızın karışan tüylerini açmak için de kullanabilirsiniz. Söz konusu ürün, hayatınızı kolaylaştıran pratik çözümler sunar. Köpek ve kedi tüylerinin eve yayılmasına engel olur. Ayrıca her yere taşınabilir yapısıyla kolaylık sağlar. Bu avantajlı ürün, evdeki tüm kedi ve köpekler için idealdir. Tarağı her kullanımdan sonra yıkayarak hijyenini sağlayabilirsiniz. TechnoSmart uzun tüylü köpekler için temizlenebilir büyük tarak yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu ürünü kullanan kişilerin yazdıkları deneyimlerden faydalanma olanağınız bulunur. Trendyol’da beğendiğiniz ürünü birkaç işlemle kolaylıkla satın alabilirsiniz.