TechnoSmart Mutfak Tezgah Üstü Folyo Kaplama Mermer Desenli Beyaz Banyo Dolap Kaplama 60cmx100cm

124,95 TL
Beden: 60 x 100
60 x 100
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TechnoSmart Mutfak Tezgah Üstü Folyo Kaplama Mermer Desenli Beyaz Banyo Dolap Kaplama 60cmx100cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TechnoSmart Satıcı Ünvanı: EMZA ELEKTRONİK TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334104212800001 Vergi Kimlik Numarası: 3341042128
    Bu ürün TechnoSmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Adete kadar olan siparişiniz tek parça olarak gönderilir. TechnoSmart Mutfak Tezgah Üstü Folyo Kaplama Mermer Desenli Beyaz Renk Banyo Dolap Kaplama 60cmx100cm Herhangi bir tadilat sorunuyla uğraşmadan, kolay ve hesaplıca evinizi yepyeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Mutfağınızda , Tezgah Üstünde , Banyonuzda , Mobilyalarınızın Yüzeylerinde ve daha bir çok alanda kullanabilirsiniz. TechnoSmart Mermer Desenli Kendinden Yapışkanlı Folyo boyalı duvar, pürüzsüz duvar kağıdı, pürüzsüz ahşap yüzey, metal yüzey, cam yüzey, plastik yüzeylerde kullanılabilir. Nem geçirmez, su geçirmez, toz geçirmez, yağ geçirmez, kolay temizlenebilir. Kendinden yapışkanlı ve çıkarılabilir arka etiketi kolay ölçüm ve yerleştirme için uygun ızgara çizgilerine sahiptir. Uygulanışı
  • Folyonun arkasındaki koruyucu tabakayı biraz çıkarın. Bir sıyırıcı kullanarak (ragle yada düz bir plastik gibi) yada bir bez yardımıyla folyonun yapıştırmaya başlayacağınız tarafının ortasından yanlarına doğru bastırarak ve arka koruyucu tabakayı yavaşça aşağı doğru açarak yüzeye sıvayın. Ürün Ebatı: 60cmx100cm ölçüsündedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver