Technomax Şerit Led Rgb Kumandalı Iç Dış Mekan Slikonlu Tak Çalıştır 4,5 Metre

175 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
184,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Technomax Şerit Led Rgb Kumandalı Iç Dış Mekan Slikonlu Tak Çalıştır 4,5 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KIRTASİYEM38 Satıcı Ünvanı: MUAMMER LALE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Vergi Kimlik Numarası: 6080097288
    Bu ürün KIRTASİYEM38 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şerit Led Rgb Kumandalı Iç Dış Mekan Slikonlu Tak Çalıştır 4,5 Metre

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Akıllı Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Dim Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Technomax Şerit LED RGB Kumandalı İç Dış Mekan Silikonlu

Işık hayatı kolaylaştıran bir kaynaktır. İnsanın rahat hareket etmesini sağlar, görme açısını kolaylaştırmaktadır. Ancak karanlık bir kapalı ortamda ve gece olunca doğal ışık kaynağı ortadan kalkmakta ve insanın görmesi için yapay bir ışık kaynağına ihtiyaç vardır. Çünkü fiziksel olarak zarar görebilme olasılığı mevcuttur. Ayrıca hayat akışı gece de devam ettiğinden bu akışında gerçekleşebiliyor olması gerekir. Ampuller işte bu noktada karanlık çöktüğünde devreye girerek insanlara ışık kaynağı sağlamakta ve gündüz olduğu gibi hayat akışının rahatlıkla devam etmesinde rol alır. Technomax şerit led RGB kumandalı iç dış mekan silikonlu tak çalıştır 5 mt. akıllı ampul yerin kapalı ya da açık olması fark etmeden bir ışık kaynağı sağlamaktadır. Farklı renk seçenekleri mevcut olup, silikonlu led ışık sizlere sunuluyor.

  • Işık Kaynağı Hep Sizinle
  • Akıllı Özellikler
  • Silikonlu

Işık Kaynağı Hep Sizinle: Kumandalı Silikonlu Led

Işık Kaynağı Hep Sizinle: Kumandalı Silikonlu Led

Kumandalı silikonlu led ampul iç ve dış mekânlarda kullanılabilen bir ampul modelidir. Dış açık alanlarda kullanımı ise 5 metre uzunluğuna sahip kablosu ile sağlanmaktadır. Eğer dışarıda sevdiğiniz insana güzel bir sürpriz ya da hoş bir ortam yaratmak isterseniz ışık kaynağı sağlayarak istediğiniz sürece hep sizinle oluyor. Uzaktan kumandalı bir ürün olduğundan renk geçişlerini ürünün yanına gitmeden belli bir mesafeden gerçekleştirebiliyorsunuz. Technomax şerit led RGB kumandalı iç dış mekân silikonlu tak çalıştır 5 mt. içeriği bu anlamda kullanıcılarına rahatlık sunuyor. Ayrıca led ışıklı olduğundan tükettiği enerji miktarı daha az olduğundan tasarruflu bir tüketim sağlar. Etrafı istediğiniz renkte aydınlatmanızı sağlayarak farklı kullanım tercihleri fark etmeksizin etrafa en iyi şekilde ışıklandırma sağlayarak, işlerinizi halletmenize yardımcı olur.

Led Işık Silikonlu Ampul Akıllı Özellikler

Led Işık Silikonlu Ampul Akıllı Özellikler

Ampul insanlar tarafından yapılan yapay ışık kaynağının sağlanmasında görev alan bir ürün olmaktadır. Karanlık ortamlarda doğal ışık kaynağının ortadan kalkması sebebiyle tercih edilmektedir. Bu ürünlerden biri de Technomax şerit led RGB kumandalı iç dış mekân silikonlu tak çalıştır 5 mt. Açık alan veya kapalı alan fark etmeksizin istediğiniz yerde kullanabileceğiniz bir ürün olup sahip olduğu özellikleri; ampul teknolojisi akıllı ampul, duy tipi E27, güç aralığı 1501 – 2200 watt ve 9 farklı ışık rengi seçeneği bulunur. Led şerit kumandalı olup renk seçeneklerini kumanda vasıtasıyla ayarlayarak ürünün yanına gitmeden kolayca yapabiliyorsunuz. Akıllı ampul teknolojisi bluetooth ya da Wi-Fi üzerinden bağlantı kurularak ışığın parlaklığını ve RGB ayarları kontrol edilmektedir. Technomax şerit led RGB kumandalı iç dış mekân silikonlu tak çalıştır 5 mt. kullanımı ise hareketli adaptörü fişe takarak çalışır hale geliyor.

Led Işık Silikonlu Ampul Fiyatı

Led Işık Silikonlu Ampul Fiyatı

Led ışık silikonlu ampul içeriği: 1 adet uzaktan kumandalı şerit led, 1 adet kumanda, 1 adet remote control paneli ve 1 adet adaptörden oluşmaktadır. Sahip olduğu özellikler, ampul teknolojisi ve içeriğiyle her bütçeye hitap edebilen fiyat aralığına mevcuttur. Farklı tercihlere göre kullanıma uygundur. Farklı renk seçeneklerinin olması ambiyanslı ortamlar, sürprizler için kullanıma uygundur. Estetik bir ışıklandırma sağladığından özel anlarınızı daha renkli ve güzel bir ortama çevirir. Technomax şerit led RGB kumandalı iç dış mekân silikonlu tak çalıştır 5 mt. yorumları kısmı da bulunmakta olup, inceleyebiliyorsunuz. Kullanıcı yorumlarında ürünün kullanımı, kurulumu, performansı hakkında görüşlere ulaşarak değerlendirmelerinizi daha kapsamlı yapabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.