Techmaster Yemek Et Gıda Mama Dijital Sıcaklık Ölçer Gıda Termometresi

50,18 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Techmaster Yemek Et Gıda Mama Dijital Sıcaklık Ölçer Gıda Termometresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techmaster Satıcı Ünvanı: TME BİLİŞİM ELEKTRONİK İLETİŞİM LOJİSTİK GIDA İNŞAAT KIRTASİYE MEDİKAL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845031121200018 Vergi Kimlik Numarası: 8450311212
    Bu ürün Techmaster tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Techmaster Dijital Sıcaklık Ölçer Gıda Termometresi - Yemek, Et

Meşrubatlar ve diğer içecekleri tüketirken kullanılan bardakların kullanışlı ve estetik olması alınan keyfi çoğaltır. Cam bardaklar sağlıklı olması ve uzun süreli kullanımı ile tercih edilir. Soğuk ve sıcak içeceklerde keyifli bir deneyim sunar. Paşabahçe Leafy bardak beklenen kullanışlı olma ve estetik görünüm özelliklerini karşılar ve beğeni toplar. Geniş hacimli olması tercih sebebidir. Her dönemde mutfağa uyum sağlayan şık bir tasarımı vardır. Kaliteli camdan imal edilen ürünler yıllarca keyifle kullanılır. Her türlü meşrubat için uygun olacak boyutta seçeneği bulunur. Paşabahçe Leafy 12 li bardak seti içerisinde farklı içecek türleri için çeşitli boyutlarda ürünler vardır. Ürün kalitesi müşterilerin beğenisini kazanır. Ürün 3 farklı boy ve 12 parçadan meydana gelir.

  • Kaliteli cam
  • Şık tasarım
  • Aynı sette farklı boyut ürünler

Kaliteli ve Şık Paşabahçe Leafy Bardak Seti 12’li

Kaliteli ve Şık Paşabahçe Leafy Bardak Seti 12’li

Aynı ürünün birden fazla kullanım olanağı sağlaması beklenir. Meşrubat içilen bardaktan aynı zamanda başka içecekler de tüketilebilir olması cam bardakları tercih sebebi yapar. Aynı set içerisinde bulunan 3 farklı boyuttaki ürün, çeşitli içecek türlerine uygun olacak biçimde üretilir. En küçük ebatın 300 cc, en büyük olanın ise 450 cc içecek hacmi bulunur. Orta boy olarak 345 cc hacimdeki bardaklar mevcuttur. Her boyuttan 4 adet olacak biçimde 12 parçalık bir settir. Paşabahçe Leafy bardak seti 12’li olması sayesinde farklı bardaklarda kullanımı daha uygun olan içecekler için gerekli ürün boyutunu sağlar. Kalabalık ortamlar için gerekli olan bardak adedini karşılar. Sıcak ve soğuk her türlü içeceği rahatlıkla içebilme olanağı sunar. Kaliteli camdan üretildiği için ömürlük parçalardır. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olduğu için kullanımı pratiktir.

Paşabahçe 12 li Bardak Tasarımları

Paşabahçe 12 li Bardak Tasarımları

Mutfağınızda bulunan eşyaların şık olması ve birbiriyle uyum içinde olması önemlidir. Tasarımları ile dikkat çeken ürünler aynı zamanda kullanışlı olursa uzun yıllar mutfakta kendisine yer bulur. Bardak seçiminde önemli olan kaliteli malzeme ve uygun boyut işlevsellik açısından dikkat edilen iki kriterdir. İçecekleri tüketirken farklı boyutlarda ürünlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Paşabahçe 12 li bardak içerisinde bulunan bardak boyutları kokteyl ve meşrubatlar için gerekli olan ürünleri sağlar. Deseninde yer alan zarif çizgiler zamansız ve ilgi çekicidir. Alt kısımdan üste doğru uzanan kabartmalı desen, parlak görünüşüyle birlikte müşterilerin beğenisini kazanır. Mutfağın en güzel köşesine yerleşmeyi hak eder. Aşağıdan ağız kısmına doğru daralan bir formu vardır. Bu bardak şekli zarif bir görünüm sunar. İnce ağız kısmı sayesinde içecek tüketirken konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Paşabahçe Leafy Bardak Seti 12’li Fiyatları

Avantajlı Paşabahçe Leafy Bardak Seti 12’li Fiyatları

İçeceklerin bazıları için daha küçük, bazıları için orta boyutlu gibi farklı ebatlarda bardak tiplerine ihtiyaç duyulur. İçerisinde farklı boyutta seçeneklerin olduğu setler kullanışlıdır. Küçük, orta ve büyük boy parçaların aynı set içerisinde bulunması birden fazla boyutta bardak arayışında olanlar için uygundur. Paşabahçe Leafy bardak seti 12’li fiyat seçeneklerine göz atabilirsiniz. Markanın prestiji ve müşterilerin memnuniyeti bu ürünü tercih etmede destekleyici unsurlardır. Kaliteli camdan imal edilir ve kırılmadığı sürece ömürlük kullanım imkanı verir. Bulaşık makinesinde yıkandığında çizilme ve diğer problemler oluşmaz. Çok sıcak veya soğuk içecekler konulsa dahi çatlama yapmaz. Bu yönleriyle müşterilerinin beğenisi toplar. Modası geçmeyen bir tasarımı vardır. Eviniz için tercih edebileceğiniz gibi hediye olarak da zarif bir seçim olur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Paşabahçe Leafy bardak seti 12’li kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.