10
Kablo Adaptör kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Techmaster Type-c Usb 3.1 Den 4 Adet Usb 3.0 Hub Otg Çoğaltıcı Adaptörü C809

Çok Al, Az Öde!
1 x  185 TL
%5 indirim
2 x  175,75 TL
351,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Techmaster Type-c Usb 3.1 Den 4 Adet Usb 3.0 Hub Otg Çoğaltıcı Adaptörü C809

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techmaster Satıcı Ünvanı: TME BİLİŞİM ELEKTRONİK İLETİŞİM LOJİSTİK GIDA İNŞAAT KIRTASİYE MEDİKAL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845031121200018 Vergi Kimlik Numarası: 8450311212
    Bu ürün Techmaster tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Type-C Usb 3.1 den 4 Adet USB 3.0 HUB Otg Çoğaltıcı Adaptörü C809 USB C HUB Ürün Bilgisi Ürün Adı: USB C HUB Ürün arayüzü: USB3.1 Tip-c Ürün rengi: gümüş Ürün malzemesi: alüminyum-magnezyum alaşımı Ürün hattı uzunluğu: 425 piksel Ürün ağırlığı: tekli 17g ambalajlı 34g Ürün özellikleri: USB3.1 Tip-C 4USB 3.0 HUB, destek OTG fonksiyonu, Tip-C arayüzü bilgisayar ve cep telefonu harici USB genişletme cihazı, USB3.0HUB arayüzü USB flash sürücü, kart okuyucu, fare, klavye, mobil sabit bağlayabilirsiniz disk, gamepads ve yazıcılar gibi harici cihazlar. Uygulanabilir modeller: yeni Macbook ile uyumlu test edilmiş, USB kart okuyucu, U disk, mobil sabit disk, fare, klavye, oyun denetleyicisi vb. Huawei Nokia Meizu vb. Ürün Özellikleri: 1. Ürün genişletme 1USB 3.0 + 4 * USB 3.0 bağlantıları USB kart okuyucu, Udisk, mobil sabit disk, veri okumak ve kolayca USB bağlamak, harici cihazlar suchas fare, klavye, gamepad, yazıcı, vb. 2. Hiçbir sürücü gerekli, çalışırken değiştirilebilir, tak ve çalıştır, pozitif ve negatif takılabilir. 3. Destek sistemi: Windows 2000/2003 / ME / XP / Vista / WIN 7/8/10 veya Mac OS8.1 veya üstü.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Techmaster C809-Type-C Usb 3.1 Gen 4 Adet USB 3.0 Hub OTG Çoğaltıcı Adaptörü

Techmaster Type-C USB 3.1 den 4 adet USB 3.0 HUB c809 çoğaltıcı adaptörü, birkaç farklı cihazın bağlantısını gerçekleştirmeye ve kullanmayı sağlar. Gümüş renge sahip olan ürün, alüminyum ve magnezyum alaşımından üretilmiştir. Bu yönü oldukça dayanıklı olan ürün, uzun süreler kullanım için uygundur. Tip – C arayüzü ile bilgisayarlar ve cep telefonu harici USB genişletme cihazıdır. Ürünü kart okuyucu, fare, klavye ile bağlayabilir ve kullanabilirsiniz. Ürün, Macbook ile uyumludur ve USB kart okuyucu, U disk, mobil sabit disk gibi cihazları için de kullanılmaktadır. Ürün sayesinde kolay bir şekilde USB bağlantısı gerçekleştirilebilir. Ürünün desteklediği sistemler arasında Windows sürümleri ve Mac işletim sistemi yer almaktadır.

  • Klavye, fare, gamepad
  • 17 gram ağırlığında
  • Windows ve Mac ile uyumlu

Techmaster Type-c Usb 3.1 Den Çoğaltıcı Adaptörünün Özellikleri

Techmaster Type-c Usb 3.1 Den Çoğaltıcı Adaptörünün Özellikleri

Techmaster Type-C USB 3.1 den USB 3.0 HUB c809 adaptörünün özellikleri arasında ilgi çeken özelliklerden birisi ürünün birçok işletim sistemi ile uyumlu bir şekilde çalışması yer alır. Bu anlamda çeşitli çalışma prensibi ile öne çıkan ürün, aynı zamanda birçok cihazı desteklemektedir. Ürünün desteklediği cihazlar arasında öne çıkanlardan bazıları kart okuyucuları, fare, klavye, mobil sürücüler, USB bellekler gibi sıklıkla kullanılan cihazlar yer almaktadır. Ürün, genişletme bağlantılarına sahiptir. Bu sayede ürünle beraber USB kart okuyucu, U disk, mobil sabit disk cihazlarının bağlantıları sağlanabilir. Aynı zamanda, gamepad ve harici yazıcılar da kullanılabilir. Ürün sayesinde kolay bir şekilde USB bağlantısı gerçekleştirilmektedir. Ürünü kullanmak için hiçbir sürücü kurulumunun gerçekleştirilmesi gerekmez. Buna ek olarak, tak ve çalıştır özelliği ile ürünü kullanmak oldukça basittir.

Techmaster Type-c Usb 3.1 Den Usb 3.0 Hub Adaptörü Ne İşe Yarar?

Techmaster Type-c Usb 3.1 Den Usb 3.0 Hub Adaptörü Ne İşe Yarar?

Techmaster Type-C USB 3.1 den 4 adet USB 3.0 çoğaltıcı c809 ürünü birden fazla USB bağlantısını bir arada kullanmayı sağlar. Ürün sayesinde tek bir Type-C USB bağlantısı ile diğer cihazlarınızın bağlantısını gerçekleştirmek mümkündür. Type-C USB bağlantısını cihazınıza taktıktan sonra diğer cihazlarınızın bağlantısını ürüne bağlayarak birden fazla cihazın bağlantısı gerçekleştirilir. Çeşitli cihazlar ile uyumlu olan ürün, klavye, fare, kart okuyucu gibi bilgisayar donanımlarının yanı sıra harici cihazları da desteklemektedir. Harici yazıcı, USB bağlantıları gibi cihazları da destekleyen ürün, hızlı bir USB bağlantısına sahiptir. Bu sayede, ürünü kullanarak birden fazla cihazınızın bağlantısını hızlı bir şekilde gerçekleştirmek mümkündür. Tak çalıştır özelliği ile dikkat çeken ürün, cihaza takıldıktan hemen sonra kullanıma hazırdır. Ayrıca, ürünü pozitif ve negatif bir şekilde de cihazlarda kullanılabilir.

Techmaster Type-c Usb 3.0 Hub Otg Çoğaltıcı Adaptörü Kaliteli midir?

Techmaster Type-c Usb 3.0 Hub Otg Çoğaltıcı Adaptörü Kaliteli midir?

Techmaster Type-C USB 3.1 den 4 adet USB 3.0 HUB c809 yorum konusunda ürünün kaliteli yapısı kullanıcıların en çok ilgi gösterdikleri konudur. Ürün, sahip olduğu özellikleri itibari ile oldukça kaliteli bir kullanım sunar. Birçok işletim sistemi ile uyumlu olan ürün, Windows Me, XP, Vista, 7/8/9, ve Mac OS8.1 ya da üstü işletim sistemleri ile sorunsuz bir şekilde çalışır. Bunun yanı sıra, ürünü kullanarak birçok cihazın USB bağlantısını gerçekleştirmek mümkündür. Ürün ile uyumlu bir şekilde çalışan cihazlar arasında klavye, fare, kart okuyucu, USB bağlantısına sahip olan cihazlar, yazıcılar gibi pek çok donanımlar yer almaktadır. Techmaster Type-C USB 3.1 den 4 adet USB 3.0 HUB c809 fiyatlarını Trendyol üzerinden inceleyebilir, yalnızca birkaç tıklama ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.