Teba Elektrikli Çelik Su Isıtıcı J73 118-ck

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
12 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Teba Elektrikli Çelik Su Isıtıcı J73 118-ck

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-MRKT Satıcı Ünvanı: VEYSEL İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760267621
    Bu ürün E-MRKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli Çelik Su Isıtıcı (Kattle)

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 1 - 2 L
  • Renk Gri
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Teba Elektrikli Çelik Su Isıtıcı J73 118-CK

Hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri, sahip oldukları pratik kullanım özellikleri ile beğeni toplar. Elektronik mutfak eşyalarından biri olan su ısıtıcılar, suyu hızlı bir şekilde kaynatma özelliği ile ön plana çıkar. Teba elektrikli çelik su ısıtıcı J73 118-CK sahip olduğu teknolojik özellikler sayesinde sıklıkla tercih edilir. Yemekler ve içecekler için ihtiyaç duyulan suyun ısıtılmasında kullanılan bu ürün, 1.7 - 2 litre hacme sahiptir. Ürün, sahip olduğu kapasite ile ideal bir boyuttadır. Kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanan cihaz, gizli rezistansı sayesinde güvenilir bir üründür. Su kaynatma işlemi mutfakta pek çok işi kolaylaştırdığı için zamandan tasarruf edilmesine olanak tanır. Teba çelik su ısıtıcı modeli, suyu hızlı bir şekilde kaynattığı için ihtiyaç duyulan birçok alanda kolaylık sağlar. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • 2 litre kapasite
  • Pratik kullanım
  • Zaman tasarrufu

Kaliteli Teba elektrikli Çelik Su Isıtıcı J73 118-CK

Kaliteli Teba elektrikli Çelik Su Isıtıcı J73 118-CK

Yoğun yaşam temposu sırasında günlük yapılması gereken işlerin kolay bir şekilde tamamlanmasına olanak tanıyan elektrikli küçük eşyalar hayatı kolaylaştırır. Teba markalı su ısıtıcı, dayanıklı paslanmaz çelik malzemeden tasarlanır. Kaliteli bir materyale sahip olan ürün, güvenilir ve hızlı bir şekilde kaynatma özelliği sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Özellikle çay, kahve demleme ve çeşitli gıdaları haşlama işlemleri için kaynar suya ihtiyaç duyulur. Bu modelle sıcak suya fazla zaman harcamadan basit şekilde ulaşıp zamandan tasarruf edebilirsiniz. Yemek pişirmek ya da temizlik için mutfakta geçirilen zamanı güvenilir bir şekilde azaltmayı sağlar. Bu ürünün sahip olduğu 2 litrelik kapasitesi sayesinde ihtiyaç duyulan anda yeterli miktarda su kaynatma imkanı sunar. Teba elektrikli çelik su ısıtıcı J73 118-CK kullananlar arasında yer almak için sipariş oluşturabilirsiniz.

Pratik Teba elektrikli Çelik Su Isıtıcı Özellikleri

Pratik Teba elektrikli Çelik Su Isıtıcı Özellikleri

Mutfakta temizlik yapma ve yemek pişirme gibi pek çok işlemde gereksinim duyulan sıcak suya hem hızlı hem de güvenilir bir şekilde ulaşma imkanı sunan ürünler sıklıkla tercih edilir. Kolay bir şekilde temin edilen kaynar su, işlerin hızlı tamamlanmasını sağlar. Gizli rezistansı ise güvenli bir kullanıma sahip olan Teba markalı elektrikli su ısıtıcı, otomatik kapanma özelliği ile ön plana çıkar. Gri rengi ile kullanıldığı mutfak alanına modern hava katan ürün, son derece basit bir kullanımı ile beğeni kazanır. Paslanmaz çelik malzemeden üretilen elektrikli ısıtıcı, 2000 W güce sahiptir. Şık ve kullanışlı bir ürün olan bu model sayesinde su kaynatma işlemi hızlı bir şekilde yapılır. Gerçek müşteriler tarafından yapılan Teba elektrikli çelik su ısıtıcı J73 118-CK yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Teba Elektrikli Çelik Su Isıtıcı Fiyatları

Avantajlı Teba Elektrikli Çelik Su Isıtıcı Fiyatları

Pratik kullanıma sahip olan su ısıtıcı, işlevsel özellikleri ile mutfaklarda önemli bir yardımcı araçtır. Bu elektrikli ev aleti, mutfakta gerekli olan cihazlar arasında yer alır. Paslanmaz çelik malzemeden tasarlanan Teba elektrikli çelik su ısıtıcı J73 118-CK fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Gri rengi ile şık bir görünüm sunan ürün mutfak dekorasyonuna modern hava kazandırır. Şık görünümü dışında işlevsel özellikleri ile ön plana çıkan elektrikli su ısıtıcı modeli gizli rezistansı ile güvenli bir kullanım sunar. Sahip olduğu kapasite sayesinde 2 litreye kadar su kaynatma imkanı veren ürün, mutfakta yapılması gereken işlerin hızlı şekilde tamamlanmasını sağlar. Siz de bu işlevsel özelliklere sahip kaliteli ürünü Trendyol’dan satın alarak mutfakta geçirilen zamandan tasarruf edebilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize hediye etmek için de bu modeli satın alabilirsiniz.