Tdk Yayınları Türk Dil Kurumu Okullar Için Türkçe Sözlük Baskı

169 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tdk Yayınları Türk Dil Kurumu Okullar Için Türkçe Sözlük Baskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND KİTAP Satıcı Ünvanı: KAZICI KARDEŞLER TEKSTİL ÜRN.KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT VE GIDA ÜRN.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541047109500017 Vergi Kimlik Numarası: 5410471095
    Bu ürün TREND KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okullar İçin Türkçe Sözlük Orijinal TDK Sözlüğü Kırmızı Renk Plastik Kapak 2020 Yılı 9. Baskı 706 Sayfa Ölçüleri Uzunluk 15,50 cm Genişlik 11 cm Kalınlık 3 cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Cep Boyu
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

TDK Yayınları Türk Dil Kurumu Okullar için Türkçe Sözlük

TDK yayınları okullar için Türkçe sözlük, öğrenciler için bir el kitabı olarak kullanılan çok önemli bir ihtiyaç olarak raflarda yerini almaktadır. Özellikle öğretim hayatına yeni başlamış olan öğrenciler için okuma ve yazma öğrenirken ihtiyaç olan ürünlerden biri denilebilir. İnsanların etkili bir şekilde Türkçe öğrenebilmesi ve aynı zamanda içselleştirebilmesi için sözlük kullanımı oldukça önemlidir.

 
  • Profesyonel içerik
  • Kapsamlı ve alfabetik düzen
  • Güncel kavramlar

TDK Yayınları Okullar için Türkçe Sözlük Özellikleri

TDK Yayınları Okullar için Türkçe Sözlük Özellikleri

TDK yayınları tarafından satışa sunulan Türkçe sözlükler, kişilerin kullanım amacına göre değişiklikler gösterebilmektedir. Bu noktada özellikle ilköğretim öğrencileri için hazırlanmış olan TDK yayınları Türkçe sözlük, tam olarak bu yaş grubundaki öğrencilerin ihtiyaç duyacağı içerikleri kendi içerisinde barındırmaktadır. Türkçe sözlük kullanımı özellikle dil bilgisi gibi Türkçe bilgisi gerektiren dersler içerisinde kullanılmaktadır. Öte yandan yalnızca ders konusunda değil aynı zamanda öğrencilerin kendilerini Türkçe konusunda geliştirebilmesi ve genel kültür bakımından farklı şeyler öğrenebilmeleri için Türkçe sözlük birçok yönden fayda sağlamaktadır. Ancak özellikle sözlük tercihi yaparken dikkat etmeniz gerekmektedir. Onaylı olmayan ve yetersiz Türkçe sözlüklerden kaçınmak önemlidir. İçerik bakımından yanlış bilgilerle dolu sözlükler sizleri farklı yönlendirecektir. Bu sebeple kaliteli marka seçimi yapmalısınız. TDK tarafından yayınlanan bu sözlük ülkenin Türkçe konusunda en kaliteli markalarından biri olarak öne çıkmaktadır.

 

TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük Kullanımı

TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük Kullanımı

Türkçe sözlük, birçok kelimenin ne anlama geldiğini göstermektedir. Bu sözlükler, alanında uzman ve profesyonel kişilerle birlikte hazırlandığından dolayı güvenilir bir kaynak olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. TDKsözlük üretimi her yıl güncellenerek kişilerin kullanımına sunulmaktadır. Bu noktada güncellemeler ufak tefek teknik detaylar olduğundan dolayı her sözlük genel manada aynı içerikleri içermektedir. Öte yandan sözlükler yalnızca bir kelimenin doğrudan ne anlama geldiğini söylemez. Aynı zamanda, dilin kültürel yansımasını da aktarmaktadır. Bu sebeple kesinlikle profesyonel bir şekilde hazırlanmış olan sözlüklerden yararlanmayı göz önünde bulundurmalısınız. TDK tarafından hazırlanmış olan Türkçe sözlükler, aynı zamanda tüm yaş gruplarına göre hazırlanmaktadır. Bu hazırlanma noktasında çeşitli uzmanlar doğru bir şekilde çalışmalar ortaya koyarak TDK sözlük ortaya çıkmaktadır. Aynı zamanda halihazırda sözlüğü kullanan kişilerin yorumları da olumlu bir kanıdadır. Sözlüklerin içerikleri kullanım alanlarına göre de farklı kelimeler ve tamlamalarla hazırlandığından amaca yönelik satın alım yapılması gerekmektedir.

 

TDK Yayınları Okullar için Türkçe Sözlük Fiyatı ve Yorumları

TDK Yayınları Okullar için Türkçe Sözlük Fiyatı ve Yorumları

TDK Yayınları, Türkiye içerisinde kullanılan dilin en detaylı ve doğru şekilde yansıtılmasını sağlayan birçok içerik bulunmaktadır. Bu noktada 7’den 70’e birçok kişi Türkçe hakkında detaylı bilgileri doğru bir şekilde öğrenebilmesi için kesinlikle TDK Yayınları tarafından hazırlanmış olan içeriklere göz atmalıdır. Öğrencilerin öğretim hayatı boyunca adeta bir başucu kitabı olarak görecekleri bu sözlükler, onların daha başarılı olmasının da önünü açacaktır. Bu noktada önemli olan kişilerin doğru içeriklerden yararlanabilmesidir. Eğer kaliteli bir sözlük seçimi yapmak istiyorsanız kesinlikle TDK Yayınları tarafından hazırlanmış olan sözlükleri tercih edebilirsiniz. TDK yayınları okullar için Türkçe sözlük fiyat konusunda detaylı bilgileri Trendyol’da yer almaktadır. Aynı zamanda TDK yayınları okullar için Türkçe sözlük yorum ve değerlendirmelerini öğrenebilmek için incelemeler gerçekleştirebilirsiniz. Ürünleri site üzerinden satın alma işlemini hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.