Tcx Aırtech Evo Gore-tex Çızme

12.790 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 41
40
41
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tcx Aırtech Evo Gore-tex Çızme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Motorcu Aziz Motorlu araçlar gıda teks Satıcı Ünvanı: MOTORCU AZİZ MOTORLU ARAÇLAR GIDA TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623126061600001 Vergi Kimlik Numarası: 6231260616
    Bu ürün Motorcu Aziz Motorlu araçlar gıda teks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CX AIRTECH EVO GORE-TEX ÇİZME TCX® Yılların bilgi birikiminin bir sonucu olarak geliştirilen Konfor Fit Sistem (CFS), daima touring kategorisinin en güçlü modellerinden biri oldu. Bu özel çizme farklı durumlarda uzun süreli kullanım için son derece rahat ve idealdir ayak anatomisine uygun bir şekilde ayağınızı dış etkenlere karşı korur. - Mikro fiber ve nefes alabilen,üstün dayanıklı Cordura® malzeme, - GORE-TEX® geliştirilmiş astar, nefes alır ve su geçirmez, - EN 13634 Güvenlik sertifikası, - Geliştirilmiş bilek, topuk, burun ve kaval kemiği korumları, - Vites pedalı koruyucu entegre ped0, - Elastik fermuar ve cırtlı bant kaplama, - Güçlü kavramalı kaydırmaz taban, - Çıkarılabilir anatomik yapılı iç taban, - CE Sertifikasına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver