TCL Moveaudıo S150 Tws Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Uyumlu

646 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
3 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
3. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
718,90 TL674,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TCL Moveaudıo S150 Tws Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SKYLINE TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: AHMET FURKAN ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9070289904
    Bu ürün SKYLINE TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık zengin ve sürükleyici ses kalitesini sınırsız bir biçimde deneyimlemeyi sağlar. 13 mm dinamik bobinli kulaklıklar performansı artırır.
  • Kablosuz Bluetooth kulaklık ile aynı anda oyun oynamak ya da film izlemek mümkündür. 120 milisaniye gecikme sayesinde senkronizasyon sorunu yaşanmaz.
  • Silikonsuz Bluetooth kulaklık ile yalnızca tek bir dokunuş yaparak tüm fonksiyonlardan yararlanmak mümkündür. Sanal asistanı çalıştırmak, çağrıları ya da medyayı yönetmek aynı yerden gerçekleşir.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık IPX4 koruması ile su, ter, toz ve neme karşı üstün koruma sağlar. Spor yaparken takılmasında bir sakınca bulunmaz.
  • Su geçirmez Bluetooth kulaklık hafif ve yer kaplamayan yapısı sayesinde istenen yere götürülür.
  • Beyaz Bluetooth kulaklık elips görüntüye sahip şarj kutusu ile birlikte gelir. Kulaklık tam olarak şarj olduğunda kullanım süresi 20 saate kadar yükselir.
  • Dokunmatik Bluetooth kulaklık stüdyo kalitesinde ve netliğinde ses vermek için 13 mm dinamik bobinli bir tasarıma sahiptir. Bu tasarım sesi olduğundan çok daha net, anlaşılır ve etkileyici yapar.
  • TCL S150 Bluetooth kulaklık Bluetooth bağlantıyı destekleyen tüm iOS ve Android cihazlarla uyumludur.
  • TCL MoveAudio S150 TWS kulak içi kablosuz kulaklık beyaz tasarımı ile şık bir görünüm sunarken kaliteli malzemelerden üretilen yapısı ile dayanıklıdır. Hayatın her anında kullanıma uygundur.
  • TCL MoveAudio S150 TWS beyaz renk kulaklık uzun süreli kullanıma uygun olacak şekilde üretilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

TCL S150 TWS Kulak İçi Kulaklık

Cep telefonlarını her türlü ortamda rahatça kullanabilmek amacıyla kulaklıklar üretilir. TCL S150 TWS kulak içi beyaz kulaklık, gürültülü yerlerde bile sesin net ve kesintisiz gelmesini sağlayan avantajlı bir üründür. Cihaz; hoparlör sürücüleri, uzun pil ömrü ve konforlu kullanımıyla ilgi çeker. Kulaklık sağ ve sol kulağa takılan iki parçadan meydana gelir. Özel kutusunda muhafaza edebileceğiniz ürün benzersiz bir ses deneyimi yaşamanızı sağlar. Akıllı dokunmatik kulaklığı pratik bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Cihaz; müzik dinlemek, oyun oynamak ve görüntülü sohbet etmek için uygundur. Kulak içine uyumlu olacak şekilde tasarlandığı için rahatsızlık vermez. Kablosuz kulaklığı dilediğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. TCL S150 TWS kulak içi kulaklık modern ve ilgi çekici bir tasarıma sahiptir.

  • Bluetooth Versiyonu: 5.0
  • Bağlantı: USB Type C
  • Üretim Malzemesi: Plastik

TCL S150 TWS Kulak İçi Beyaz Kulaklık Özellikleri

TCL S150 TWS Kulak İçi Beyaz Kulaklık Özellikleri

TCL S150 TWS kablosuz kulak içi kulaklık sağlam plastik malzemeden üretilir. Cihazın elips görünümlü şarj kutusu toza ve suya dayanıklı yapısıyla ilgi çeker. Kulaklıkla 3,5 saat boyunca kesintisiz olarak müzik dinleme şansınız vardır. Bu süre, kulaklık şarj kutusundayken 20 saate kadar çıkar. Ürün IPX4 koruması ile toza, suya ve tere karşı dirençlidir. TCL S150 TWS bluetooth kulak içi kulaklık 2 yıl garanti süresiyle uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Bu zaman zarfında üründe yaşadığınız sorunlar için teknik servise başvurabilirsiniz. Cihaz, kulak içinde uzun süre kullanıldığında oluşan neme karşı dayanıklıdır. TCL S150 TWS kulak içi beyaz kulaklık sağlam yapısı sayesinde beklentileri karşılar. Kolay bir şekilde deforme olmadığı için uzun süre ilk günkü kalitesini korur.

TCL S150 TWS Kulak İçi Beyaz Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

TCL S150 TWS Kulak İçi Beyaz Kulaklığın Ses Kalitesi Nasıldır?

TCL S150 TWS kulak içi kulaklık beyaz, stüdyo kalitesinde ses verebilmesi için 13 mm dinamik bobinli bir tasarıma sahiptir. Bu özellik sesin daha net ve pürüzsüz aktarılmasını sağlar. Ürün video izlerken veya oyun oynarken 120 ms gecikmeli olarak sürekli ses verir. Kulaklığın sesini kısmak, açmak ve kapatmak için küçük dokunuşlar yeterli olur. Cihazın hafif olması kulak içinde ergonomik bir kullanım imkânı sunar. Ürün her iki tarafta da bir adet olmak üzere 2 MEMS mikrofonla çalışır. Sesin kalitesini etkileyen MEMS, mikrofonun mikro ölçekte üretildiğini ve verimli olduğunu ifade eder. TCL S150 TWS kulak içi kulaklık beyaz yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin ürünün ses kalitesi hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

TCL S150 TWS Kulak İçi Beyaz Kulaklık Hangi Cihazlarla Uyumludur?

TCL S150 TWS Kulak İçi Beyaz Kulaklık Hangi Cihazlarla Uyumludur?

TCL S150 TWS kulak içi beyaz kulaklık tüm Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarla uyumludur. Bu, ürünün daha fazla elektronik cihazla kullanılmasını sağlar. Kulaklık, küçük boyutları ve özel kutusu içinde saklanabilmesi sayesinde kompakt bir üründür. Evde, işte, okulda, sporda veya oyun oynarken kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Cihazın uzun pil ömrü günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilmenizi sağlar. Aktif gürültü önleme özelliği ise yüksek sesli ortamlarda bile keyifli bir dinleme deneyimi yaşamanızı mümkün kılar. Cihaza müdahale etmek için kulaklığa bir veya iki kez dokunmanız yeterlidir. Ürünü; tablet, telefon ve televizyon gibi aygıtlara bağlayıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. TCL S150 TWS kulak içi beyaz kulaklık farklı tarzları benimsemiş olan kişilerin ortak beğenisini kazanmıştır. Ürünü iş hayatı ve günlük yaşam için tercih edebilirsiniz. Ürünün görsellerini inceleyerek kulaklığı Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.