Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi - Kırmızı

1.599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi - Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tchibo Satıcı Ünvanı: TCHİBO KAHVE MAMÜLLERİ DAĞITIM VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833042440300012 Vergi Kimlik Numarası: 8330424403
    Bu ürün Tchibo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cafissimo Latte Cafissimo kapsüllü kahve makinelerinin yeni üyesi LATTE, tam otomatik sistemiyle dilediğiniz kahve çeşidini tek dokunuşla hazırlamanızı sağlıyor. ve Saeco’nun iş birliği ile üretilen LATTE, İtalyan stili ile teknolojinin mükemmel birleşimidir. Tek dokunuşla mükemmel cappuccino, latte macchiato, caffè crema ve espresso için 3 kademeli basınç sistemine ve süt köpürtme özelliğine sahiptir. Cafissimo LATTE’nin avantajlarını siz de keşfedin. Ölçüler: 19,5 x 29,5 x 39,5 cm Cafissimo LATTE’nin avantajları · Cappuccino, latte macchiato gibi kahve çeşitlerini tek bir dokunuşla hazırlar · 0,5 litrelik entegre süt haznesi buzdolabında muhafaza edilebilir. soğuk süt ile mükemmel süt köpüğü elde edilir. · Tek bir düğme ile temizlenebilir. · Mükemmel caffe crema ve espresso için 3 kademeli basınç sistemi · %100 sürdürülebilir tarımla üretilen sertifikalı Arabica kapsül kahve çeşitleri · 1 litrelik entegre su haznesi · Enerji tasarrufu için otomatik kapanma · 10 kullanılmış kapsül alabilen atık kapsül haznesi
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Damlama Emniyeti Var
  • Materyal Çelik
  • Model Kapsüllü Kahve Makineleri
  • Su Kapasitesi 0-1 L
Geri Bildirim Ver

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kapsüllü Kahve Makinesi Kırmızı

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi, evde pratik bir şekilde kahve yapmak isteyenler için tasarlanmış bir kahve makinesidir. Tam otomatik sistem ile tek dokunuşla lezzetli kahve çeşitlerinden oluşan kapsüller ile cappuccino, latte macchiato, caffè crema ve espresso gibi birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini hazırlayabilirsiniz.

 
  • Tam otomatik sistem
  • Lezzetli kahve çeşitlerinden oluşan kapsüller
  • Pratik

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi Kırmızı Özellikleri

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi Kırmızı Özellikleri

İtalyan stili ile teknolojinin birleşimi olan Tchibo Cafissimo Latte Rosso kahve makinesi kırmızı, kahve severler için en uygun seçeneklerden biridir. Bu kahve makinesi birçok özellikle donatılmıştır. Sahip olduğu süt haznesi, buzdolabında muhafaza edilebilir. Soğuk süt ile ideal süt köpüğünü elde etmenizi sağlar. Tek bir düğme ile kolayca temizlenebilir. Lezzetli caffe crema ve espresso için 3 kademeli basınç sistemi bulunur. Kahveler %100 sürdürülebilir tarım yöntemleriyle yetiştirilen ve sertifikalandırılmış Arabica kapsülleri kullanılarak üretilmektedir. 1 litrelik uyumlu su haznesi mevcuttur. Enerji tasarrufu için otomatik kapanma özelliği de bulunur. Ayrıca, 10 kullanılmış kapsül alabilen atık kapsül haznesi ve damlama emniyeti de mevcuttur. Makine çelik malzemeden yapılmıştır. Kahve makinesinin dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreler boyunca birbirinden lezzetli kahve çeşitlerini pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

 

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi Kırmızı Ne İşe Yarar?

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi Kırmızı Ne İşe Yarar?

Tchibo’nun Cafissimo Latte Rosso kahve makinesi, tek dokunuşla farklı kahve çeşitleri hazırlamanızı sağlar. Makine, tam otomatik bir sistemle çalışır ve kullanımı oldukça kolaydır. İlk olarak, makineye su ve süt eklemeniz gerekmektedir. Daha sonra, kahve kapsülünü seçip makineye yerleştirmeli ve istediğiniz kahve çeşidini seçmelisiniz. Makine, gerisini otomatik olarak halledecektir. Kahve hazır olduğunda, fincanınıza dökülecektir. Süt köpürtme özelliği sayesinde tek bir düğmeye basarak cappuccino, latte macchiato, caffè crema ve espresso hazırlayabilirsiniz. Tchibo Cafissimo 11000000004_15 süt köpürtürken sıcaklık ayarını kendisi yapar. Sonrasında köpürtülen süt tercih edilen kahve çeşidi ile birleşir ve kahve hazır hale gelir. Dilediğiniz kahve çeşidini hazırlamak için düğmeye basarak üç farklı basınç ayarı arasından seçim yapabilirsiniz. Cafissimo, her türlü kahve tutkununun beğenisini kazanabilecek bir kahve makinesidir. Basit kullanımı ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleri, bu kahve makinesinin en işlevsel özellikleri arasındadır.

 

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi Kırmızı Avantajları

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi Kırmızı Avantajları

Tam otomatik sisteme sahip olan kahve makinesi kolay kullanım sağlar ve tek dokunuşla istediğiniz kahve çeşidini hazırlamanız için tasarlanmıştır. Bu sayede kahve yapmak, her zaman olduğundan daha hızlı ve kolaydır. Bu kahve makinesi, lezzetli bir espresso ve caffè crema için 3 kademe basınç sistemi sunar. Bu sayede, her türlü kahve türü için ideal basınç sağlanır ve her seferinde damak zevkinize uygun kahve hazırlayabilirsiniz. Otomatik kapanma özelliği enerji tasarrufu sağlayan avantajlı özelliklerinden biridir. Makine, belirli bir süre boyunca kullanılmadığında kendisini otomatik olarak kapatır. Tchibo Cafissimo, 10 kullanılmış kapsül alabilen atık kapsül haznesine sahiptir. Bu sayede, kullanılmış kapsülleri kolayca atabilir ve makineyi temiz tutabilirsiniz. Bu ürün, sağlam ve uzun ömürlü bir yapıya sahip olmasını destekleyecek çelik malzemeden üretilmiştir. Bu da, makinenin kullanım süresince güvenli ve sağlam kalmasını sağlar. Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi kırmızı yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak ürün hakkındaki görüşlere ulaşabilir, Tchibo Cafissimo Latte Rosso Kahve Makinesi kırmızı fiyatı ve detaylarını Trendyol’dan kolaylıkla inceleyebilirsiniz.