8
Espresso & Cappuccino Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Tchibo Cafissimo Easy Kahve Makinesi Siyah

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.030 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.159 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.129,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.199 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tchibo Cafissimo Easy Kahve Makinesi Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAL TEKNO Satıcı Ünvanı: ÖMER KARDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5240789802
    Bu ürün PAL TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mükemmel Espresso, Caffè Crema ve kahve tek makinedeBir düğmeye basarak tüm kahveleri kolayca hazırlayın.Maksimum boyuta kadar büyük ve küçük bardaklar için çıkarılabilir bardak rafı 12.5 cmEntegre olarak yaklaşık 9 dakika sonra otomatik kapanmaYerden kazandıran tasarım, makine sadece 12 cm genişliğindeTeknik ÖzelliklerBoyutlar (Gx D x Y): yaklaşık. 12 x 32 x 24,5Ağırlık: yaklaşık 3,0 kgGüç: 1250 Watt (kapalı Frekans: yaklaşık 50 HzGerilim: 220 – 240 VBar: 15 barSes basınç seviyesi: Kablo uzunluğu: yaklaşık 80 cmÖnceden ayarlanabilir demleme miktarı: Espresso yaklaşık 40 ml, Caffè Crema yaklaşık 125 ml, Kahve yaklaşık. 125 mlProgram ÖzellikleriÜç farklı seçim butonu: Espresso, Caffè Crema, Kahveİçecek kapasitesi: 30 – 250 mlZamanlama fonksiyonu: 9 dakika sonra ototmatik kapanmaTasarım ve KullanımKompakt tasarım: sadece 12 cm genişlik ile yerden tasarrufÇalışma: yukarıda düğmelerlePatentli üç basınçlı demleme sistemiKapsül kabı kapasitesi: 4 kapsülSu haznesi kapasitesi: 650 mlFincan yüksekliği: maks. 12.5 cmTemizlikSu tankı: yukarıdan çıkarılabilirKapsül kabı: önden çıkarılabilirOtomatik kireç çözme ekranıTrester / süzgeç, damlama ızgarası ve damlama tepsisi bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Model Kapsüllü Kahve Makineleri
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Aynı Anda Hazırlama Kapasitesi 1
  • Süt Köpürtücü Yok
  • Otomatik Kireç Temizleme Alarmı Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tema / Stil Modern
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz
Geri Bildirim Ver

Tchibo Cafissimo Easy Siyah 108431

Günlük olarak sıklıkla tüketilen sıcak içeceklerden biri de kahvedir. Lezzetli aroması ve dikkat artıran özelliği ile sevilerek tüketilen bu içeceği hazırlamak için özel olarak tasarlanan ürünler bulunur. Kaliteli üretimi benimseyen Tchibo tarafından piyasaya sürülen makine bu ihtiyacı karşılar. Estetik tasarımı ve konforlu yapısıyla dikkat çeken Tchibo Cafissimo Easy siyah 108431, mutfaklarınızdaki dekorasyonu şık bir şekilde tamamlar. Kısa süre içerisinde bir fincan kahve içmek isteyenlere pratik çözümler sunan ürün, kapsül kullanımını destekler. Kremalı kahve ve espresso içmekten hoşlananlar için lezzetli içecekler hazırlar. Pratik bir kullanıma sahip olan ürün, dayanıklı materyallerden üretilir. Uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Sabah kahvaltılarında ve ara öğünlerde size eşlik edecek içeceği pratik bir şekilde hazırlar. Güvenli kullanıma sahip olan ürünü satın alarak mutfaklarınızı şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

  • Estetik tasarım
  • Üç basınçlı demleme sistemi
  • Kireç çözme göstergesi

İşlevsel Özellikleri ile Tchibo Cafissimo Easy

İşlevsel Özellikleri ile Tchibo Cafissimo Easy

Üç basınçlı demleme özelliğine sahip olan ürün, farklı kahveler için uygun pişirme stillerini uygular. Her içecek için ideal demleme sürecini otomatik olarak ayarlar. Kısa süre içerisinde lezzetli sonuçlar elde etmenizi sağlayan Tchibo Cafissimo Easy siyah teknik özellikleri ile dikkat çeker. Kireç çözme göstergesi bulunan ürün, içeceğin lezzetini etkileyecek olumsuz durumların önüne geçer. Güvenli bir kullanım sunar. Büyük bir su tankına sahip olan ürün, farklı miktarlarda içecek hazırlamanıza yardımcı olur. 650 ml su tankı bulunan Tchibo kapsül kahve makinesi, kalabalık gruplar için ideal çözümler sunar. 30 ml’den 250 ml’ye kadar programlanabilen özelliği ile dilediğiniz miktarda kahve elde etmenize yardımcı olur. Entegre bir şekilde çalışan kireç çözme göstergesi ve geniş su tankı ile ideal kullanım sunar. Bu ürün sayesinde ev rahatlığında lezzetli kahveler hazırlayabilirsiniz.

Lezzetli Kahveler için Tchibo Cafissimo Easy

Lezzetli Kahveler için Tchibo Cafissimo Easy

Estetik tasarımı ve modern görüntüsüyle mutfakları şık bir şekilde tamamlayan ürün, ev rahatlığında lezzetli kahveler yapma imkanı sunar. %100’e kadar geri dönüştürülebilen kapsül kahvelerin kullanımı ile birçok farklı aromaya sahip içecek elde edebilirsiniz. Doğa dostu özellikleri ile dikkat çeken kapsüller sürdürülebilir tarımı destekler. Kullanım bitiminden yaklaşık 9 dakika sonra entegre bir şekilde çalışan otomatik kapanma özelliği bulunur. Basit bir kullanıma sahip olan Tchibo kahve makinesi Cafissimo amatör ve profesyonel olmak üzere geniş bir kitleye hitap eder. Sabah hızlıca evden çıkmadan önce kısa süre içerisinde ideal kıvama sahip içeceği hazırlamanıza yardımcı olur. Günlük kafein ihtiyacını lezzetli bir şekilde favori karışımlarınızdan edinmenizi sağlar. Modern tasarıma sahip olan ürün mutfakların şık tamamlayıcısıdır. Avantajlı fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürün ile ev ortamında favori lezzetlerinizi pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Tchibo Cafissimo Kahve Makinesi

Uygun Fiyatlarla Tchibo Cafissimo Kahve Makinesi

Süt köpüğü hazırlamanıza yardımcı olan ürün, iştah kabartan içecekleri görsel olarak da öne çıkarır. Bir barista gibi hissetmenizi sağlayan ürün, damlama engelleyici özelliği ile de hijyenik kullanım sunar. Geniş su haznesi ile dilediğiniz miktarda kahve yapmanıza yardımcı olur. Özel haznesi ile kahve fincanını korur, doldurma işleminin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Sesli ikaz özelliğine sahip olan Tchibo Cafissimo Easy kahve makinesi siyah sayesinde güvenli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Kapsül kullanımıyla hazırlayacağınız kahveler ile günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Estetik tasarımı ve avantajlı özellikleriyle dikkat çeken ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Tchibo Cafissimo Easy siyah fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Pratik bir kullanıma sahip olan bu ürünü satın alarak ev rahatlığında favori içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz Tchibo Cafissimo Easy kahve makinesi siyah yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.