Tchibo Caffè Crema Rich Aroma Kapsül Kahve 80'li

849,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tchibo Caffè Crema Rich Aroma Kapsül Kahve 80'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Coffeein Store Satıcı Ünvanı: COFFEEİN GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211126627800001 Vergi Kimlik Numarası: 2111266278
    Bu ürün Coffeein Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Tchibo Caffe Crema Rich Kahve ile Yoğun Lezzet

Tchibo Cafissimo’nun çok satanlar arasına girmiş olan caffe crema kahvesi büyük beğeni toplamaktadır. Tchibo Caffe Crema Rich aroma özellikle yumuşak içimli kahve tüketmeyi tercih edenler için tavsiye edilebilir. Kremalı ve yoğun gövdeli bu kahve çeşidi günlük yaşamınızda kahve molalarınıza muhteşem lezzeti ile eşlik edecek. Tchibo caffè crema rich aroma kapsül kahve 80'li ürünü ile sizde avantajlı fiyatlarla bu enfes lezzete sahip olabilirsiniz. Sürdürülebilir tarımdan elde edilen kaliteli kahveler sunan Tchibo Cafissimo, bu yoğun aromalı ürünü ile kahve tutkunlarından tam not almıştır. Ekolojik ve sosyal olarak uyumlu yetiştirme yöntemlerini destekleyerek iklim ve yaşam alanlarının korunmasına yardımcı olan Tchibo, üstün teknoloji ile ambalajladığı kapsüllerin her birinde aynı kalitede kahve lezzeti sunmaktadır. Siz de farklı kahveler denemekten hoşlanıyorsanız Tchibo Caffe Crema Rich aroma ürününü mutlaka denemelisiniz.

  • Avantajlı Fiyatlar
  • Yumuşak İçim
  • Üstün Kalite

Tchibo Caffe Crema Rich Aroması

Tchibo Caffe Crema Rich Aroması

Tchibo Cafissimo ürünleri arasında çok satanlardan biri olan Caffe Crema Rich aroma, güne kahve ile başlayanların tercihi olmaktadır. Bu yumuşak içimli kahveyi bilgisayar başında çalışırken, kitap okurken yudumlayabilir, evinize veya ofisinize gelen misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Tchibo caffè crema rich aroma kapsül kahve 80'li kullanımı oldukça pratiktir. Kapsülü makinanın yuvasına yerleştirdikten sonra ambalajın üzerinde belirtilen pişirme sistemi tuşuna basarak saniyeler içerisinde kahvenizi hazırlayabilirsiniz. Tchibo Caffe Crema Rich aroma kapsüllerinizi güneşe maruz kalmayan ve kuru bir yerde saklamanız durumunda kahvenizin lezzeti bozulmayacaktır. Hava geçirmez kapsüller üreten Tchibo Cafissimo, her fincanda aynı aromayı ve kaliteyi sunmaktadır. Tchibo caffè crema rich aroma kapsül kahve 80'li özellikler açısından diğer ürünlere benzemektedir. Her kapsülde gerekli ölçüde ince öğütülmüş kahve bulunmaktadır. Cafissimo ürünleri Arabica kahve çekirdeklerinden üretilmektedir.

Avantajlı Fiyatlarla 80’li Tchibo Caffe Crema Rich Aroma

Avantajlı Fiyatlarla 80’li Tchibo Caffe Crema Rich Aroma

Cafissimo tutkunlarının favori kahvelerinden olan Tchibo Caffe Crema Rich aroma ürünü dengeli ve dolgun bir lezzet sunar. Her yudumunda yoğun kahve lezzetinin hazzını yaşayabileceğiniz bu ürünü 80’li set halinde çok avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Tchibo caffè crema rich aroma kapsül kahve 80'li yorumları oldukça olumludur. Bu avantajlı ürün sayesinde her fincanda bütçenizi koruyabilirsiniz. Tchibo caffè crema rich aroma kapsül kahve 80'li içeriği baristaların hazırladığı kaliteye sahiptir. Kremalı kahvenizi yaşam alanınızda pratik bir şekilde uygun fiyatlarla hazırlayabilirsiniz. Her kutuda 10 adet kapsülün bulunduğu 8 tane kutu size uzun bir süre yetecektir. Kahvenin çok sık tüketildiği kalabalık ofisler için bu avantajlı paketten birkaç adet almak karlı olacaktır.

Favori Tchibo Caffe Crema Rich Aroması

Favori Tchibo Caffe Crema Rich Aroması

Tchibo Caffe Crema Rich aroma kapsül kahve 80'li kullananlar ürünün lezzetinden memnun kalmaktadırlar. Krema ile zenginleştirilmiş bu kahve sert içimden hoşlanmıyorsanız sizin için ideal bir tercih olacaktır. Tch020 kodlu bu ürünü dilerseniz Tchibo Cafissimo cihazı kullanan sevdiklerinize hediye olarak da düşünebilirsiniz. İsteğe göre şeker veya süt ilave ederek tüketebilirsiniz. Tchibo Caffe Crema Rich aroma kahvenizi hazırlamak için cihazınızın crema tuşuna basmanız gerekmektedir. Süt ilave etmek isterseniz süt köpürücüsü kullanarak daha yumuşak bir içim elde edebilirsiniz. Her mevsim içmekten keyif alabileceğiniz bir lezzet sunmaktadır. Hazırladığınız zaman bol köpüklü ve kavrulmuş kahve kokulu olan bu ürün favori Cafissimo kahvelerinizden biri olacaktır. Trendyol'da yer alan Tchibo caffè crema rich aroma kapsül kahve 80'li ürünü sevdiğiniz lezzeti her gün tatmanızı ekonomik bir hale getirmektedir.