Tchibo Barista Espresso Çekirdek Kahve 1000 g

719,90 TL
Öğütülme Türü: Çekirdek Kahve
Çekirdek Kahve
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
774,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
779,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tchibo Barista Espresso Çekirdek Kahve 1000 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarkettenGelse Satıcı Ünvanı: BAŞEL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0147004947900016 Vergi Kimlik Numarası: 1470049479
    Bu ürün MarkettenGelse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçerik: 1000 gr Çekirdek Kahve
  • Yoğunluk: 6 üzerinden 5
  • Kullanım Bilgisi: Manuel veya otomatik kahve değirmenlerinde istediğiniz kalınlıkta çekerek tüketebilirsiniz.
  • Koruyucu atmosferde paketlenmiştir.
  • Serin, kuru ve güneş almayan yerde muhafaza ediniz.
  • Ürün bileşenlerine alerjisi olanlar kullanmamalıdır.
  • Tavsiye edilen tüketim tarihi ambalajın üzerindedir.
  • Alkol içermez. Domuzdan elde edilen madde içermez
  • Tchibo Kahve Mamülleri Dağıtım ve Pazarlama Ltd. Şti.
  • Barbaros Mahallesi Lale Sokak My Office Binası No:2/7 Ataşehir/İstanbul

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1000 gr
Geri Bildirim Ver

Tchibo Barista Espresso Çekirdek Kahve 1 kg 1000 g Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Güne kahvesiz başlayamayanlar için espresso çekirdeklerinin yeri her zaman ayrıdır. Özel alanlarda yetiştirilen çekirdeklerden oluşan Tchibo Barista, benzersiz lezzeti ve kokusuyla öne çıkar. Bu ürün, yoğun lezzeti ve dokusuyla her yudumda kendinizi özel hissetmenize yardımcı olur. Tchibo tarafından üretilen bu kahve, özenle seçilen çekirdekleri ve üretim aşamalarıyla düşük asidite oranına sahiptir. Makinede kullanıma uygun olan çekirdek kahve, 1000 gram miktarıyla uzun süre boyunca kullanılabilir. Ev, ofis, kantin, iş yeri ve daha pek çok yerde sıklıkla tercih edilen bu ürün, tek yudumda yeniden canlanmanıza yardımcı olur. Tchibo Barista espresso 1000 g çekirdek kahve, alkol ve domuz ürünü içermez.

  • %100 Arabica Çekirdeklerinden Tchibo Barista Çekirdek Kahve
  • Hafif Bitter ve Fındık Aromalı Tchibo Barista Çekirdek Kahve
  • Yumuşak Gövdeli ve Yoğun Tchibo Barista Çekirdek Kahve

Tchibo Barista Çekirdek Kahve Özellikleri Neler?

Tchibo Barista Çekirdek Kahve Özellikleri Neler?

Tchibo Barista espresso 1000 g çekirdek kahve, özel üretimi sayesinde her alanda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Özellikle kahvenin her çeşidine hayran olanlar, Tchibo Barista ile profesyonel içecekler hazırlayabilir. Bu ürün, Tchibo markasına ait tarım alanlarında üretilen özel ham maddeye sahiptir. Sürdürülebilir tarım yöntemleri ile ortaya konulan çekirdekler arasından maksimum kalite ve lezzete sahip olanlar seçilir. %100 Arabica çekirdeklerinden meydana gelen ürün, altılık sistemde 5 yoğunluk puanına sahiptir. 0 asidite ve 6 gövde puanına sahip Tchibo Barista espresso 1000 g çekirdek kahve, son derece yumuşak ve lezzetli içimiyle beğeni kazanır. Özel tambur kavurma işleminden geçen çekirdekler, ideal formunu koruyarak paketlenir. Eşsiz aroması ve karakterini koruyan çekirdekler, lezzetli kahveler hazırlamaya yardımcı olur.

Tchibo Barista Çekirdek Kahve Nasıl Muhafaza Edilir?

Tchibo Barista Çekirdek Kahve Nasıl Muhafaza Edilir?

Kahve konusunda referans hâline gelen Tchibo, Barista ile dikkatleri üzerine çeker. Ürün, özel üretim ve paketleme aşamalarından geçer. Tchibo Barista espresso 1000 g çekirdek kahve, hava ve neme karşı son derece dirençli özel paketlerde satışa sunulur. Ürün, çekirdeklerin form, kalite ve lezzetini uzun süre boyunca koruyabilmesi için özenli saklama koşullarına ihtiyaç duyar. Tchibo Barista çekirdek kahve, açıldıktan sonra hava almayan kaplarda muhafaza edilmelidir. Saklama kabı, mümkünse cam ve vakumlu olanlardan yana tercih edilmelidir. Ayrıca açılmış kahvenin sıkıca kapatılarak buzdolabında saklanması gerekir. Bu ürünün de her kahvede olduğu gibi serin ve kuru yerde saklama koşulu bulunur. Böylece Arabica çekirdekleri, aroması ve kalitesini uzun süre boyunca koruyarak tadına doyulmaz içecekler hazırlama imkânı sunar.

Tchibo Barista Çekirdek Kahve Kullanımı Nasıl?

Tchibo Barista Çekirdek Kahve Kullanımı Nasıl?

Tchibo Barista espresso 1000 g çekirdek kahve, markanın popüler ürünleri arasında yer alır. Arabica çekirdeklerinden meydana gelen bu ürün, doğrudan kullanıma uygun değildir. Bu özelliği ile kullanımdan önce bir hazırlık aşamasına ihtiyaç duyar. Barista espresso, çekirdek hâlinde kavrularak hiçbir öğütme aşamasından geçmeden paketlenir. Çekirdeklerin kokusu ve lezzetine doyum olmayan bir içeceğe dönüşebilmesi için sert yapılarından kurtulmaları gerekir. Bunun için manuel veya otomatik öğütme makineleriyle çekirdekleri toz hâline getirebilirsiniz. Ardından Tchibo Barista espresso 1000 g çekirdek kahveyi yarı ya da tam otomatik makinelerde pişirmeniz gerekir. Bunun için fincan başına 7-9 gramlık bir kaşık çekilmiş kahve yeterlidir. Kahve ve suyu makineye ekleyerek içeceğinizi kolayca hazırlayabilirsiniz. Barista espresso ile cappuccino ve latte macchiato gibi profesyonel kahveler hazırlamak da mümkündür. Dilerseniz Tchibo Barista espresso 1000gr çekirdek kahve yorumlarını inceleyebilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Kahve dükkânlarına taş çıkaran nefis içecekler hazırlamak için bu ürünü Trendyol’dan sadece birkaç tıkla kolaylıkla satın alabilirsiniz.