TATLI GÜNLER Makaron Ve Altın Konfetili Şeffaf Doğum Günü Balon Zincir Seti 63 Parça

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TATLI GÜNLER Makaron Ve Altın Konfetili Şeffaf Doğum Günü Balon Zincir Seti 63 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tatlı Günler Satıcı Ünvanı: AYDIN KOCATÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5670780412
    Bu ürün Tatlı Günler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içerisinde 50 adet pastel renkli makaron balon, 10 adet şeffaf lateks balon, 1 pk 10gr metalize altın balon konfetisi, 1 adet 5m balon zincir aparatı, 1 adet balon pompası bulunmaktadır.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Ürün kartında gösterilen üstü çizili ilk fiyat tedarikçi tarafından beslenen perakende satış fiyatıdır.
Geri Bildirim Ver

TATLI GÜNLER 205762 Makaron ve Altın Konfetili 63 Parça Şeffaf Doğum Günü Balon Zincir Seti

Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir seti sayesinde mekân süslemek hem çok keyifli hem de oldukça kolaydır. Doğum günlerinin vazgeçilmez parçası zincir balonları dilediğiniz ortamı renklendirmek için tercih edebilirsiniz. Bu doğum günü süslerini ev, kafe, restoran ya da kapalı alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir seti açık havada, sahil kenarında ya da çay bahçelerinde de tercih edilebilir. Çok parçalı bu setten dilediğiniz kadar balon ile yaratıcılığınız doğrultusunda zincir oluşturabilirsiniz. Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir seti, oluşturduğunuz konseptin odak noktası hâline gelir.

  • 50 tane renkli makaron balon
  • 1 adet balon pompası
  • 1 paket 10 g metalize altın balon konfetisi

Tatlı Günler Doğum Günü Balon Seti 63 Parça Ebatı Nasıl?

Tatlı Günler Doğum Günü Balon Seti 63 Parça Ebatı Nasıl?

Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir setinin içinde yer alan malzemelerin ebatları farklılık gösterir. Setin içinde 1 adet 5 m balon zincir aparatı vardır. Bu ürün sayesinde şişirdiğiniz balonları tek tek zincire takabilirsiniz. Pakette yer alan 50 adet balonu dilediğiniz boyutlarda şişirebilmeniz mümkündür. Bu işlemi setin içindeki küçük pompa yardımıyla kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Makaron altın konfetili doğum günü balon setindeki zincirini dilediğiniz uzunlukta yapabilirsiniz. Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir setinde 10 adet şeffaf lateks yer alır.

Tatlı Günler Konfetili Zincir Seti Kullanım Alanı Nasıl?

Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir setini özel günlerde kullanabilirsiniz. Evlenme teklifi ve nişan gibi anları farklı kılmak için bu süsleme ile ortamı renklendirebilirsiniz. Doğum günlerinde sıkça tercih edilen bu set, mekânın oldukça sevilen bir süslemesi hâline gelir. Kız ya da erkek çocuk fark etmeksizin her cinsiyet için rahatlıkla tercih edilebilen bu sette birbirinden farklı renkler mevcuttur. Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir setinde pastel sarı, mavi, yeşil, pembe ve mor renkler vardır. Ayrıca şeffaf lateks balon ile zincire farklı dokunuşlar yapmak da mümkündür. Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili balon setini yetişkinlerin doğum günlerinde de tercih edebilirsiniz. Pastel ve şeffaf balonları konfeti parçaları ile hareketlendirmek son derece kolaydır.

Tatlı Günler Makaron Altın Konfetili Balon Kalitesi Nasıl?

Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir seti son derece kalitelidir. Sette yer alan zincir, oldukça uzun ve sağlamdır. Bu zincir kolay kolay kırılmaz ya da bükülmez. Bu sayede dilediğiniz kadar balonu zincire rahatlıkla takabilirsiniz. Bunun yanı sıra set ile gönderilen pompa da oldukça dayanıklıdır. Bu sayede tüm balonları tek oturuşta kolaylıkla şişirebilirsiniz. Böylelikle nefesinizi yormanıza da gerek kalmaz. Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir setindeki pastel ve şeffaf ürünler oldukça sağlamdır. Balonlar şişirirken kolay kolay patlamaz. Son derece esnek olan konfetileri ise kullanırken kopma ya da parçalanma gibi durumlara maruz kalmazsınız. Mekânı göz kamaştırıcı bir hâle getirmek için bu seti gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Tatlı Günler 63 parça makaron altın konfetili doğum günü balon zincir seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol aracılığıyla yalnızca birkaç tıklamayla kolayca satın alabilirsiniz.