TATLI GÜNLER 2 Adet 7'li Balon Standı Ve 14 Adet Rose Gold- Gümüş - Bordo Metalik Balon Set

239,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TATLI GÜNLER 2 Adet 7'li Balon Standı Ve 14 Adet Rose Gold- Gümüş - Bordo Metalik Balon Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tatlı Günler Satıcı Ünvanı: AYDIN KOCATÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5670780412
    Bu ürün Tatlı Günler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriğinde belirtilen her üründen 2 set gönderilir. Toplam 14 adet balon ve 2 adet balon standı. Balon içeriği : Rose Gold- Gümüş ve Bordo metalik balon olmak üzere karışık renkte gönderilecektir. Boyutları 12 inç tir. Stand Paket içeriği : 7 Adet 40cm çubuk, 3 adet 20cm çubuk, 1 adet 35cm çubuk,7 adet çubuk başlığı , 4 adet 5 cm çubukları birleştirme aparatı, 1 adet 17,5cm altlık. Demonte halde gönderilir. Kurulumu basittir.1 adet Balon standı ile birlikte 7 adet balon aynı resimde göründüğü şekilde gözükmektedir. bu şekilde 2 set gönderilmektedir. Balonların renklerine göre yerlerini değiştirdiğiniz de farklı bir görüntü de elde edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

TATLI GÜNLER TG-869629-1 2 Adet 7'li Balon Standı ve 14 Adet Rose Gold Gümüş Bordo Metalik Balon Seti

Balonlar, bulunduğu ortamın havasını değiştiren dekoratif ürünlerdir. Tatlı Günler 2 adet 7’li balon standı 14 adet rose gold gümüş bordo balon seti, özel günlerinizin yıldız parçasıdır. Bu balon seti; gümüş, pembe ve mor renklerine sahiptir. Ürün, gerek iç gerekse dış mekânlarda rahatlıkla kullanılabilir. Konforlu kullanımı ve pratik kuruluşuyla bulunduğu ambiyansı saniyeler içinde değiştiren balon seti, özel günlerinizde kullanmak için son derece uygunudur. Fotoğraflara hoş bir arka plan yaratan bu balonlar, standları sayesinde dekoratif eşya olarak da kullanılabilir. Paket içeriği, 14 adet balon ve 2 adet stanttan oluşur. Balonların dik durması için gereken çubuklar da paket içerisinde mevcuttur. Ürün, kaliteli materyaller kullanılarak üretilir ve uzun süre boyunca kullanılabilir.

  • Balon Renkleri: Gümüş, pembe, mor
  • Stant Yüksekliği: 17 cm
  • Balon Sayısı: 14 adet

TATLI GÜNLER 2 Adet Balon Standı 14 Adet Balon Özellikleri

TATLI GÜNLER 2 Adet Balon Standı 14 Adet Balon Özellikleri

Tatlı Günler 14 adet rose gold gümüş bordo metalik balon seti ve standı, özel kutlamalarınızda hoş bir ambiyans yaratmak için tasarlanır. Ürün, kolay kurulumu ve şık tasarımıyla ön plana çıkar. Paketten toplam 14 adet balon çıkmaktadır. Balonların rengi; gümüş, pembe ve mordur. Setin içerisinde yer alan balonlar, farklı renk kombinasyonlarıyla değişik tarzlarda kullanılabilir. Bu ürünler ile karışık bir görüntü yaratılabileceği gibi aynı renkleri kümeleyerek düz bir kullanım da tercih edilebilir. Balonların dik durması için dizayn edilen çubukların farklı ebatlarda olması, her balon renginin kolayca görülebilmesine yardımcı olur. Çubuk birleştirme aparatı ve başlığı da paket içerisinde yer alır.

TATLI GÜNLER 2 Adet Balon Standı 14 Adet Balon Sağlam mı?

Tatlı Günler 2 adet 7’li balon standı 14 adet rose gold gümüş bordo balon seti, son derece dayanıklı materyaller kullanılarak tasarlanır. Paket içerisinde yer alan balonlar, uzun süre boyunca sönmeyecek şekilde üretilmiştir. Paketin içerisinden çıkan aparatlar, plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Bu nedenle paslanma ya da bükülme gibi problemlere geçit vermez ve sağlam duruşunu üzerindeki balonlara rağmen korur. Paketten çıkan çubuklar da aksiliklere karşı oldukça sağlam bir duruş sergiler. Ancak yine de sette yer alan her bir parçanın özenli bir şekilde kullanılmasına dikkat edilmelidir. Böylece bu balon seti, daha sonraki partiler için de tekrar kullanılabilir.

TATLI GÜNLER 2 Adet Balon Standı 14 Adet Balon Kullanışlı mı?

Tatlı Günler 2 adet 7’li balon standı 14 adet rose gold gümüş bordo balon seti, hoş görüntüsüyle partilerin vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Bu balonlar; doğum günü, nişan ve kına gibi özel günlerde dekor amaçlı tercih edilebilir. Stant şeklinde tasarlanan bu ürün, fotoğraf çekilmek için de son derece uygun bir ortam yaratır. Bulunduğu mekâna pozitif enerji katan bu ürün, konukların kutlama moduna girmesini kolaylaştırır. Balon seti; balonlar, sergilikler ve çubuklardan oluşur. Balon standı, 17 cm'lik yüksekliğiyle ihtişamlı bir görüntüye sahiptir. Bir paketin içerisinde iki adet sergilik bulunur. Bu sergililikler, birkaç metre aralıklarla yerleştirilebileceği gibi farklı alanlarda da kullanılabilir. Dilerseniz Tatlı Günler 2 adet 7’li balon standı 14 adet rose gold gümüş bordo balon seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.