Tat 680 GR BEZELYE CAM

60,72 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
58,90 TL
Kurumsal Fatura
63,92 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tat 680 GR BEZELYE CAM

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 293shop Satıcı Ünvanı: MEHMET FAZLI ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830721976
    Bu ürün 293shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TAT 680 GR BEZELYE CAM
Geri Bildirim Ver

Tat Cam Kavanoz Bezelye 680 ml ile Leziz Tarifler

Gelişen teknoloji sayesinde günlük hayatta ihtiyaç duyulan birçok sebze ve meyvenin taze bir şekilde her eve ulaşması sağlanır. Özellikle hızlı ve pratik kullanım sunması sayesinde konserveler ve kavanozlar birçok kullanıcının ilk tercihleri arasında yer alır. Tat cam kavanoz bezelye 680 ml ile birçok yemeğin ve salatanın çok daha pratik bir şekilde yapılması mümkündür. Son derece sağlıklı, zengin içerikli, uzun ömürlü ve taze bezelyeler her bir kavanozda kolay kullanımı amaçlar. Bezelyelerin doğal yapısı bozulmadan kavanozlanır ve salatalara, makarnalara, yemeklere ve ara öğünlere rahatlıkla dahil edilebilir. Tat cam kavanoz bezelyeleri sayesinde yemeklerde ilk günkü tazeliği bulmak ve zengin içeriği sayesinde günlük besin değeri ihtiyaçlarını karşılamak oldukça kolaydır. Tat cam kavanoz bezelyeyi pişirmek ve servise hazırlamak çok pratiktir.

  • Yüksek Protein
  • Tarla Tazeliği
  • Sağlıklı ve Güvenli

Her Sofrada Tat Cam Kavanoz Bezelye

Her Sofrada Tat Cam Kavanoz Bezelye

Cam kavanoz bezelye 680 ml şeklinde kavanozlar halinde satılır. Bu miktar genellikle 2 kullanıma yetecek bezelye miktarını karşılayabilir. Tat cam kavanoz ürünleri, sağlıklı ve güvenli bir hizmeti amaçlar. Bu doğrultuda besinler kavanozlanır ve satışa sunulur. Cam kavanoz bezelye 680 ml içeriği bakımından vücudun ihtiyaçlarını karşılamaya destek olur. Enerji ve besin değerleri oldukça yüksektir ve günlük kullanımda besin ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Sadece tarlalardan toplanan bezelyeleri kavanozlayan Tat, tarla tazeliğini evlere getirmeyi amaçlar. Yüksek protein değerleri sayesinde çocukların ve yetişkinlerin sağlığında rol oynar. Özellikle küçük çocuklarda ve iş hayatının koşuşturmasında zaman bulamayan yetişkinlerde kolay ve pratik, aynı zamanda sağlıklı ve güvenli bir kullanım sunar. Rahatlıkla salatalarda ve istenen diğer yemeklerde kullanılabilir.

Tat Cam Kavanoz Bezelyeler ile Sağlıklı Öğünler

Tat Cam Kavanoz Bezelyeler ile Sağlıklı Öğünler

Cam kavanoz bezelye 680 ml kullanımı sayesinde zamandan tasarruf ederek günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Doğal ve katkısız yapısı sayesinde güvenle çeşitli yemeklerde kullanılabilir. Yemek hazırlama zahmetine girmeden sağlıklı ve lezzetli bir öğün hazırlamak cam kavanoz bezelyeler ile mümkündür. Kavanoz bezelyelerin suyunu süzerek kullanabilirsiniz. Ocakta ısıtma seçeneğini de tercih edebilirsiniz. Cam kavanoz bezelye 680 ml kullananlar her iki şekilde de kullanımın pratik ve konforlu olduğunu söyleyebilirler. Bezelyelerin daha uzun ömürlü kullanımı için kavanozun direkt gün ışığından korunması gerekir. Serin ve kuru ortamlarda muhafaza edilmesi, içeriğindeki doğal maddelerin kısa sürede bozulmasını engeller. Sızıntı yapan ve kapağı açılmış kavanozların satın alınmaması tavsiye edilir. Kapalı haliyle son kullanma tarihine kadar muhafaza edilebilir.

Kullanıcıların İlk Tercihi Tat Kavanoz Bezelyeleri

Kullanıcıların İlk Tercihi Tat Kavanoz Bezelyeleri

Birçok besin değerini içerisinde bulunduran Tat cam kavanoz bezelye 680 ml 4002 ürününün 100 gramında 246 kJ enerji, 11.3 gram karbonhidrat, 6 gram protein, 1 gram tuz, 0.4 gram yağ ve 1.1 gram şeker bulunur. Kavanoz içerisindeki gramaja göre belirlenen besin değerleri farklılık gösterebilir. Cam kavanoz bezelye 680 ml fiyatıda benzer etmenlere bağlı olarak çeşitlilik sunar. Kullanıcı bütçesine uygun ve pratik bir ürün olan kavanoz bezelyeler, kullanım kolaylığı bakımından ve güvenli bir seçenek olması sayesinde birçok kullanıcının olumlu yorumlarını almıştır. Cam kavanoz bezelye 680 ml yorumları da bu doğrultuda geri dönüşler alır. Tat cam kavanoz bezelyeleri pratik bir şekilde hazırlayarak sağlıklı bir öğün elde edebilir, güvenle ve afiyetle tüketebilirsiniz.