9
Kedi Maması kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Tasty Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

729,95 TL
(48,66 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tasty Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tasty Satıcı Ünvanı: LİDYAFARM İTRİYAT DEPOSU E-TİCARET TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608114960400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081149604
    Bu ürün Tasty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tasty Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg İçerik: İşlenmiş hayvansal protein kaynağı (%25)(min %4 tavuk proteini ), mısır (%18) ve msır türevleri , buğday ve buğday türevleri, hayvansal yağlar,aromalar, vitamin ve mineral katkılar. Nem: 8% Protein :26% Yağ :14% Kül :8% Selüloz:6% Kalsiyum: %2 Fosfor: %1 Sodyum: %0,5 Vitamin A: 12.500 IU/KG Vitamin D: 1.000 IU/KG Vitamin E: 80 MG/KG Vitamin C: 120 MG/KG Taurin: 1000 MG/KG Omega3: 0,2 mg/kg Omega6: 0,4 mg/kg Fabrikamızda ISO 22000, ISO 14001, ISO 9001 ve GMP kalite yönetim sistemleri güvencesinde üretim yapılmaktadır. HERMOS GIDA LİMİTED ŞİRKETİ TARAFINDAN ÜRETİLMİŞTİR. Üretim tarihi, son tüketim tarihi, parti seri numarası ambalaj üzerinde yer almaktadır. UYARILAR:Üretim tarihi ambalaj üzerindedir. Serin ve kuru yerde, ağzı kapalı olarak veya kapaklı bir kap içinde muhafaza edilmelidir. Kuru mama ile birlikte , kedinizin su kabında daima temiz ve taze içme suyu bulundurunuz. En kısa depolama ömrü: Üretim tarihinden itibaren 18 ay içerisinde tüketilmelidir. Parti numarası ve üretim tarihi paket üzerinde yazılır. Sadece carnivorların beslenmesinde kullanılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver

Tasty Kedi Maması 15 kg Tavuklu Yetişkin Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Evcil hayvanlar, konforlu ve sağlıklı bir yaşam sürebilmek için düzenli ve özenli bir beslenme rutinine ihtiyaç duyar. Tasty 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, kaliteli içeriğiyle patili dostlarınızın ihtiyacı olan tüm besinler içeriğine sahiptir. Lezzeti ve kokusuyla kedilerin asla hayır diyemediği bu özel mama, sağlıklı gelişim için katkı sağlar. Ürün, yetişkin kedilerin hastalıklara karşı güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmalarına yardımcı olur. Tavuk aromalı bu mama, koruyucu içermeyen özel formülü sayesinde oldukça sağlıklı ve güvenlidir. Evcil dostlarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu ürün, vitamin ve mineraller açısından zengindir. 15 kilogramlık paketlerle sunulan mama, evcil dostlarınızın keyifli ve sağlıklı beslenmesine yardımcı olur.

  • %26 Proteinli Tasty Kedi Maması 15 kg
  • %14 Yağ İçeriği Tasty Kedi Maması 15 kg
  • Tek Başına Tam bir Öğün Tasty Kedi Maması 15 kg

Tasty Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 kg İçeriği Nasıl?

Tasty Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 kg İçeriği Nasıl?

Tasty 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, son derece güvenilir içeriğiyle tüm kedi türleri için rahatlıkla tercih edilebilir. Her cinse uygun olan bu mama, yetişkin kedilerin sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duydukları besinlerle desteklenir. Ürün, tavuk aromasıyla kedilerin keyifli bir beslenme süreci geçirmesine yardımcı olur. Mamanın içeriğinde kurutulmuş tavuk eti, pirinç, mısır, irmik altı un, tavuk yağı, balık yağı ve bira mayası bulunur. Aynı zamanda bu ürün, vitamin ve mineraller açısından zengin içeriğiyle enerjik ve hareketli bir yaşam sürmeye de yardımcıdır. Tasty mama; A, C, D ve E vitaminleri açısından zengindir. Mamanın içeriğinde dengeli miktarda taurin, sodyum, fosfor, kalsiyum, omega 3, omega 6, protein, kül ve selüloz yer alır. Sağlıklı bir gelişim için protein %26, yağ ise %14 oranında tutulmuştur.

Tasty Kedi Maması 15 kg Tüy Sağlığına Etkisi Neler?

Tasty Kedi Maması 15 kg Tüy Sağlığına Etkisi Neler?

Tasty 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, faydalı içeriğiyle patili dostlarınızın konforlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olur. Bu ürün, yetişkin kedilerin hareket etme isteğindeki azalmayı da ortadan kaldırır. Bu ürün, omega 3 ve 6 yağ asitleriyle desteklenen içeriği sayesinde tüy ve deri sağlığına da olumlu etki eder. Parlak ve yumuşak tüy oluşumunu destekleyen mama, deri hastalıklarına karşı gerekli vitamin ve mineralleri korur. Protein oranı yüksek kedi maması, deri bütünlüğünü koruyarak cilt problemlerine karşı önlem alır. Tasty 15 kg kedi maması, tüylerde azalma ve renk değişimi gibi yaşlanma belirtilerini de ortadan kaldırır.

Tasty Kedi Maması 15 kg Ağırlığa Göre Tüketimi Nasıl Olmalıdır?

Tasty Kedi Maması 15 kg Ağırlığa Göre Tüketimi Nasıl Olmalıdır?

Tasty tarafından üretilen bu mama, kedinin ağırlığına uygun miktarda verilmelidir. Tasty 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, 1 ila 8 kilogram arasındaki yetişkin kediler için uygundur. 1-2 kg kediler için günde 35-45 gram Tasty mama yeterlidir. 2-3 kg kedilere günlük 45-60 gram mama verilebilir. 3-4 kg kediler için de günde 60-80 gram arasında mama yeterli gelir. 4-5 kilogramlık kediler ise günde 80-100 gram Tasty mama tüketebilir. 5-6 kg arasındaki evcil dostlara 100-120 gram mama verilebilir. 6-7 kg kediler için 120-140 gram mama yeterliyken 7-8 kg arasındaki yetişkin kediler için ise günlük mama miktarı 140-160 gram arasındadır. Dilerseniz Tasty 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de evcil dostunuzun parlak tüylere ve sağlıklı bir yaşama sahip olması için Tasty mamayı Trendyol’dan yalnızca birkaç tıkla kolayca satın alabilirsiniz.