Taş Sandığı Labradorit Taşı Faset Kesim - Büyük Boy Yüzük Ve Kolye Taşı

145,79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taş Sandığı Labradorit Taşı Faset Kesim - Büyük Boy Yüzük Ve Kolye Taşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muhammet Salih Yıldırım (Taş Sandığı) Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SALİH YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9570392741
    Bu ürün Muhammet Salih Yıldırım (Taş Sandığı) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Üründe Kullanılan Doğal Taş: Labradorit Taşı Bu Üründe Kullanılan Doğal Taş Boyutu: · Ortalama En: 2.5 cm · Ortalama Boy: 3 cm Doğal Taşın Ortalama Ağırlığı: 7 gr Not: Ürünler doğal taş olduğu için renk tonları ve şekiller küçük farklılıklar gösterebilir. Fotoğraf çoklu çekimdir. Bir adet için fiyat belirlenmiştir. Ürün kolye ve yüzük yapımı için uygundur, tek tek elde şekil verilen taşlar olduğu için ölçülerde çok küçük farklar olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Taş Sandığı Labradorit Taşı Faset Kesim - Büyük Boy Yüzük ve Kolye Taşı

Her yaştan ve cinsiyetten müşteri; bakımlı, şık ve gösterişli görünmek için çeşitli ürünler kullanmayı tercih edebilir. Aksesuarlar, birçok görünümün şıklığını vurgulayan parçalardır. Hem erkek hem de kadın müşteriler tarafından kullanılan yüzük ve kolye gibi takılar, kombinlerin tamamlayıcısı olarak sıklıkla tercih edilir. Taş Sandığı labradorit taşı faset kesim - büyük boy yüzük ve kolye taşı şık görüntüsü ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ayrıca, kalitesi ile müşterilerin büyük beğenisini toplar. Bu yüzük ve kolye materyali, birçok kişinin zevkine ve kıyafet seçimlerine uyum sağlar. Markanın şık tasarımı, görkemli ve alımlı gözükmenize yardımcı olabilir. Doğal içerikli olmasıyla birçok farklı faydası olduğuna inanılır. Uzun ömürlü bir performans sergiler. Bu ürünü satın alarak gündüz ve gece şıklıkları için değerlendirebilirsiniz.

  • İdeal boyut
  • Sade ve şık tasarım
  • Doğal labradorit

Cazip Labradorit Taşı Faset Kesim - Büyük Boy Özellikleri

Cazip Labradorit Taşı Faset Kesim - Büyük Boy Özellikleri

Her bütçeye ve her zevke uygun olarak bulunabilen takılar, sıklıkla tercih edilir. Kolyedir ve yüzük, bu takı alternatiflerinin başında gelir. Çeşitli mücevherler ve doğal madenler kullanılarak yapılan kolye ve yüzükler müşterilerin beğenisini toplar. Ayrıca, renkleri ve parlaklıkları ile dikkat çeken bu takılar, şık bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Göz alıcı tasarımlarıyla birçok ortamda dikkat çekmenizi sağlar. Labradorit yüzük ve kolye taşı parlak ve hoş görünümü sayesinde sıklıkla tercih edilir. Bu ürünün üzerinde bulunan farklı renkler sayesinde hoş bir görünüm elde etmeniz mümkündür. Ayrıca, doğal maddelerin vücuttaki negatif enerjiyi aldığına inanılır. Bu sayede gün içerisinde enerjik ve mutlu hissetmenize yardımcı olabilir. Bu ürünle yapılan kolye ve yüzükler, gün içerisinde vücudunuzda oluşan negatif enerjinin arındırılmasına yardımcı olabilir.

Cep Dostu Faset Kesim - Büyük Boy Yüzük ve Kolye Taşı Fiyatı

Cep Dostu Faset Kesim - Büyük Boy Yüzük ve Kolye Taşı Fiyatı

Sade veya tek renk kıyafetler tercih ettiğinizde, takı seçimi ile kombininize renk katabilirsiniz. Böylece şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Abartısız şıklık elde etmek, doğru aksesuarlar ile mümkündür. Labradorit, doğal ve renkli bir taştır. Bu ürün hoş görüntüsü ile müşteriler tarafından beğenilir. Kolye, bileklik ve yüzük gibi birçok takı tasarımında kullanılabilir. Pek çok kişi, güç ve inanç verdiğine inanılan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanır. Ürün, tek bir büyük boy taştan oluşur. Ayrıca, uzun yıllar boyunca kararma ya da aşınma gibi sorunlara yol açmaz. Bu sayede herhangi bir ek masrafa sebep olmaz. Taş Sandığı labradorit taşı faset kesim - büyük boy yüzük ve kolye taşı fiyatı; ürünün boyutu, orijinalliği, kalitesi ve rengi gibi pek çok faktör baz alınarak belirlenir.

Şık Taş Sandığı Labradorit Taşı Faset Kesim - Büyük Boy

Şık Taş Sandığı Labradorit Taşı Faset Kesim - Büyük Boy

Doğal taşlar, alternatif tıpta oldukça sık kullanılan ürünlerden biridir. Labradorit taşının eklem ağrılarına iyi geldiğine inanılır. Markanın ürünü, ortalama 2,5 cm ene ve 3 cm boya sahiptir. Avantajlı boyutu ve ağırlığı ile oldukça göz alıcı bir görünüme sahiptir. Taşların renk tonlarında farklılıklar gözlemlenebilir. Ayrıca, bu şık ve doğal ürünlere tek tek elde şekil verilir. Tamamen el yapımı ve doğal olan bu kolye materyalinin şekillerinde farklılıklar oluşabilir. Böylece bu faset kesim büyük boy takı modeli, oldukça özel bir tasarım olarak öne çıkar. Taş Sandığı labradorit taşı faset kesim - büyük boy yüzük ve kolye taşı yorumları ve müşteri önerilerine erişmek için Trendyol’dan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz. Bu sayede, ürünü daha önce satın alan müşterilerin değerlendirmelerini okuyabilir ve ürünü güvenle satın alabilirsiniz.