6
Basketbol Topu kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Decathlon Tarmak Basketbol Topu - 7 Numara - Turuncu - R100

369 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon Tarmak Basketbol Topu - 7 Numara - Turuncu - R100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVEREST SPORT Satıcı Ünvanı: MUHAMMED FATİH TOYGAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590738309
    Bu ürün EVEREST SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Kan portakalı ÜRÜN FAYDALARI Dayanıklılık: 1,2 mm kalınlığında köpük kauçuk kaplaması ile oldukça dayanıklıdır. Top tutuş: Köpük kauçuk kaplaması ile benzersiz top tutuşu sağlar. Yol tutuş: Hobi amaçlı Basketbol antrenmanlarına uygun kavrama Sıçrama kalitesi: %100 polyester bileşenli iç lastik sayesinde benzersiz sekme kalitesi. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: İç lastik 100% Kauçuk - Doğal Kauçuk - Lateks Ana kumaş 100% Kauçuk - Doğal Kauçuk - Lateks Bobin 100% Polietilen Tereftalat SAKLAMA TAVSİYESİ: Kuru bir yerde saklayın. TEKNİK BİLGİLER Basketbol hangi topla oynanır? : Top numarası, kullanıcının cinsiyetine ve yaşına göre değişir. No 1: 3 yaştan itibaren bebek basketbolu No 3: 4 - 6 yaş çocuk No 5: 7 - 11 yaş erkek çocuk / 7 - 13 yaş kız çocuk No 6: 12 - 13 yaş erkek çocuk / 14 yaş üzeri kız çocuk/kadın No 7: 14 yaş üzeri erkek çocuk / erkek Daha dayanıklı bir top isterseniz kauçuk bileşenli bir top tercih edebilirsiniz. Mükemmel top kontrolü sağlayan bir basketbol topu isterseniz deri ya da sentetik bileşenli bir top tercih etmelisiniz.
  • Basketbol topunun şişirme basıncı ne olmalıdır? : Çok fazla şişirilen ya da yetersiz basınca sahip bir basketbol topu oyun sırasında rahatlık sağlamaz. Bir basketbol topunun ideal basıncı her üretici tarafından topun üstünde belirtilmektedir. Basıncın doğru olması için manometreye sahip bir pompa kullanılması önerilmektedir. Tarmak olarak önerdiğimiz basınç: 0,62 bar. Keyifli maçlar!
  • Hangi basketbol potası yüksekliği seçilmelidir? : Bir basketbol potasının resmi yüksekliği 3,05 m'dir (direk yüksekliği). Çocuğunuz için bir basketbol potası arıyorsanız yüksekliğin ayarlanmasını sağlayan sisteme sahip yenilikçi bir pota seçmeniz önemlidir. Daha küçük çocuklar için resmi bir yükseklik olmadığından çocuğunuzun boyuna uygun bir pota seçebilirsiniz. 10 yaşına kadar kulüplerde basketbol oynayan çocuklar için pota yüksekliği 2,60 m'dir. 10 yaşından sonra kız ve erkek çocuklar 3,05m yüksekliğinde bir pota ile basketbol oynar.
  • Tüm TARMAK ürünlerinin gerçek oyun koşulları altında ve laboratuvarda test edildiğini biliyor muydunuz? : TARMAK ürünlerinin tasarım ekibi, Fransa'nın Kuzeyinde bulunan Kipstadium'da faaliyet gösterir. Basketbol antrenmanı sırasında sporculara daha uzun süreli bir rahatlık sunmak için çalışır. Tüm Tarmak ürünleri birkaç hafta boyunca basketbol oynayan oyuncular tarafından gerçek kullanım koşulları altında test edilmiştir. Bu düzenli testler ve görüşleriniz, ürünleri geliştirmemizi sağlar. Ürünlerin özelliklerini onaylamak için ekiplerimiz tarafından laboratuvar testleri de yapılmaktadır
  • Tarmak basketbol ürünlerini kim tasarlar? : Tarmak, basketbol antrenmanı için tasarlanmış ürünlerin geliştirilmesi amacıyla çalışan tutkulu bir ekiptir. Ürün gamında bulunan ürünlerin tamamı basketbol oyuncularının ihtiyaçlarına cevap vermek ve antrenman yaparken ve basketbol oynarken maksimum keyif almalarını sağlamak için tasarlandı.
  • Doğru ürünleri seçin, antrenman yapın... Basketbol hakkındaki tüm spor önerilerimizi keşfedin! : Tarmak başlangıç seviyesinde ya da düzenli olarak yaptığınız basketbol antrenmanlarınızda size eşlik edecek. Antrenman yapmak, doğru ürünleri seçmek ve tek başınıza ya da etrafınızdakilerle eğlencenin tadını çıkarmak için önerilerimizi keşfedin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Top Bedeni 7 Numara
  • Pompa Durumu Pompa dahil değildir
Geri Bildirim Ver