Genel Markalar Hydra Ense Ve Sakal Fırçası Hd-2202

174 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
186,15 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,04 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hydra Ense Ve Sakal Fırçası Hd-2202

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmetik126 Satıcı Ünvanı: ŞENEL EYCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3830156938
    Bu ürün kozmetik126 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hydra HD-2202 Ahşap Ense Fırçası
Geri Bildirim Ver

Tarko Hydra 2202 Ahşap Ense Fırçası

Hydra ense fırçası evde ya da kuaförde kullanıma uygundur. Saçlarınızı kestikten sonra üzerinize bulaşan saçları temizlemek için kullanabileceğiniz bu ürün, ihtiyacınızı rahatlıkla karşılamanızı sağlar. Fırça üzerinde bulunan kıllar, teninize zarar vermeyecek yumuşaklıkta üretilir. Aralıklı yapıda olmayan ve sık nizamda bulunan kılların temizlik konusunda iyi bir performansı vardır. Antialerjik yapıda üretilen fırça, herhangi bir olumsuz durumdan sizi korur. Bu ürün, hafif bir maddeden oluşmuş kullanışlı tutma sapıyla işinizi kolaylaştırır ve rahat kullanım sağlar. Şık görünümüyle de ürünü kolaylıkla banyonuza koyabilirsiniz. Tarko Hydra 2202 ahşap ense fırçası, kullanılışıyla müşterisinin ilgisini çeker. Kullanışlı tutma sapı ile işinizi kolaylaştırırken tam performans gösterir. Teninize zarar vermeyecek şekilde üretilen bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Ahşap ve şık görünümlü fırça
  • Antialerjik fırça avantajı
  • Pratik tutma sapı

Tarko Hydra 2202 Ahşap Ense Fırçası Kullanımı

Tarko Hydra 2202 Ahşap Ense Fırçası Kullanımı

Tarko Hydra 2202 ahşap ense fırçası saç kesimi sonrası kıl temizliği için kullanılır. Hafif ve ahşap yapısıyla estetik bir görünümü olan bu fırça, müşterinin rahatlığı için özel olarak tasarlanır. Sık ve yumuşak yapısıyla hem canınızı acıtmadan kullanılır hem de içine kıl toplamaz. Pratik ve kolay kullanımıyla öne çıkan Tarko Hydra 2202 ahşap ense fırçası 8697888061272 kodu ile listelenen ve sıklıkla tercih edilen sağlam bir üründür. Kullanışlı tutma sapıyla işinizi hızlı ve pratik bir şekilde yapmanızı sağlar. Ürün hem kuaförde hem de evde kullanılabilir. Konforlu tutma sapıyla elinizi acıtmaz ve kolay bir şekilde kullanılır. Fırçanın üzerinde bulunan kıllar sert değildir ve oldukça yumuşak bir yapıya sahiptir. Alerji yapmayan doğal yapısıyla ensenize herhangi bir zarar vermeyen ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tarko Hydra 2202 Ahşap Ense Fırçası Avantajları

Tarko Hydra 2202 Ahşap Ense Fırçası Avantajları

Hydra 2202 ahşap ense fırçası, kolay kullanımı ve yumuşak dokusuyla öne çıkar. Modelin ergonomik olarak üretilen şekli ve yapısı, banyonuzda veya kuaförünüzde ürünü rahatlıkla kullanmanızı sağlar. Ürün, hafif ve boyutlarının makul standartlarda olması sayesinde sizi yormaz. Tutma sapının ele uygun olarak üretilmesi önemli avantajlarından biridir. Organik fırçasının yumuşaklığı tende herhangi bir acı yaratmaz ve iz bırakmaz. Saç kalıntılarını fırça kıllarının içine hapsetmez ve iyi bir temizlik sağlar. Herhangi alerjik durumdan korunmanız için organik olarak üretilen fırça kılları, kullanımda güvenli bir ortam yaratır. Her alanda her zaman kullanabileceğiniz şekilde üretilen ahşap yapısıyla kolaylıkla yıpranmaz ve bozulmaz. Böylelikle uzun yıllar kullanıma açık bir fırça olarak size sunulur. Ergonomik tutma sapı ile size tam memnuniyet sağlayan fırçayı rahatlıkla alabilirsiniz.

Avantajlı Tarko Hydra 2202 Ahşap Ense Fırçası Fiyatları

Avantajlı Tarko Hydra 2202 Ahşap Ense Fırçası Fiyatları

Tarko Hydra 2202 ahşap ense fırçası fiyatı, kullanıldığı malzeme ve fırçasının kullanışlılığına göre belirlenir. Bu ürün ahşap tutma yeriyle ve antialerjik fırçasıyla kullananları memnun bırakır. Yumuşak fırçası sayesinde deride herhangi bir kızarıklık ve kaşıntı oluşturmayan ürünü kullanabilirsiniz. Fırçalarının yoğun kıl yapısı ve yumuşaklığı sayesinde de saç kalıntılarının içinde birikmesine engel olur. Ahşap malzemeden yapılmış olması ayrı bir estetik görünüm sağlar. Saç kesimi sonrası tüylerden kurtulmanızı sağlayan ürünü kullandıktan sonra rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Ürünü sallayarak, yıkayarak veya fön tutarak arındırabilirsiniz. Pratik tutma sapı işinizi hızlı bir şekilde yapmanızı sağlar. Herhangi alerjik durumdan sizi koruyup tam güvenli bir temizleme vadeder. Hafif ve pratik yapısı kullanımını kolaylaştırır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Tarko Hydra 2202 ahşap ense fırçası kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olup avantajlarından yararlanmak isterseniz, Trendyol’dan ürünün özelliklerine bakabilir ve uygun fiyatla alabilirsiniz.