Tariş Tarin Margarin 18 Lt.

1.499,99 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tariş Tarin Margarin 18 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLORA PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: FLORA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377040110700011 Vergi Kimlik Numarası: 3770401107
    Bu ürün FLORA PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Tariş Tarin Margarin 18 Lt. Tariş Bitkisel Margarinleri Mutfakların dostu olarak hijyenik şartlarda el değmeden, insan sağlığı düşünülerek üretilen Tariş bitkisel margarinleri, tüketici sağlığına ve damak zevkine göre hazırlanmıştır. Taze pastörize sütle üretilen, A, D ve E vitaminleri içeren, tereyağı tat ve lezzetindeki Tariş bitkisel margarinleri
  • yemekten kurabiyeye, pastadan böreğe kadar kullanılabilen geniş yelpazesi ile ev hanımlarının vazgeçemediği tattır. Margarin, ayçiçekyağı ve pamukyağı üretiminin gerçekleştirildiği Pamukyağı Kombinamız
  • Kalite yönetim sistemi TS EN ISO 9001:2000 ve gıda güvenlik sistemi HACCP ile belgelendirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Margarin - Paket
  • Çeşit Margarin
Geri Bildirim Ver

Tariş Tarin Teneke Tuzsuz Bitkisel Margarin Çeşitleri Trendyol'da!

Tariş Tarin tuzsuz 18 l teneke bitkisel margarin kullanarak birbirinden lezzetli yemekler yapmak mümkündür. Aynı zamanda pasta, börek ve kurabiye gibi birbirinden enfes yiyecekler hazırlarken bu yağdan faydalanılabilir. Bu ürünün kullanım alanı son derece geniştir. İnsan sağlığı düşünülerek üretilen yağ el değmeden hijyenik şartlarda üretilir. 7'den 70'e kadar her yaş grubu bu ürünü tüketebilir. Bireylerin damak zevki göz önünde bulundurularak bu margarin yapılır. Yemek yapmayı seven bireyler Tariş Tarin tuzsuz 18 l teneke bitkisel margarini çok sever. Bu ürün mutfaklarda tercih edilen favori malzemelerden bir tanesidir. Tek seferde oldukça fazla margarine sahip olabilirsiniz. Bu ürünü uzun süre kullanmak mümkündür.

  • Margarin; A, D ve E vitaminlerini içerir.
  • Yağ, taze pastörize süt kullanılarak üretilir.
  • Bu ürün gıda güvenlik sistemi HACCP belgesine sahiptir.

Tariş Tarin 18 L Teneke Bitkisel Margarinin Özellikleri Nelerdir?

Tariş Tarin 18 L Teneke Bitkisel Margarinin Özellikleri Nelerdir?

Tariş Tarin tuzsuz 18 l teneke bitkisel margarin oldukça besleyici bir üründür. Yemek malzemesinin içinde saf bitkisel yağlar vardır. Aynı zamanda yağ; A, D ve E vitaminleri içerir. Buna ek olarak bu enfes margarin, taze pastörize süt kullanılarak üretilir. Doğal besinlerin bir araya gelmesiyle hazırlanan ürün son derece sağlıklıdır. Yağ, antioksidan özelliğiyle ön plana çıkar. Bu yağ düzenli olarak tüketildiği zaman vücuttaki zararlı maddeleri temizlemeye katkı sunabilir. Lezzetli yiyeceklerde bu ürünü tercih ederseniz oldukça sağlıklı bir öğün yapabilirsiniz. Tariş Tarin tuzsuz 18 l teneke bitkisel margarin doğala özdeş bir aromaya sahiptir. Yemeklerde yağın tadını almak mümkün olur. Bunun yanı sıra bitkisel üründe tuz yoktur. Bu minerali tüketmeyen bireyler için Tariş Tarin tuzsuz bitkisel margarin son derece ideal bir üründür.

Tariş Tarin 18 L Tuzsuz Bitkisel Margarin Kaliteli midir?

Tariş Tarin tuzsuz 18 l teneke bitkisel margarin son derece kaliteli bir üründür. Bireylerin sağlığı dikkate alınarak hazırlanan bu lezzet nitelikli bitkisel yağların bir araya gelmesiyle üretilir. İnsan sağlığına zarar verecek herhangi bir besin maddesi içermez. Taze süt ve bitkisel yağlar oldukça niteliklidir. Türkiye'de üretilen bu ürün TS EN ISO 9001:2000 belgesine sahiptir. Buna ek olarak margarin HACCP gıda güvenlik sistemi belgesi de almıştır. Doğal besinlere sahip ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Lezzeti ve içeriğiyle bireylerin kalite beklentisini karşılar. Tariş Tarin tuzsuz 18 l teneke bitkisel margarinin uzun süre kuru ve serin bir ortamda saklanması gerekir. Bu ürünü aylarca buzdolabında muhafaza ederek kalitesinden ödün vermeden kullanabilirsiniz. Katı formda bulunan bu yağın sıcağa maruz kalmaması ve erimemesi son derece önemlidir.

Tariş Tarin Tuzsuz Teneke Bitkisel Margarin Kullanışlı mıdır?

Tariş Tarin tuzsuz 18 l teneke bitkisel margarin oldukça kullanışlıdır. Bu ürünü her yemekte kullanmak mümkündür. Yağ kullanımının fazla olduğu hamur işlerinde bundan faydalanabilirsiniz. Birbirinden lezzetli poğaçalar ve börekler yapabilirsiniz. Tuzlu lezzetlerin yanı sıra tatlılarda da margarin kullanmak mümkün olur. Pasta ve kek yaparken bu yağ tercih edilebilir. Bu ürün 18 litredir, kullanım tarihi geçmeden margarini aylarca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tariş Tarin tuzsuz 18 l teneke bitkisel margarinin büyük tenekesi bireylere kolaylık sağlar. Dikdörtgen şeklinde olan bu ürünün yuvarlak bir kapağı vardır. Buradan dilediğiniz kadar yağ çıkarılabilir. Derli toplu tenekesi sayesinde ürün buzdolabında hacmi kadar yer kaplar. Margarin tenekesi sert ve sağlam yapısıyla kolay kolay hasar almaz. Mavi, sarı ve kırmızı renklerdeki ambalajın rengi akmaz ya da solmaz. Teneke ve yağ doğru saklama koşullarına uyulduğu sürece bireylerin sağlığına zarar vermez. Yağ ihtiyacınızı bu ürünü Trendyol'dan alarak karşılayabilirsiniz. Lezzetli yağ hakkında yapılan Tariş Tarin tuzsuz 18 l teneke bitkisel margarin yorumlarını platformda bulmak mümkündür.