Tariş Zeytinyağı Riviera 5 Lt

1.325 TL
(265 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
1.365 TL
2 Adet ve Üzeri 27 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.370 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.384 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tariş Zeytinyağı Riviera 5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARİŞ ZEYTİNYAĞI Satıcı Ünvanı: TARİŞ ZEYTİN ZEYTİNYAĞI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0824011269000014 Vergi Kimlik Numarası: 8240112690
    Bu ürün TARİŞ ZEYTİNYAĞI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rafine Zeytinyağı ile Natürel Zeytinyağının belli oranlarda kullanılarak üretilmesi ile elde edilir. Her türlü soğuk ve sıcak yemekler için önerilir. Asit derecesi maksimum %1,0'dır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Zeytinyağı Riviera 5 Lt ile Yemekler Daha Lezzetli

Yemeklerde, salatalarda ve daha birçok alanda mutfağınızda kullandığınız birçok ürün mevcuttur. Bu ürünlerden biri de zeytinyağıdır. Zeytinyağı mutfağınızda yaptığınız birçok yemekte; salata sosu olarak, makarnada, kızartma, soteleme, fırınlama ve hatta kahvaltılık ürünlerinizin bazılarında tercih edilen bir yağdır. Bu kadar sıklıkla ve çokça kullanılan bir ürün olmasından dolayı zeytinyağının seçimi de kullanıcılar tarafından büyük önem arz eder. Çünkü tercih edilen yağ hem lezzeti hem de zararlı katkı maddesi içermemesi bu hususta dikkat edilen özelliklerinden olmaktadır. Tariş zeytinyağı riviera hem lezzeti hem de aroması ile yemeklerinizde rahatlıkla tercih edeceğiniz bir marka olmaya devam ediyor. Mutfakta oldukça sık tüketildiğinden alınacak olan zeytinyağının miktarı da oldukça önemlidir. Tariş zeytinyağı riviera 5 lt seçeneğini kullanıcılarına sunarak; lezzetinin yanı sıra miktar açısından da kullanıcılarını memnun eder. Zeytinyağı riviera 5 lt içeriği ile de herkesin beğenisini kazanır. 5 lt riviera zeytinyağı sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Lezzetli
  • Birçok yemekte kullanıma uygun
  • Kokusuz

Tariş Zeytinyağı Riviera Özellikleri

Tariş Zeytinyağı Riviera Özellikleri

Riviera doğrudan gıda olarak tüketilebilecek doğal zeytinyağları ile yemeklik sızma zeytinyağı karışımından oluşan bir yağdır. Dip zeytini olarak tabir edilip bilinen, dalından koparak ağaç dibine düşen zeytinlerden yapılmaktadır. Zeytinyağı konulmasının sebebi de dalından kopan zeytin aynı zamanda asitlenmeye başlar. Daha sonra bu zeytinler kimyasal ve ısı işlemlerinden geçtikten sonra tat ve kokusuz olarak yağ elde edilir. Yenmeyecek olan bu yağların içine %10-20 gibi bir oranda sızma zeytinyağı eklenerek tat ve koku bakımından yenilebilecek hale gelmektedir. Aroması ve tadı bakımından da mutfaklarda daha çok yemeklerin yapımında tercih ediliyor. Tariş markasının zeytinyağı riviera çeşidi de tadı, aroması ile mutfaklarınızda yer almaya ve yemeklerinizin lezzetine lezzet katmaya devam eder. Ayrıca Tariş zeytinyağı riviera 5 lt olmasından dolayı da daha uzun süre kullanılmaktadır. Zeytinyağı riviera 5 lt kullananlar memnuniyetlerini dile getirir.

Tariş Zeytinyağının Faydaları

Tariş Zeytinyağının Faydaları

Zeytinyağı tadı dışında da tüketilmesinin yanı sıra insan vücudunun sağlığı içinde tüketilmesi gereken besin kaynağı maddelerindendir. Çünkü zeytinyağı; karaciğeri temizler, antioksidan içerdiğinden sindirimi düzenler, kemikleri güçlendirir, cildi korur, saçlar için iyi gelir, diyabete karşı korumada yardımcı olur, kan basıncısını düzenleme gibi birçok alanda insan vücuduna yarar sağlar. Bu yüzden sadece tat açısından değil insan sağlığına da faydaları olduğundan da hep tercih edilen bir yağ türü olmuştur. Bunun dışında bazı zeytinyağı çeşitlerinin kullanım açısından da oldukça kolaylıkları bulunur. Bunlardan biri de riviera zeytinyağıdır. İki yüz dereceye kadar ısınabilen ürünleri, kanserojen salınımı yapmadığından kızartmalarda sıklıkla tercih edilen bitkisel yağlardan olmaktadır. Bu yönden de Tariş zeytinyağı riviera 5 lt daha sağlıklı bir şekilde kızartmalarda yer alarak kullanıcı memnuniyetini her yönden sağlamaya devam etmektedir.

Tariş Zeytinyağı Kullanıcı Yorumları

Tariş Zeytinyağı Kullanıcı Yorumları

İnsanlar alışveriş yaparken özellikle gıda alışverişlerinde ürünleri titizlikle incelemektedir. Çünkü kullanılan gıda maddelerinin insan sağlığını tehdit edecek herhangi bir ürün içermemesi oldukça önemlidir. Bu yüzden de gıda alışverişleri dikkat ve titizlikle yapılmasının yanı sıra aynı zamanda diğer kullanıcıların yorumları da dikkate alınarak yapılmaktadır. Bu ürünlerden olan Tariş zeytinyağı riviera 5 litre hakkında da yorumlara göz atabilirsiniz. Böylece ürünü, fiyatını kolaylıkla değerlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra Tariş markasının zeytinyağı riviera 5 lt yorumları kısmına bakarak kullanıcıların ürün hakkındaki düşüncelerini hızlı ve pratik bir şekilde inceleyebilir böylece zamanınızdan da oldukça tasarruf etmiş olursunuz. Soğuk ve sıcak yemeklerin vazgeçilmez bir tercihi olan zeytinyağı riviera güvenli paketlemesi ve uygun fiyatı ile sizleri her daim memnun etmeye yemeklerinize kattığı tat ile de mutlu etmeye devam etmektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü 8690102405050 kodu ile inceleyebilir, ardından anında sipariş vererek satın alabilirsiniz.