TarımGaraj Hayvan Numara Işaretleme Soğuk Damga Seti 8 Cm-küçükbaş

598,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TarımGaraj Hayvan Numara Işaretleme Soğuk Damga Seti 8 Cm-küçükbaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarım Garaj Satıcı Ünvanı: AYDEMİRLER ZİRAİ ALETLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0110004764500019 Vergi Kimlik Numarası: 1100047645
    Bu ürün Tarım Garaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayvan Numara İşaretleme Soğuk Damga Seti Özellikleri Set İçeriğinde Ay Yıldız İşaretleme Aparatı HEDİYE ! Hayvan numara işaretleme damgası hayvanlar sınıflandırılması ve karışmamasi için kolay ve etkili bir yöntemdir. Hayvanlar için Koyun Kuzu ve keçiler için ayrıca büyükbaş hayvanlar için de kullanılabilen Numara Aparatı, Küçükbaş Hayvan Numaratörü, Hayvan İşaretleme olarak da bilinir Koyun kuzu, keçi, inek üzerine metal aparat ile boya baskı yapılır. Numaralandırma sayesinde koyun ve kuzu keçi ve inek adetleri bilinir. Strandart damga modellerinden ayrı olarak kaynak işleminde Gazaltı Kaynak Kullanılmış olup
  • kırılma ve dağılmalara karşı garantilidir. Renkli olarak üretimi sağlanıp olup
  • şık ve ergonomiktir. 20 cm sap boyu ile ve sağlam sap yerleşimi ile daha dayanıklı bir kullanım sunmaktadır. küçükbaş ve büyükbaş hayvan üzerine metal aparat ile silinmez boya basılır. Numaralı hayvanların sayıları bilinir. Selülozik boya ile batırıp hayvan üzerine baskı yapılır, silinmez kalıcıdır. Soğuk damgalama için bir kaba azot dökülür veya numaralar azota batırılarak uygulanır. Normal damgalama için bir kaba mürekkep dökülür ve numaralar mürekkebe batırılarak uygulanır. Numara boyu 8 ve 11 cm'dir. Ürün menşei markamız güvencesi altındadır. İki yıl (24) ay garanti kapsamındadır.
Geri Bildirim Ver