TarımEvim Lif Kabağı Tohumu (10 Adet Tohum)

49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TarımEvim Lif Kabağı Tohumu (10 Adet Tohum)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MelihTarım Satıcı Ünvanı: ÇORUM TARIM MAKİNA SERA İNŞAAT NAKLİYE TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Amasya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0262034809800013 Vergi Kimlik Numarası: 2620348098
    Bu ürün MelihTarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lif Kabağı Tohumu (10 Adet) Luffa-luffah Temizlenme (yıkanma) için kullandığımız lifin hammaddesidir. Tohumlar ilaçsız ve hormonsuzdur. Paket içinde 10 Adet tohum bulunmaktadır. Her bir bitkiden ortalama 3-4 adet lif kabağı alabilirsiniz. ÜRETİM ÖNERİLERİ Hava sıcaklığına bağlı olarak Mart ayından Haziran ayına kadar ekim yapılabilir. Tohumun uç tarafı toprakta altta kalacak şekilde ekimi yapılır. Çimlenmeyi hızlandırmak için tohum uç kısmından içindeki tohum özüne zarar vermeyecek şekilde tırnak makasıyla kesilerek dikim yapılabilir. Tohum konusunda çok tecrübeli değilseniz bu yöntemi denemeyin. Ekimden önce 1-2 gün suda bekletmek çimlenmeyi hızlandıracak bir başka yöntemdir. Havalar ısınana dek beklememek için viyollere ekilerek çimlendirme yapılabilir. Tohum kendi boyu kadar toprak altında kalacak biçimde ekilmelidir. Tohum araları 25cm olmalıdır. Çimlenme gerçekleşene dek toprak sürekli nemli tutulmalı fakat fazla su verilmemelidir. Bitki boyu 3-4 metreye kadar ulaşabilir. Çiçek verme oranı oldukça fazladır. 3-4 adet üzeri meyve olması durumunda fazlasını koparmanız mevcut lif kabaklarının daha iyi beslenmesini sağlayacaktır. Kabaklar taze iken gıda olarak da tüketilebilir. Lif oluşumu büyüdükçe artacaktır. Lifler belirginleşip dış kabuğu sararmaya başladıktan sonra bitkinin mümkünse dalında kuruması sağlanmalıdır. Kuruyan kabakların dış kabuğu soyulup içindeki çekirdekler çıkartıldıktan sonra dilediğiniz şekilde kullanılabilir. Gönderim Şartları Siparişleriniz şeffaf torbalara paketlenerek gönderimi yapılacaktır.Ürün görselleri farklılık gösterebilir. Çiçftçi Yetiştirmesi ve doğal tohumdur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sebze Tohumları
Geri Bildirim Ver