TARİHİ GALATA ŞEKERCİSİ Sütlü Kaynana Şekeri 440 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TARİHİ GALATA ŞEKERCİSİ Sütlü Kaynana Şekeri 440 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarihi Galata Şekercisi Satıcı Ünvanı: SAYİT ORMANCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6470025170
    Bu ürün Tarihi Galata Şekercisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TARİHİ GALATA ŞEKERCİSİ
  • SÜTLÜ KAYNANA ŞEKERİ 440 GR
  • %100 DOĞAL ŞEKER PANCARINDAN ÜRETİLMİŞ TOZ ŞEKER İLE İMAL EDİLMEKTEDİR.
  • ÜRÜNLERİMİZDE GLİKOZ VE KORUYUCU KATKI MADDELERİ KULLANILMAMAKTADIR.
  • İÇİNDEKİLER : SU, ŞEKER, KREM TARTAR, DOĞA İLE ÖZDEŞ SÜT AROMASI VE KAKAO.
  • ŞEKERİ AĞZI KAPALI, SERİN VE KURU YERDE DOĞRUDAN GÜNEŞ IŞIĞINA MARUZ BIRAKMADAN SAKLAYINIZ.
  • BUZDOLABINA KOYMAYINIZ.
  • POŞET AÇILDIKTAN İTİBAREN 2 HAFTA İÇERİSİNDE TÜKETİLMELİDİR.
Geri Bildirim Ver

TARİHİ GALATA ŞEKERCİSİ SÜKAŞ420 440 g Sütlü Kaynana Şekeri

Tari̇hi̇ Galata Şekerci̇si̇ sütlü kaynana şekeri 440 g ürün lezzet kalitesiyle ön plana çıkar. Damak tadınıza mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilecek ve kokusuyla sizi cezbedecek bir şeker seçeneğidir. Bu ürün 440 g değerindeki şeffaf ambalajı içerisinde güvenli bir şekilde müşterinin eline ulaşır. Kaynana şekerinin üretim aşamasında gerekli tüm detaylar büyük bir titizlikle düşünülür. Kalite ve özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulan bir şeker seçeneğidir. Şeker içerisinde sağlığınıza zarar verecek herhangi bir madde yer almaz. Şekerin dış formu karedir ve kahverengi bir renge sahiptir. Üstün lezzetiyle dikkatleri üzerine çeken bu şekeri tek lokmada ağzınıza atabilirsiniz. Tari̇hi̇ Galata Şekerci̇si̇ sütlü kaynana şekerini ağzınızı tatlandırmak istediğiniz her an içiniz rahat bir şekilde tüketebilirsiniz.

  • Üstün lezzet kalitesi
  • Doğal ve sağlıklı içerik
  • Uzun süreli tüketim seçeneği

Tarihi Galata Şekercisi Kaynana Şekeri Nedir?

Tarihi Galata Şekercisi Kaynana Şekeri Nedir?

Tari̇hi̇ Galata Şekerci̇si̇ sütlü kaynana şekeri 440 g ürün uzun zamandır kendinden bahsettirmeyi başaran ve hikayesi olan bir şekerdir. Genel olarak kadınların günlerde evine gelen misafirlere ikram ettiği bir şeker seçeneğidir. Kaynana şekeri Erden şekeri olarak da bilinir. Kaynana şekeri süt yardımıyla kaliteli bir şekilde pişerek ağızlarda eşsiz ve unutulmaz bir tat bırakır. Eski zamanlarda kadınların kaynanalarına ağızları tatlansın ve çok konuşmasınlar diye ikram ettiği bir şeker olarak adını duyurmuştur. Bu ürünün adı bu sebeple kaynana şekeridir. Tari̇hi̇ Galata Şekerci̇si̇ kaynana şekeri 440 g ürünü kahve ve çayların yanında servis ederek sevdikleriniz için iyi bir opsiyon oluşturabilirsiniz. Bu ürün ev buluşmalarınıza renk ve lezzet katacak bir şeker seçeneğidir. Kaynana şekerini doğal içeriği sayesinde çocuklarınıza da gönül rahatlığıyla ikram edebilirsiniz.

Tarihi Galata Şekercisi Sütlü Kaynana Şekerinin İçeriği Nasıldır?

Tari̇hi̇ Galata Şekerci̇si̇ sütlü kaynana şekeri 440 g %100 şeker pancarından üretilen bir üründür. Bu şeker seçeneği doğal bir şekilde formülize edilir ve son halini alır. İmal edilme aşamasında kaliteli toz şeker tercih edilir. Kaynana şekeri içeriğinde herhangi bir glikoz ya da koruyucu katkı maddesi yer almaz. Bu sebeple bu ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. İçerisinde su, şeker, krem tartar, süt aroması ve kakao bulunan temiz içeriğe sahip bir şeker seçeneğidir. Paketi açtığınız andan itibaren eşsiz süt kokusunu etkili bir şekilde hissedebilirsiniz. Yüksek lezzet kalitesi ve içeriği sayesinde kısa zamanda tercih haline gelen bir şekerdir. Tari̇hi̇ Galata Şekerci̇si̇ kaynana şekeri 440 g satın aldığınıza pişman olmayacağınız bir lezzet kalitesine sahiptir. Kendinizi ve evinize gelen misafirlerinizi şımartmak isterseniz kaynana şekerini tercih edebilirsiniz.

Tarihi Galata Şekercisi 440 g Kaynana Şekeri Nasıl Tüketilir?

Kaynana şekeri ürünün tüketim aşaması oldukça pratik özellikler taşır. Şekeri tüketmediğiniz zamanlarda ağzı kapalı olacak şekilde serin ve kuru bir ortamda, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde muhafaza edebilirsiniz. Tadını ve kokusu kaybetmemesi için bu şekeri buzdolabına koymamanız gerekir. Ürün ambalajını açtıktan sonra 2 hafta içerisinde tüketim sağlamanız iyi bir deneyim yaşamanızı sağlar. Tari̇hi̇ Galata Şekerci̇si̇ sütlü kaynana şekeri 440 g fiyatı belirlenirken lezzet kalitesi, şeker yapımında kullanılan malzemeler ve üretim sürecindeki diğer etmenler göz önüne alınır. Bu etmenlere bağlı olarak siz de satın alma kararınızı netleştirebilirsiniz. Tari̇hi̇ Galata Şekerci̇si̇ sütlü kaynana şekeri 440 g yorumları bulunan bir üründür. Ürünü daha önce satın alıp kullanan gerçek müşterilerin deneyimlerini merak ederseniz detaylı bir inceleme sağlayabilirsiniz. Trendyol adresi üzerinden kolay bir şekilde kaynana şekeri ürüne erişim sağlayabilirsiniz.