TARHANACI Tarhana Uşak Ev Tarhanası Acılı 500gr

260 TL
(130 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TARHANACI Tarhana Uşak Ev Tarhanası Acılı 500gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARHANACI Satıcı Ünvanı: YÜCEL AKCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3791616894400019 Vergi Kimlik Numarası: 0170068592
    Bu ürün TARHANACI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uşak Ev tarhanası,%100 Ev Yapımı,%100 Doğal,Şifa kaynağı,Besleyici,Hijyenik Üretim SAKLAMA KOŞULLARI SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ UŞAK EV TARHANASI İÇİNDEKİLER Domates, Kırmızı Biber, Yeşil Biber, Nane, Kuru Soğan, Yoğurt, Tuz, Un, Ev usulü maya. TARHANA VİTAMİN DEĞERLERİ Uşak tarhanası kullanılan ürünler ve yörenin verdiği damak lezzeti ile birçok vitamini içinde barındırır. Özellikle A, B, B1, B2, B6, C, D, E, K, N vitaminleri yönünden güçlüdür. Yoğurta yüksek oranda bulunan lisin ve treonin aminoasitleri, diğer bileşen olan un da daha düşük miktarda yer alır. Böylelikle harmanlandığı anda esansiyel protein miktarı yükselir ve daha besleyici, protein kaynağı yüksek bir ürün haline gelir. Beslenme piramidi içinde tahıl grubunda yer alan tarhana, içerdiği zengin protein kaynağı olması neticesi ile dengeli beslenme alışkanlıklarının vazgeçilmezidir. NEDEN UŞAK EV TARHANASI? Her yöre de tarhana olsa da, Uşak Ev Tarhanası bir başkadır. Kıvamı ile, yöreye özel formülü ile ve yörenin lezzetlerinin uyumu ile bambaşkadır. Uşak Ev Tarhanasının lezzeti yörenin verimli topraklarında üretilen sebzelerin, unun ve yoğurdun yine yörenin kaynak suları ile birleşiminden gelir.
Geri Bildirim Ver